Читатели на “Гласове”: Нещо не разбрах - ЕК повече се интересува от прожекциите на гей пропагандни филми, отколкото от битите българи в С. Македония???

Читатели на “Гласове”: Нещо не разбрах - ЕК повече се интересува от прожекциите на гей пропагандни филми, отколкото от битите българи в С. Македония???

ЕК очаква България да предприеме съдебни действия заради осуетените прожекции на филми от програмата на "София прайд". "България очаква от ЕК да даде "свобода на нормалното в един все по-ненормален свят"; "И българите очакват разпространителите на порнографско съдържание сред деца да влязат в затвора, ама има да чакат държавните институции да изпълнят закона"; "Това защо го позволяваме? Защото го имало на Запад ли? Всяка тяхна простотия ли трябва да копираме?: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

007

Нещо не разбрах, ЕК повече се интересува от прожекциите на гей пропагандни филми, ама хич не ги е еня за битите българи в С.Македония??? Е за какво ни е такъв ЕС, който ни вреди и изличава като народ??

 

malart

Пак е имало лгбт донос

 

Той и Тя

А ЕК какво мисли по въпроса "Забранено за симпатизанти на Възраждане"? Не е ли равносилно на "Забранено за еврей", "Забранено за черни"... С едното започна нацизма, с другото апартейда. С това какво започва?

 

България очаква от ЕК

да даде "свобода на нормалното в един все по-ненормален свят".

 

...

И българите очакват разпространителите на порнографско съдържание сред деца да влязат в затвора, ама има да чакат държавните институции да изпълнят закона.

 

Ретранслатора

Абе да питам, ако някоя организация реши да излъчи филм за зверствата на украинската армия и наемниците в Донецк, Луганск и др., и ако жълтопаветните лигльовци се опитат да попречат на прожекцията, по същият начин ли ще реагират тия от Европата?!

 

Нина

Масовият европеец е с толкова промит мозък от заливащата го пропаганда,че скоро ще се наложи държавата да му казва кога да диша.Слава Богу,българинът все още има критично мислене и инстинкт за процесите около него

 

Гларус

Потвърджава се, че на прайда не ходят обратните. Тях си ги знаем, търпим се взаимно и като цяло не си правим проблеми едни на други, няма и нужда. Не надничам в чуждите спални, ако там са пълнолетни хора и правят каквото правят без принуда. ЛГБТ обаче атакуват децата. Символите им са такива, пропагандата им е такава. Е там е червена линия, отвъд която никой няма да получи толерантност от мен. На прайда има за втора година детска сцена. На плакатите са изобразени семейства с деца. Филмите им са с тинейджъри. Оставете децата ни на мира! А и нас самите! Къде е прокуратурата да разследва тия НПО кой ги финансира, на какви места в държавата са пуснали метастази и какви цели имат? Разгледайте сайта на Билитис - от кога ги има, какви са им целите, какви са им партньорите. Това защо го позволяваме? Защото го имало на Запад ли? Всяка тяхна простотия ли трябва да копираме?

 

Бай Танас

Като сте "солидарни с народа на Украйна", спрете да пращате снаряди, за да свърши всичко по-скоро и да остане нещо от "народа на Украйна"!

 

ТАГАР

ГОСПОДИНЕ,ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА ПОМОЩ,КОЯТО МОЖЕМЕ ДА ПРЕДОСТАВИМЕ Е ВАШЕТО ЛИЧНО УЧАСТИЕ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ.НЕ ПОЕМАЙТЕ И НЕ ОБЕЩАВАТЕ ПОМОЩ,ТОВА НЕ ВИ Е БАЩИНИЯ.

 

Аман

Цялата реторика на тази личност е насочена към Украйна. Нито дума за България, нито дума за съпричасност и помощ на армията към бедстващите региони на България. Този човек дали изобщо му пука какво става в МО - не съм чел скоро как върви процеса по наемане на нови офицери, сержанти и войници, какво точно става в последните две години? Има ли някаква материална обосновка какво ще стане като дарим всичкото си оръжие на Украйна - ще има ли съкращения на военни, какво точно ще правят летците ни, и най-важното България дали е способна да купи ново западно оръжие, с което да заместим "старото съветско въоражение" след неговото даряване на Украйна?

 

Варианти много,

но в крайна сметка практиката показва, че последната дума е на посолството.

 

Стефан д-р Чолаков

Умолявам двете Агитки тук да ми разяснат Радев дали е американски или руски агент. Противоречива информация получавам от вас... И искам да попитам Гешев колко бандити вкара в затвора та някои хора плачат за него във форума ? Благодаря предварително : Чоли-Боли

 

Мила от Марс

Не обичат нашите управници да се занимават с неприятни неща, гледат да са в чужбина. Кирчо беше във Виена на тротинетка, когато го търсеха от прокуратурата, самият гл. прокурор замина за Страсбург, докато го уволняваха, сега соц. министърка е в Женева по време на бедствие. Въобще гледат си работата хората...извън страната.

 

Гост

Вижте помислете нещо и за Берковица ако остане време.

 

Господ си знае работата

нещата си отиват по местата

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

 

Коментари

 • Няма такава измет

  16 Юни 2023 2:01ч.

  Тукашните дърти комунета се интересуват повече от това да спрат гей пропагандата, отколкото от 600 000 убити във войната в Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори очички

  16 Юни 2023 10:40ч.

  Еврогейската комисия повече се интересува от прожекциите на гей пропагандни филми, отколкото от битите българи в С. Македония !!! Това сме НИЕ за тях булгаристанци !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А колко убити

  16 Юни 2023 10:47ч.

  Българи има в Украйна, бе рубладжийски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  16 Юни 2023 12:10ч.

  За убитите в Украйна се обръщай към лидерите на Украйна, Франция, Германия, САЩ и Великобритания! Защото не са чували израза "Като не щеш мира, на ти секира". И преди, и след 24.02.2022 г. те саботират мира в Украйна. Та 600 000 убити тежат на съвестта на антикомунетата евроатлантяги, които си играят мръсни геополитически игрички с човешките животи. И Русия има вина, особено за решението да влезе официално в гражданската война, но и те ще плащат с лихвите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MmzHrrdb

  21 Sep 2023 5:12ч.

  CMfIYKky

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MmzHrrdb

  21 Sep 2023 5:12ч.

  -1 OR 2+437-437-1=0+0+0+1 --

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MmzHrrdb

  21 Sep 2023 5:12ч.

  -1 OR 2+817-817-1=0+0+0+1

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MmzHrrdb

  21 Sep 2023 5:12ч.

  -1' OR 2+676-676-1=0+0+0+1 --

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MmzHrrdb

  21 Sep 2023 5:12ч.

  -1' OR 2+672-672-1=0+0+0+1 or 'VrCtaVn2'='

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Толераст

  16 Юни 2023 10:57ч.

  Местя за укропитеците и коросмуците....без тях света би бил по добър...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тагарчо,

  17 Юни 2023 19:21ч.

  Не се говори и пише "можеме", "предоставиме", как си завършил училище без правилен български, пък и даваш "акъл"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи