Читатели на “Гласове”: Махай всички чужди знамена без изключение!

Читатели на “Гласове”: Махай всички чужди знамена без изключение!

Радев: Народ, който допусне да подменят историята му, е обречен да изгуби и свободата си. Недопустимо е над България да се веят други знамена освен българското: "Наистина ! Какво е това синьо-жълто знаме в тройката гвардейци ?"; "Щом Радев си позволява толкова остър тон на връх националния празник, значи нещата отиват много на зле"; "Президентът внимава в играта и не действа рязко"; "или както е казала поговорката - Боже, пази ме от приятелите. От враговете ще се пазя сам!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Клара Кулакова

Щом Радев си позволява толкова остър тон на връх националния празник, значи нещата отиват много на зле.

 

Махай всички чужди знамена без изключение

Президентът внимава в играта и не действа рязко, но в крайна сметка е гарант срещу външнополитическите безобразия на крайните продажници, които отдавна са финансирани и прокарват външни интереси.

 

колониално поведение

Вчера беше много интересно и неприятно да слушаш казионните журналисти и представителите на колониалната администрация, които се страхуват да споменат руските воини-освободители. Много интересна беше реакцията на Гълъб Донев в словото му в прякото предаване от Паметника на Шипка, чак смешна, с нежеланието да спомене, че руските воини - освободители са се сражавали заедно с българските опълченци. В словото си той спомена опълченците и когато от публиката му подвикнаха, че трябва да спомене и руските воини, той отново хитро се измъкна, като каза: "Воините от Руско-турската война". Голям страх от колониалния господар.

 

Омуртаг

Честит празник сънародници мой.Днес няма нужда от многословие,всички ние чувстваме с душите си.Има едно простичко изречение което обяснява всичко,а именно.РУСКО-ТУРСКА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА.

 

добре се вижда как гвардейци се моткат с украинското знаме в ръце.

Наистина ! Какво е това синьо-жълто знаме в тройката гвардейци ?

 

Блинкен на 3 март: Стоим рамо до рамо с вас и вашите съседи срещу трудностите, причинени от Русия

Хахаха или както е казала поговорката - Боже, пази ме от приятелите. От враговете ще се пазя сам!

 

Знаем,знаем

А през 1878 щяхте да стоите до суверенната османска империя срещу с нищо непредизвиканата агресия на Русия, нали?

 

Ретранслатора

Сутринта прегледах набързо руската преса и никъде не бе отбелязан празника! Според мен така самите руснаци пренебрегват историческите си достижения. Между другото поздравих и един украинец за празника ни, защото по това време по-голямата част от днешна Украйна е била към РФ, но украинеца не знаеше за какво става въпрос. Както се вижда 30-те години промиване на мозъците в Украйна е дала своя резултат.

 

Истинската история

От много думи, изпуснах най-важното! Времената са лоши и не е моментът да очакваме добра дума и от Русия, но субективното ми мнение е, чрез г-н Лукашенко руският елит ни дава знак, че знае за истинското отношение на българския народ към тази историческа дата.

 

smb

На 24.02 всички телевизии се бяха аранжирали със синьо-жълт флаг, а днес на националният ни празник само БНТ свенливо се е декорирала с стилизиран трикольор. Това е ясен знак за това накъде сме се запътили.

 

Не се гаси туй, що не гасне..

Честит 3 МАРТ българи! Историята не може да бъде заличена. Може само да бъде временно скрита или изкривявана. Ще бъде време, когато истината ще излезе наяве! Да сведем глава пред хилядите, отдали най-ценното- живота си, за да бъде днес България! На всички безстрашни и силни хора, паднали в битките за Освобождението, поклон!

 

malart

Изключителни трудности ни причини Русия, като ни овободи. То да се делиш после на русофили, русофоби, да правиш партии, да правиш избори. Лесно си беше да изпълняваш фермана на султана и да се гърчееш

 

Див

Ако нямаше Освобождението, дали щеше да има Съединението и Независимостта. Макар че независимостта я отстъпихме без бой.Просто няма опълченци вече.

 

Мария ...

Мислите ли, че Лозанов не знае какво става в Донбас? Всички знаят какво става и какво е ставало, в Донбас. Преди около месец тук някакъв евроатлантик обясняваше, че заради русофилята, на българина щяло да дойде такова русофобско правителство, че свят щяло да ни се завие. И тогава ще ли да спрат пенсии, заплати и ще ли да ни вкарат да живеем в мазетата,за да ни избият русофилията от главите

 

Василев

Не е тъжно, радостно е, че има две гледни точки! Тъжното е, че вече няма свобода на словото от такива изказвания за гледните точки!

 

Творец

Има моменти в живота, когато ТРЯБВА да гласуваш "против" някого, давайки гласа си за друг, което не означава, че си "за" последния. Надявам се, разбирате.

 

 

 

 

Коментари

 • Сволоч Зеленская

  04 Март 2023 12:24ч.

  Радев да не седи на два политически стола, хем със САЩ-исаните, хем с комунягите, ами да вземе една българската позиция, която е за максимално независима България. Да, опитва да балансира, изчаквайки руска победа, но дали ще стане скоро е доста рисковано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стената на срама е това

  04 Март 2023 13:40ч.

  Нафашистизираните всъщност се борят срещу манталитети, поради това побесняват. И понеже капиталистическата експанзия, обусловила благоденствието на всеки доволен западняк, има нужда от завземане и от кръв, намерен е и достатъчно голям фиктивен враг - Русия. Хората отколе се обединяват върху споделената жертва. Вижте се и вие как се събирате на заклано и овкусено. Пасмина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  04 Март 2023 13:45ч.

  Радев КАКЪВ БЕЗРОДНИК И ЛИЦЕМЕР СИ! ТИ, КАКЪВ СИ ПОДЪЛ МРЪСНИК! КАКВА „ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА“, БЕ! АКО БЕШЕ ЖИВ ЛЕВСКИ ЩЕШЕ ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯ! Освиркаха и Баш Зеления чорап. Той си е свикнал и си е башка тепегьоз, но който политик народът е освиркал на 3 март, хаир не е видял. Каква „чиста и свята република“, бе, подъл мръсник?! Ти ли се олицетворяваш с „чиста и свята република“, бе, безроднико, дето ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ ТИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕАТЪР, НА АМЕРИКАНСКИТЕ САТАНИ?! Що за гьон суратлък? Кой ти пише речите, бре, семпъл, Зелен чорап? Кой идиот, бе?! Затова днес отдаваме почит на нашите национални герои, на войните от армията на царя-Освободител…“ На кой цар – Освободител, бе, Страхливецо? На кой? На Бангладеш? На остров Тринидат, ли смешнико? РУСИЯ СЕ КАЗВА, РУСИЯ ПРОДАЖНИКО МРЪСЕН! Ами те бесовете са в тебе отдавна посадени, нахранени, платени и си се превърнал в бездушно продажно зомби! И действията ти, и речта ти, и душата ти са обладани от бесовете! Нагъзен да ближеш дяволските задници на световните сатанински сатрапи – без да гъкнеш! Нещастник! А това шествие в София защо не го пускат по телевизиите, а? Зелен Чорап, защо не отиде там, бре, Страхливецо?! https://www.youtube.com/watch?v=WsO0HYlJlnU&t=3s, https://www.youtube.com/watch?v=0jIQxyuKfKg&t=3s

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • sv & 4o

  04 Март 2023 14:52ч.

  Ето такива са реалните мнения в суровата реалност. Ако не бяха рафинирани от редактора и изтипосани в лъскава статия с панделка, зад която стои хазартната империя Winbet, никой нямаше да ги прочете. За да те слуша главата, вълче, трябва да намериш някакъв голям и стабилен конструкт, с който да се определеш и видиш себе си в него, съответно и той да се проектира в теб. Някои избират Бог за главнокомандващ, други намират шефа си като тяхна глава и подмолничат, а трети (особено от вида Lupus) смятат и собствената си глава за враг, поради масивното съдържание на "г" в названието ѝ, нахално изпреварило дори зъбите им. Оттам се е породил и стиха на поета-лечител: "Лупус, твойта глупус е от наличието ти на глава.".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк все пак

  05 Март 2023 16:28ч.

  има глава. А зелената еуглена от sv & 4o 04 Март 2023 14:52ч. има ципа и клетъчна течност с ядро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колега,

  06 Март 2023 11:39ч.

  това е от Афера текст на Веселина Томова!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бастуните,

  04 Март 2023 14:41ч.

  Сега сме 2023 г., не сме 1989 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 5221

  04 Март 2023 14:42ч.

  За какво знаме говорим? На снимката аз виждам някакъв плажен чадър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Плажен чадър сравнява

  05 Март 2023 21:14ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=P7ZBTmKWQFk

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  04 Март 2023 15:17ч.

  Абе, не разбрахте ли, че всички европейски елитни плазмодии са продукт от разработения успешно проект на Сащ от ВСВ за гълъби, завързани в бомби, кълвящи ожесточено по прожектирана цел и така насочващи бомбата?! Проектът обаче не е въведен в експлоатация, щото като на гълъба му свърши просото в полет, престава да кълве по холограмата и бомбата си пада, където й падне. Сега проектът отново е в пълен ход, но наш Гълъб Искариотски се завайка на Шипка, че нямало опълченци-идеалисти! Верно, сред българския народ никога не е имало камикадзета!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тарильома

  04 Март 2023 15:37ч.

  "...казионните журналисти и представителите на колониалната администрация, които се страхуват да споменат руските воини-освободители" казва коментатор по-горе. А спомняте ли си, че преди около година неонацистите в украйна държаха като наложници български корабен екипаж? Когато руснаците освободиха пристанището в Мариупол и екипажа номенклатурата на сащ кирчето петкоф благодари на зеленски. То е все едно концлагеристите от Аушвиц да бладодарят на Хитлер, че Червената армия ги е освободила. Виждаме, че това не е случайно, а устойчиво придобито от т.нар. "политически елит" поведение. Ще мине още малко време и ще благодарим на сащ за всичко, дори и че дишаме!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  04 Март 2023 19:41ч.

  ШЕСТВИЕ 3 МАРТ 2023, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ПОКАЖАТ ПО НАДУПЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ! https://www.youtube.com/watch?v=WsO0HYlJlnU&t ЗАЩО НЕ ПУСКАТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ТОВА ШЕВСТВИЕ ЗА 3 МАРТ? https://www.youtube.com/watch?v=0jIQxyuKfKg&t=14s

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  04 Март 2023 23:14ч.

  Гледах митинга-шествие за 3-ти Март в столицата - едни старци. Как да не ги упрекна че възпитаха такива неблагодарни идиоти?! Днешните българи са срам за България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  05 Март 2023 2:10ч.

  как боде тази дата, сто пъти съжаляват, че я приеха за национален празник, може би под влияние на гърците, техният национален празник също е освобождение от турците, точно така го наричат, няма османци или някаква си свобода без уточнение на кого и от кого, а президентът за първи път споменава, че руският император съкрушил османската империя, но се побоя да каже турско робство и за първи път не изброи всички националности в Руската империя които са имали участници във войната, но мисля че вече е късно, след време смяната на ядреното гориво в Козлодуй и превръщането на България в ядрено сметище ще бъде свързано с него, официалното изпращане на оръжие за бандеровска украйна също, нинова официално оръжие за украйна не е изпращала, а полша, а президентът Радев официално се ангажира с войната в украйна, дори изпрати министъра си да се прегръща с украинския, който по някаква ирония беше уволнен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи