Читатели на “Гласове”: Лозанов - лозовото листо на диктатурата! Истината няма да изчезне, като я наричаш руска пропаганда, нито като вкараш службите в медиите

Читатели на “Гласове”: Лозанов - лозовото листо на диктатурата! Истината няма да изчезне, като я наричаш руска пропаганда, нито като вкараш службите в медиите

Украинското посолство поиска мерки срещу шефа на СЕМ заради интервю в YouTubeГеорги Лозанов: Службите за сигурност да влязат в медиите и да спрат руската пропаганда. “Нещо не разбирам? Да не би да сме се присъединили към Украйна, че посолството им ни казва каква политика да водим?”; “В кои медии да ''влезнат'' "органите''? То проруски няма отдавна, тук-таме някое все още останало сайтче или блог”; "Истината няма да изчезне като я наричаш руска пропаганда, Лозанов, нито като вкараш службите в медиите. Не можеш току така да заличиш очевидното и здравия разум. Нито Тагарев, нито ДАНС могат да удържат катастрофата на либералните лъжи". “Хер Лозанов, заповядайте в нашата скромна фирма. Започвате направо от полковник. Не ни трябват свободни медии”; “Лудост тресе държавата! Българският път към Ада е ослан с недобри намерения! А истината я полагат на клада!”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Пенсионер

Нещо не разбирам? Да не би да сме се присъединили към Украйна, че посолството им ни казва каква политика да водим?

 

читател

Видях, че коментарите на публикацията във FB са изключени 😁 . Очевидно е какво очакват. За сравнение - публикациите на руското посолство могат да се коментират.

 

Депутати от истинските български партии веднага да защитят Соня Момчилова, защитавайки Истината!

По закон СЕМ се състои от петима членове, от които трима се избират от Народното събрание и двама се назначават от президента. Мандатите на членовете на съвета са по шест години. ........... Разбирате ли за какво иде реч, уважаеми НАРОДНИ представители - защитете Истината, защитете Соня Момчилова. Щото ако "отрежат" нея днес, утре - сте вие народните представители! ................. ИТН и Слави Трифонов, Възраждане, БСП - защитете Истината и Българското достойнство!

 

Спасов

Парадоксално е, че украинското посолство се занимава активно с пропаганда. Какво общо има изказването на Момчилова с Международния наказателен съд?Нищо! Така, че тези изброени факти са нонсенс. Тук интересното е, че то, посолството не се интересува от своите граждани и очевидно не съдейства на България за да им се помага. Вместо това слухти, кой какво е казал и вади думи от контекста. Това вече е тенденция и въпросът е дали те имат други цели и функции.

 

баба мара

от къде на къде едно посолство ще дава нареждания на бълг институции това е позор голяма грешка беше че се съгласихме да приемем този посланик аз пък искам финансов одит на украина да види светът къде са траншовете и оръжието което се праща за украина

 

Дралчи

Представете си Митрофанова да направи такова изказване/реакция. А наскоро нашето външно министерство остро критикуваше намек на Митрофанова, което впрочем след последното интервю на Тагарев се оказва истина. Гиди лицемери!

 

jelezen

Украинското посолство да не се меси в българските работи. Украинското посолство да привика всички украинци от 18 до 60години, които почиват безплатно по българските курорти. След това украинското посолство заедно с тези почиващи ,китчо , кокорчо , тагарев и бойко директно на първа линия ама на фронта.

 

 

zarko

Гого, какво ще кажеш за Евроатлантическата пропаганда, на нас ни се представя едната гледна точка, не мислиш ли?

 

Мила от Марс

Истината няма да изчезне като я наричаш руска пропаганда, Лозанов, нито като вкараш службите в медиите. Не можеш току така да заличиш очевидното и здравия разум. Нито Тагарев, нито ДАНС могат да удържат катастрофата на либералните лъжи.

 

Ilinski

Защо проукраински медии като Скай Нюс и БиБиСи представят и руската гледна точка за Буча, а българските да не могат?

 

И как ще стане?

КГБ движели руската пропаганда, и това можело да се спре от нашата страна само чрез службите! Такава глупост може да се изрече само от човек на който дъската му се е откачила. 2010, Месецът на Руската култура, Лозанов възхвалява руската култура и разсъждава върху предизвикателството да разбираш Достоевски?! 2016, въпрос към Лозанов: "При чие управление творците в сферата на културата живееха най-добре и имаха авторитет пред обществото?" Отговор: "Няма съмнение – на Людмила Живкова"! Защо? Оплетено обяснение, но основно успяла нещо "антисъветско"! По "комунистическо" време, "антисъветско"?! Ми то си е било тогава демокрация. А сега по "демократично" време, ще борим "антиамериканското" със специалните служби!

 

Шнурчето

Ауу, "демократ" зове за цензура, каква изненада. Интересно е как така изведнъж " няма как да имаш две гледни точки, когато едната гледна точка е на насилника, другата на жертвата" - това се случва за пръв път. Не съм чувал тези "демократи" така да плачат за Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и прочее. Но така или иначе промяна няма - и преди, и сега пропагандата тук се движи от насилника, военния и цивилния му блок. Сега плачат, щото все повече хора се събуждат и пропагандата им просто не работи.

 

Огнян

Гого, Гогоооо....Ти поне трябва да помниш времето когато "права линия" беше единствено успоредната на Партийната линия. Как не запомнихте поне едно добро нещо от социализма бе! Само простотиите !!!!!

 

Ilinski

Гестапо. Нищо ново под сльнцето

 

Чоко

Значи без КГБ, но с ЦРУ начело. Едно време имаше цензура обаче тези избиха рибата. От една година информацията от руска страна е силно ограничена. Да не говорим, че от години в "европейските демократични" държави закриват и отнемат лиценза на руски медии. Също и така наречената "комисия за борба с руската пропаганда" която създадоха пак преди няколко години към европейския парламент. Колко още ще ограничават. Отново Европа е люлка на фашизма...

 

***

Лозанов – лозовото листо на диктатурата!

 

Е, от "полезен идиот'' - толкова.

В кои медии да ''влезнат'' "органите''? То проруски няма отдавна, тук-таме някое все още останало сайтче или блог.

 

Kubis

Лозанов, ти си образован и не много глупав! Ако ценурата се увеличи, ще засили вярата на хората в това което пишт руските медии! Защото там е истината! Ще засили невярата в нашите медии, които и сега не са български и рядко някои умен човек ги слуша! Ти това го знаеш много добре, защо го пишеш?! Плащат ли ти или просто от глупост!

 

читател

Лозанов явно се бори да оглави бъдещото "министерство на истината". Когато лъжата не помага, на помощ идва цензурата.

 

Какво да каже човека друго

Нали за това са го поканили, а и ако каже друго няма да го поканят пак.

 

Няма никаква нужда някой да прави антизападна или проруска пропаганда. Местните евроатлантици и русофоби чудесно се справят, при това за сметка на пари от Запад

Когато Господ иска да затрие някого, първо му взема ума.

 

Ерих Милке

Хер Лозанов, заповядайте в нашата скромна фирма. Започвате направо от полковник. Не ни трябват свободни медии

 

Даам

Лудост тресе държавата! Българският път към Ада е ослан с недобри намерения! А истината я полагат на клада!:(

 

ММ93

Страшна тиня ... УЖАС на ужасите !

 

old_beggar

Има една държава, от която три милиона от народа ѝ избяга, за да може да оцелее. Има една държава, в която хора умират от глад по къщите си, а на всяка улица има просяци. Има една държава, в която работещите са бедни, а крадците – богати. Има една държава, в която може да се произвежда от пиле мляко, но се внася всичко. Държава, която изкла животните си, за да внася замразено двадесетгодишно месо. Държава, която е земен рай, но в която доматите и ябълките идват от другия край на света. Държава, в която всички природни ресурси са дадени на концесия на чужди господари. Държава, в която децата получават по-малко пари от държавата от бездомните животни.

 

Толкова я променихте, че вече не е държава

България се превърна в територия.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Червен восък

  23 Юни 2023 1:19ч.

  Когато България става съюзник на нацистка Германия всички радиоприемници с изключение на тези на членовете на армията и полицията са запечатани с червен восък.Приема се единствено официалната станция "София ".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Илия Гълъбов

  23 Юни 2023 1:30ч.

  Това ли измисли безмозъчни????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  23 Юни 2023 1:57ч.

  Аз като гражданин на България и Европа, имам право на свобода на мисълта и словото, също на достъпът до информация. И нито тоя рошав крeтен, нито укропcката проститyтка могат да ми казват какво да чета, да гледам и да слушам !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar "Има една държава"...

  23 Юни 2023 2:04ч.

  гражданите на която през 1990 г. се нареждаха на ВТОРО място в света по образованост. Сега заемаме позорното 60-то (ШЕСТДЕСЕТО) място, защото за последните 30 години у нас затвориха 1925 училища и сградите им, построени с парите и потта на нашите предшественици се разпродават с "връзки" на инициативни тарикати и безскрупулни нагаждачи и бизнесмени, за да ги преустройват в дентални клиники, в хотелчета за гости, в ресторанти, а един предприемчивец в Родопите закупи училище заради яката му ограда - много надеждна била за стадото му говеда!!! За всичко това можем да благодарим на Колективния Запад, на Амбасадата, на Фондацията US4BG, както и лично на Техни Превъзходителства! А също и на няколко генерации наши народни представители, лично на БМБ и на Фондация „Конрад Аденауер”!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Bacho Кольо

  23 Юни 2023 11:43ч.

  Призиви като този на Лозанов не трябва да бъдат отминавани с лежерно пренебрежение. Това е постъпка на типичен фашизоид.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  23 Юни 2023 11:50ч.

  По-скоро на завършен идиот. Този не може да стигне висините на Гьобелс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @вярната фуражка

  23 Юни 2023 13:38ч.

  Драги, предлагам ти това да го напишеш в Телеграм канала на Гласове.Просто да видиш какви са нагласите и колко точно псувни ще отнесеш. Там ще ти обърнат необходимото внимание. Тук те считат за досадна муха - месарка (казвам месарка за да не ми изтрият коментара) :-Р

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тинята е много дълбока, много.

  23 Юни 2023 11:59ч.

  Такива неадекватници с раздрънкани черепни канчета като този на практика работят точно в полза на Русия. Нали се сещате, че след подобно негово изказване, русофилите у нас са се увеличили поне с 10%, а тези, които ненавиждат посолството, са станали двойно повече. Но иначе самото му призоваване за подобни действия е противоконституционно и веднага трябва да бъде арестуван и съден за нарушаване на основни човешки права.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абее

  23 Юни 2023 16:28ч.

  Преди време К.Костадинов възкликна по повод на един беловлас и дългокос негов опонент"Коя е тая бабичка бе"?И за Гого се отнася същото възклицание!И двамата имат "реплики" на очилата на Рей Чарлз...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аноним

  24 Юни 2023 12:49ч.

  Побеляващ шашавеляк!!!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кики Мики

  25 Юни 2023 20:24ч.

  Цитат: "Българският път към Ада е ослан с недобри намерения". Хора, няма такова нещо! Няма дума "ослан". Има осланя(м) се, но смисълът е друг. Правилната дума е "постлан", идва от постеля. Точно тук не е редно да намираме такива бисери.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи