Читатели на "Гласове": Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура, казва Конституцията

Читатели на "Гласове": Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура, казва Конституцията

Денков: СЕМ да се справи с дезинформацията, хибридните атаки и наспазването на етични правилаСЕМ отхвърли критиките на Денков като недопустими. Пролет Велкова не подкрепи позицията. "Този човек защо се оплаква толкова много от СЕМ? Нали неговите приятели от САЩ, ч/з Мертен им подариха 900 000 долара за борба с/у руската/китайската дезинформация и създаване на нови медии у нас под опеката на САЩ! За етика е нахално да говори точно той, а и другите ''добри сили'', както сами се назовават. Добре са усвоили уроците на Гьобелс - истината е само една, а тя е ''нашата истина''. Връщаме се май и във времената на Светата инквизиция и Великия инквизитор?!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Какво искате от българите с тази дезинформация да постигнете?!

Българите да спрем да мислим ли?! Това академично ли е, научно ли вече ще се принуждават хората да СПРАТ да мислят самостоятелно на база събрана информация от МНОГО ИЗТОЧНИЦИ? .... И ще налагате на хората да мислят и вземат решения, според информацията от ЕДИН ИЗТОЧНИК? Откъде-накъде такава репресия и субективизъм в мисленето, налагате на българите, бе, г-н академик?!

 

colibri

Този човек защо се оплаква толкова много от СЕМ? Нали неговите приятели от САЩ, ч/з Мертен им подариха 900 000 долара за борба с/у руската/китайската дезинформация и създаване на нови медии у нас под опеката на САЩ! За етика е нахално да говори точно той, а и другите ''добри сили'', както сами се назовават. Добре са усвоили уроците на Гьобелс - истината е само една, а тя е ''нашата истина''. Връщаме се май и във времената на Светата инквизиция и Великия инквизитор?!

 

кирчо

Значи СЕМ трябва да забрани изказвания на всякакви знайни и незнайни НПО-та, както и на правителствени подлоги.

 

"На лъжата краката са къси"

Борба с дезинформацията да се чете ,борба с истината и информацията.

 

БПФ

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ: Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура. (2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си. Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала. (2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.

 

БРЮКСЕЛ, 04.08.2023 11:45 (БТА)

"...Европейският съюз определи днес като недопустимо спирането на излъчването на френските медии "Франс 24" и "Радио франс ентернасионал" в Нигер и остро осъди това "нарушение на основните свободи", предаде Франс прес...." Странно, не ли? Двоен аршин и лицемерие.

 

>>>

Е, така де! Само навлизането на американски бойни кораби е "добро навлизане", защото САЩ трябва да са навсякъде и защото техните закони и интереси се простират на територията на цялото Земно кълбо, а пък ние сме само една послушна краварска колония! Те дори имат проекто-закон (от миналата седмица), според който Черно море става изключителна тяхна зона на влияние. Е, да, отново си правят сметки без кръчмаря, но пък изглежда супер и е героично! Както се казва - NICE, A?!... Карай, HAVE FUN! Скоро всичко ще се разреши по един или друг начин...

 

03.05.22 г. Папа Франциск: "Лаят на НАТО пред вратата на Русия" може да е причината за войната в Украйна! И днес все повече анализатори потвърждават тезата на папата!

От енциклопедията: ... Излаз на Черно море имат 6 ШЕСТ държави, с крайбрежна ивица съответно: България – 378 km; Грузия – 310 km; Румъния – 225 km; Русия – 800 km, вкл. Азовско море; Турция – 1329 km; Украйна – 2782 km, вкл. Азовско море. ........ Следователно Русия е в ПРАВОТО си да пуска военни кораби в морето, на което има ИЗЛАЗ! Какви кораби? Ами според провокациите срещу сигурността си?! ......... Трябва да си малоумен за да тормозиш съседите си и да си мислиш, че няма да има реакция?! В нашето министерство отлично знаят КОЙ ПРОВОКИРА РУСИЯ, че даже го чуха от ПАПАТА Франциск май 2022 г., че войната е провокирана след като "НАТО ОТИДЕ ДА ЛАЕ ПРЕД ПОРТИТЕ НА РУСИЯ"! .... Всеки собственик ще си защити имота от зли кучета, които първом храни за да се махнат, после като не се махат ги гони с тоягата, и като нахалстват взима пушката. Това е. Каквото предизвикало, това получило!

 

Блеки Ричмор

САЩ и Руската империя са се разбрали да си мерят ракетите на терена на Европа. Лошото е , че ЕС няма лидер със визия поне за 50 години напред. Китайците имат доктрина и не бързат , руснаците не бързат за никъде. Накрая го отнася Европа както винаги.

 

Спиноза

Е, сега става кристално ясно, Европейсият съюз не е нищо повече от една колония на САЩ! Съсипаха икономиката на Германия, сега скапват тази на Франция, и ни пращат на война с Русия!

 

Продължени на мой коментар 08 Авг 2023 17:41ч

Бях антикомунист и избягах от България. Получих политическо убежище в европейска държава и оттогава живея на Запад. Това, че бях против Т. Живков и комунистите, не означава, че трябва да съм идиот и да не виждам до какво демократите докараха България и българите. Затова, тъпи тинейджъри, престанете с простащините за “комунета”.

 

И аз, и аз

При бай Тошо бях млад, здрав, бъдещето пред мен, гаджета, купони… Сега пенсия, всичко те боли сутрин, бабата ти опъва нервите, внуците далеч, пиеш една шепа лекарства. И всичко те дразни.

 

въпрос

Случаен секс, брои ли се за "Интимна връзка"?

 

alienvv

добре де...ами ако два гея живеят заедно 60 дни и единия пребие другия, бития какво ще прави...за него има ли отделен закон или бития си е бит и тн...а към другите двойки - бързайте с побоя, да е преди 60те дни...Иначе ДА - Браво на Вежди Рашидов и Браво на Дончева - от малкото останали нормални люде в кулоарите...толкова жалки "политици" не сме имали накуп...на друга нота: разделението и разпадът на обществото започна преди години в Америка и си има своята сатанинска цел.

 

Капитан Кук

Значи до 59-ия ден всеки може да реже някого с макетно ножче, а от 60-ия ден нататък е забранено? Имам усещането, че парламентът е филиал на Карлуково!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Същите тия дето плачат като вдовици

  09 Авг 2023 16:11ч.

  За х.й като опандизят тякой в Русия за пост срещу войната или като закрият медия почват да ти обясняват колко правилно било това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи