Читатели на “Гласове”: Морфов, създай си частен театър и си го направи политически коректен

Читатели на “Гласове”: Морфов, създай си частен театър и си го направи политически коректен

Морфов: Изхвърлихме гербаджийския боклук Будинов от "Хъшове". "Най-отвратителното в това видео е не фактът, че Морфов си е развързал езика, като някаква женска клюкарка, която преди това е отрязала любовника си по телефона и бърза да се похвали на другите клюкарки колко е печена в тези работи, а кретенското оргазмено хилене на онези непоказани в кадър, на които застаряващата клюкарка им разказва мръсните си вицове. Надявам се това не са колеги на Будинов от т.нар. Народен театър, който след пет дена ще празнува 100 годишнина от своето опожаряване?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

САМО ДА ПИТАМ

Да видим сега аз правилно ли вдявам? Актьорът е отстранен, защото има лична позиция- на която има КОНСТИТУЦИОННО право, защото нали още живеем в ДЕМОКРАТИЧНА страна!?. А не защото е некадърен, непрофесионален и не си върши работата? Правилно ли вдявам? Ако да- лоша работа. Морфов може и да е талантлив до безумие, но очевидно талантът не върви в комплект с характер и добри маниери! Жалко! Но не за отстраненият актьор. А за ВСИЧКИ нас. Защото затъваме в това блато. Безотказно и без път назад.

 

Геновевий

Най-отвратителното в това видео е не фактът, че Морфов си е развързал езика, като някаква женска клюкарка, която преди това е отрязала любовника си по телефона и бърза да се похвали на другите клюкарки колко е печена в тези работи, а кретенското оргазмено хилене на онези непоказани в кадър, на които застаряващата клюкарка им разказва мръсните си вицове. Надявам се това не са колеги на Будинов от т.нар. Народен театър, който след пет дена ще празнува 100 годишнина от своето опожаряване?

 

Морфов, създай си частен театър и си го направи политически коректен, по личния си субективен идеал!

Обаче защо си позволява да се разпорежда в държавен театър - кое е политически коректно и кое не е, от гледна точка на личните му пристрастия и субективизъм? Държавният театър е на всички българи, обединява ни уважението към различните политически идеи и партии, което поддържа единството на нацията. Еднопартийността няма нищо общо с властта на демоса - демокрацията. ........... Много грозно е да се преразказва с обиди личен разговор, но Морфов видно изпитва наслада от това. И да както и други колеги са посочили - записът с видеото е умишлено изпуснат в медиите за да спечели повече противници на герб и респ. симпатизанти на морфовата партийна избранница. Грозота.

 

Не съм гербаджия, Това е гнусно поведение,

независимо за какво се бори Морфов, а още по-гнусни са клакьорите му отгоре.

 

еха

Да, и аз от това хилене зад кадър в стил "Годжи" се впечатлих неприятно.

 

teridan

Като че ли не опира до характер и добри маниери. Това е подлост! Нали една от причините да осъждаме соца е, че хора са били подлагани на репресия заради убеждения, различни от официалните и са лишавани от възможност да упражняват професията или развиват таланта си. Към това ли ще се върнем и шефа в театъра ще дерибейства и ще назначава свои авери по политически убеждения и ще отстранява другите?

 

Не мога да разбера нападащите Морфов

Вие за първи път ли чувате подобно поведение към някой в работна среда, който пада от власт? Това се случва непрекъснато в държавата, на всички нива. Само че няма записи. Но понеже народния театър е национален обект, разбрахме кое как става. Лицемери са някои коментиращи. Иска им се да са възвишени и чисти, но не става. Това което се случва в държавата се дължи на всички нас. За някои хора маймуните "не чул, не видял, не разбрал" са еталон за оцеляване на гърба на другите. И каква е крайната цел на оцеляването им, деца емигрирали в чужбина.

 

Трайчо

Сега знаете какво се случва на македонците с българско съзнание в РСМ.

 

Helleborus

Искат да предизвикат и двете страни, при това за целта се използват политиците от двете страни; вместо фалшив патриотизъм, наистина трябва да се видят детайлите и да се осветли чия е грешката, на българи, македоци или и от двете страни. А политиците от двете държави да ги „осъдят“ и да кажат нещо за добросъседството.

 

Helleborus

С такива обобщения настроиха украинци и руснаци едни против други, което доведе до физически жертви и от двете страни. Войната не се крепи само на милитаристичния уклон на определени прослойки, а на нарастващата простотия на гражданите, които обичат да се мразят; вместо да удържат своите политици, те казват „удряй“!

 

Педро

Украински сценарий, сър!

 

Тарильома

Руснаците кога ще разберат, че са го загазили? Защо им трябваше да се захващат със Зеленски! С този велик човек? Най-могъщият човек в Европа според Политико и най-влиятелната личност (но дали марионетката е личност) в света според Тайм?

 

Ина

ЕС не ни е въвлякъл в чужда война, те са въвлекли украйна във война, меркел и мекрон 8 години подготвят украйна за "решаване на руския въпрос" както се е изразил Валенса

 

Отговор за пет стотинки

Според мен, САЩ дават възможност на украинските камикадзета да тестват наличната натовска техника срещу Русия. Путин за сега показва железни нерви. Нервничат само генералите му, защото имат ресурси, с които могат да решат проблема само за един миг, но нямат разрешение да ги използват (за сега).

 

кол

Клишето "който не познава историята, ще я преживее повторно" е особено актуална днес.

 

Генезисът

на резила не е нито демокрацията, нито ЕС. Генезисът е бълг. характер и манталитет.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • klawdia

  06 Фев 2023 10:28ч.

  не мога да повярвам, че всички тези фрази, че тази помия изказа от устата на човек, който безспорно е талантлив, но явно някъде се е изгубило всичко в годините, да Морфов винаги е бил бунтар, но този човек от видеото...това е друг човек. Не познавам Будинов, но мога да си представя как се е почувствал...а Морфов - Вие сте вреден за изкуството днес, много вреден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • off

  06 Фев 2023 11:18ч.

  морфов беше отстранен от театъра вероятно за подобно поведение, но директорът Василев и пиарката на ДПС го върнаха, щото бил "гениален", гледала съм постановки на морфов, вече се повтаря, може би има творчески проблеми и го избива на агресия, а и това във всяка постановка да участва жена му, след като за вандалското му прояви не получи никакви санкции какво очаквате, той ще продължи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ArtyShock

  06 Фев 2023 11:45ч.

  Мен ме хваща страх за цялото ни общество, гледайки как агресията се разпространява като пожар между нас. Нещата ескалират, вече се оказва, че можеш да"протестираш", замервайки национални символи с каквото ти попадне от боклука, можеш безнаказано да къртиш и драскаш навсякъде, можеш да уволняваш хора заради партийни симпатии или членство...И това - на върха на интелигенцията ни, в културна(уж!) институция? ...но като се има предвид какви хора се навряха в Парламента, като се замислим какви вулгарни думи се говорят от парламентарната трибуна...нищо чудно. Морфов е истинско падение в човешки план!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Морфов не харесва ДПС (надраска вратата на ПР Кръстева), не харесва ГЕРБ (публично унижава Будинов) !

  06 Фев 2023 16:49ч.

  Защо Морфов си позволява да НАКЪРНЯВА репресира ПУБЛИЧНО човешкото достойнство на колегите си?! ............. Изглежда не знае, че - ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО е вписано като член 1 в дял Първи на ХАРТАТА на ОСНОВНИТЕ ПРАВА на ЕС !!! "Човешкото достойнство е ненакърнимо. То трябва да се зачита и защитава." - пише в Хартата. ........... Ми като накърнява публично човешкото достойнство нарушава "Хартата на основните права на ЕС" и на това основание Морфов трябва да бъде уволнен, освен ако сам не си тръгне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи