Читатели на “Гласове”: Кой се страхува от Ваня Григорова?

Читатели на “Гласове”: Кой се страхува от Ваня Григорова?

Плевнелиев: Балотажът е геополитически, ако Путин вземе София, ще вземе и България. "Плевнелиев и Терзиев са с една БКП мая замесени, от една БКП майка сукали, с една и съща страст се отричат от нея, и един и същи страх ги тресе, да не изпаднат зад борда от втората класа на презокеанския кораб"; "И Путин като вземе София и България заместника на магарето на Баце ще си изкара стария партиен билет и ще ходи да вее червеното знаме на Орлов мост. Как го каза проф. Илчев - Господи какви нищожества ни управляват"; "Хайде, Бойко! Ти поне приличаш на човек, така че, махай ги тези жалки подобия на политици!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Кой се страхува от Ваня Григорова?

Ваня Григорова не е някоя служителка на Терзиев, да я извика в кабинета си на кафе с райбер. Или ще отиде на дуел на неутрална територия, ако изобщо можем да обявим за такава "големите" телевизии, или дуелът ще бъде спечелен служебно от дамата, защото "джентълменът" не се е явил поради пристъп на страх.

 

Богдана Тотева 2

Терзиев! Ти днес публично отказваш да дебатираш с опонента си! А утре, когато евентуално станеш кмет на София, пак ли ще откажеш да изслушваш хората, за техните проблеми?! Такъв кмет не трябва на София! Остани си със здраве в "Държавна сигурност" и не се занимавай с неща, за които и хал хабер си нямаш и не уважаваш най-елементарно електората си!

 

Краставите магарета през девет баира се подушват

Плевнелиев и Терзиев са с една БКП мая замесени, от една БКП майка сукали, с една и съща страст се отричат от нея, и един и същи страх ги тресе, да не изпаднат зад борда от втората класа на презокеанския кораб. Обаче типично комунистическо-милиционерския манталитет няма как да изтрият. Личи им толкова крещящо и никаква, дори още по-крещяща хавайска риза, не може да скрие срамотиите им.

 

С помощта на Русия ще си запазим

Как е възможно президент на България да каже: "Предпочитам Силициевата долина (САЩ) пред ТЕЦ Марица (България) !?! .... И на двете места работят хиляди българи, само че ........ първите работят за чужди работодатели, които правят всичко възможно да изсмукват и крадат човешкия ресурс жизненият потенциал на всички държави, с което пречат на държавите да се развиват с достиженията в науката и технологиите като им взимат кадрите. От егоизъм. А вторите, хиляди българи в Мариците, работят за България и за нейното развитие. Какъв български президент, какви безумни мисли... .... може и още по темата, нямаме нерви, не.

 

Отговаряме на "Плевнелиев: Балотажът е геополитически, ако Путин вземе София, ще вземе и България" и тогава БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЛАГОДЕНСТВА!

Защото България ще ползва евтините руски енергийни ресурси - газ, петрол, уран, ще си произвеждаме електричество за бита и икономиката на най-ниските цени директно от производителя, а не от измислената "международна енергийна борса" (ти да видиш и борса!) и НЯМА ДА ИМА ЕНЕРГИЙНА БЕДНОСТ за НИКОГО, г-н бивш държавен глава на България. Ама на тебе, Росене Плевнелиев не ти пука за достойнството на българския народ, искаш българите да сме унижени и да се молим за нещастните енергийни помощи за енергийна бедност .... и всичко това заради едни егоисти които искат да господстват над ближните си с .... енергийна богатост. С ПУТИН И ЕВТИНИТЕ РУСКИ ГОРИВА ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЛАГОДЕНСТВА. ... второ ....

 

Пълен неадекватник,

особено ако се има предвид сериозната промяна на геополитическата обстановка. Ами то Путин ги направи смешни и жалки вашите "евроатлантически партньори".

 

Конкретен

Съжалявам, Плевнелиев! Вие сте изрекли една изключителна глупост, при това воден от напълно излишна и крайно досадна горделивост, желайки да привлечете вниманието върху незабелязваната(странно защо ли) широта и задълбоченост на вашата персона. Цялата тази постановка е долна и отвратителна. Е, добре, това е моето субективно виждане! Тогава нека поне да посегнем към фактите. В неделя ще се проведе МАЖОРИТАРЕН избор за СТОПАНИН на града ни. В по-частен аспект можем да изкажем дори мнение, че ще избираме един грижлив стопанин на дома си. Геополитиката е несъотносима тук! Водещото при избор на стопанин е нещо коренно различно - грижовност, съпричастност, честност, подредена глава! От тази изходна база изборът е ясен и той не трябва да е Терзиев. Е, Плевнелиев, защо трябва да посочваме пореден нефелен кмет, чието единствено качество е "правилното" политическо говорене, защо изборът трябва да е Терзиев?! Този човек дойде буквално от нищото, тотално непознат на гражданството. Видимо е непригоден за този пост, личностната му кройка и биография издават явна непригодност! Нищо в личността и изявите му не вдъхновява! Дори твърденията му, че бил евроатлантик (ако приемем, че това е качество) остават голи и недоказани. Оставям настрана заигравки и с други партии. Поставяне на личността му в по-широк контекст и при съобразяване на това чий кандидат е сега, направо плаши! (справка среднощен запис на пп). Тази сутрин А. Райчев каза дословно: "Изборът на Терзиев за кмет на София може да се сравни с пускането на гладна щука в язовир с тлъсти шарани!" Неприятно и смущаващо е назидателното нежелание на Терзиев да бъде включен в общинската листа на партията. Това звучи така: Не ме обиждайте, под нивото и достойнството ми е да се занимавам с реалните проблеми на град София. Единственото, което е по мярка на личността ми, е да заемам висш държавен пост. Всичко или нищо! Сега или никога! Що за човек е това!? Не желая да се занимавам с бледото му и неубедително излъчване, с постните приказки, с декларативните геостратегически заявления. Всичко това издава несигурност, немощ, страх, гордост, отровена душа! Ваня Григорова - като се започне от социалния произход до биографията и на зрял човек, е всичко това, което Терзиев не е! Горе писах за "стопанина на дома", а сега ще ви попитам нещо лично, въпросът е реторичен: Вие кого бихте поканили в дома си на вечеря?! Ваня Григорова - това е нашият естествен избор! В неделя - всички без изключение отиват при урните!

 

комунист е моя татко,капиталист съм аз

плевнелиев е в политическа и имиджова кома още от времето когато ББ поясни за магарето и избора за президент . Сега се мъчи да се реанимира с бомбастични,най вероятно поръчкови изказвания

 

?????

Ха ха. И Путин като вземе София и България заместника на магарето на Баце ще си изкара стария партиен билет и ще ходи да вее червеното знаме на Орлов мост. Как го каза проф. Илчев - Господи какви нищожества ни управляват.

 

Valpet

Хайде, Бойко! Ти поне приличаш на човек, така че, махай ги тези жалки подобия на политици!

 

Коментари

 • Нов Кмет

  03 Ное 2023 12:45ч.

  Никога не съм се вълнувал от работническо селската ентелигенция по гето кварталите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грешка! Един известен "политик" наскоро се похвали, че е станал ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА на България именно като се интересува от едни гето-квартали!

  03 Ное 2023 12:56ч.

  (едно време им викахме "цигански"). А не-гето кварталите в България НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ България, а единствено и само от влизащото в Собствените им джобове. И като такива - са ВРЕДНИ за България и разбира се - ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  03 Ное 2023 13:26ч.

  А кое те вълнува повече, масурите по ануса ти или вожите, кеските и дросмите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  03 Ное 2023 14:59ч.

  Със сигурност не ме вълнува многократно проходния ти заден отвор

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе нов кмет,

  03 Ное 2023 18:11ч.

  демонстрираш висока класа без да знаеш първото изискване за висока класа - НЕ СЕ ХВАЛИ! И второто е - отнасяй се към другите с УВАЖЕНИЕ! Елементарно кмете, много елементарно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надежда

  05 Ное 2023 18:52ч.

  Плевнелиев не е добре. Точка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадин Паскалев трябва да се страхува от Ваня Григорова

  07 Ное 2023 21:18ч.

  защото може да заеме мястото му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  03 Ное 2023 12:51ч.

  Малей колко тъпаци сте цитирали.... С Русия щели сме да имаме евтини ресурси... Абе льольо, Унгария като ближи задника на Путин са с най-скъпата газ и най-високата инфлация!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MSA

  03 Ное 2023 12:54ч.

  Я пак, я пак!? Дай някакви данни, реални, актуални, а не само данни от типа "по тиливизуръ казаха"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  03 Ное 2023 13:26ч.

  Най-големия тъпак тук си ти бе отрепко тъпа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • beyond_the_frame

  03 Ное 2023 13:34ч.

  https://tradingeconomics.com/country-list/inflation-rate?continent=europe. Като изключим абсолютния лидер по инфлация Турция, Унгария е бетонирана на второ място. Естествено, най-големите ass-kissers на путинското дупенце са и фаворити в класацията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  03 Ное 2023 13:53ч.

  Дай още линкове на соросоиди и рейтингови агенции, хуйолап.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • beyond_the_frame

  03 Ное 2023 14:03ч.

  Давам информацията за тези, които могат да я разберат, не за едногънковите имбецили като тебе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  03 Ное 2023 14:08ч.

  Намали дозите фентанил, отрепко тъпа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • beyond_the_frame

  03 Ное 2023 14:23ч.

  Доста посредствено, друже! Не, че съм имал по-високи очаквания. Да не си фен на възраждане, случайно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Задкадровия, баце, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано!

  03 Ное 2023 14:47ч.

  Цитираш вашите източници - похвално, ама дикиш не хваща! И, галя, козяк, незачет! Дайте на задкадровия опорки, ма не толкова нефелни, че бактън от него! А, и нещо да изокаш за цените да другите, от "градината", любещи фащ! Ааа, не казваш, в конспекта йок! Евроджендърче???? Анадънму??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викаш, Унгария с голяма инфлация се гърчи в мизерия

  03 Ное 2023 14:48ч.

  а Албания и Босна цъфтят и вържат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки заслужава политиците си

  03 Ное 2023 14:58ч.

  Ех тоя Путин. Всеки ден умира и все е жив. Всеки ден ни вреди, а пък санкциите са наложени на Русия. Били сме руска колония, но с американски бази. Извратено е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • beyond_the_frame

  03 Ное 2023 15:16ч.

  Не са ти удобни "моите" източници? Моля, чувствай се свободен да споделиш твоите, за да не изглеждаш като недоразвит кретен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Задкадровия, ти си инициатор, ти показвай!

  03 Ное 2023 15:31ч.

  Иначе, жълтопаветниче некъпано, сайтове за такива като вас дал бог! И дневник, капитал, дир, etc.! Иди там, ще ти се радват! Иначе кажи за Ваня, за което е и статията! Ааа, не можеш! Разбираемо е, ти си безмозъчец, простено да ти е ! Анадънму?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • beyond_the_frame

  03 Ное 2023 16:26ч.

  Всъщност имам регистрация и в други сайтове, но никъде на друго място не съм изпитвал подобно чувство - като нобелов лауреат по физика сред стадо австралопитеци. Този сайт е достигнал апогея на човешката интелектуална немощ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  03 Ное 2023 18:27ч.

  до "beyond_the_frame"-друже, напразно разчиташ, че фактите имат някакво значение за рашибозука...те го карат на емоции и клишета от учебниците по ДИАМАТ, факти не приемат, логика при тях-никаква. Пълни недоносчета са:-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  03 Ное 2023 18:45ч.

  beyond_the_framе, не им отваряй очите, дупенцето им отвори, те очите сами ще се отворят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  04 Ное 2023 3:13ч.

  Аз съм! Е, та? Въпроса е ти на кого си! Ако смееш да си признаеш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mowgli

  03 Ное 2023 12:52ч.

  Всъщност кметът няма значение, и марсианец да Ви назначат - все тая. Кметът е марионетка. Други движат паричните потоци зад завесите. А най забавното е , че повечето хора от така наречения електорат, са зомбирани , че са завинаги на земята и завинаги ще си правят мазните кючеци и каквото там правят. Ами не - истината е друга. Иначе - show must go on !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Юдомасон

  03 Ное 2023 13:17ч.

  Нещо разумно, въпросът е коя марионетка, в случая нашата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НИКИ

  03 Ное 2023 13:10ч.

  НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕМА МАЧ В КОЙТО ЕДНОТО ПАЛУВРЕМЕ СЕ ИГРАЕ ПО ЕДНИ ПРАВИЛА ДРУГОТО ПОЛУВРЕМЕ ПО КОРЕННО РАЗЛИЧНИ , ТИЯ ОЩЕТЕНИТЕ И ЗАГУБИЛИТЕ ЩО НЕ ПОДАВАТ КОНТЕСТАЦИЯ НАПРАВО НЕ ГИ РАЗБИРАМ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  03 Ное 2023 14:21ч.

  и аз това си мисля, ще има контестации, не случайно ЦИК пита къде е флашката на зам. министъра, търси причина за отмяна на машинния вот

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  03 Ное 2023 13:20ч.

  КОЙ? Соросоидните педалски еничарски отрепки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар

  03 Ное 2023 13:38ч.

  @rusnak получовек, налягай си парцалите в северноазиатската кочина ненужна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  03 Ное 2023 13:50ч.

  Изчезни в нужника бе, европедал смотан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чочо

  03 Ное 2023 13:23ч.

  Манипулации на журналята под диктовка на тарторите. Няма достоен кандидат.Достойните отдавна са отсяти и до избори не стигат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киек

  03 Ное 2023 13:43ч.

  Пенделите не трябва да припарват до властта! Зависимостите ги правят продажни и в случая с Васко това е ясно- предаде роднините си за един фитнес инструктор и пак за него харчи милиони на американците за да възседне властта, като онуй нещо на любовника си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  03 Ное 2023 13:46ч.

  които и да стане кмет ще зависи от съветниците коя партия има наи много така че кметът може да си изкара мандата без да върши никаква работа такива като калановски ще гласуват контра без да знаят какво гласуват те са там за заплатите и кокала

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kak KOЙ

  03 Ное 2023 14:59ч.

  Пеевски, Плевнелиев и Денков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  03 Ное 2023 15:27ч.

  Баце не го е страх. Той е заложил на Ваня и на Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • [email protected]

  03 Ное 2023 16:19ч.

  Терзиев не е в листата за съветници, но в СОС ще заседава негов директор: Любомир Минчев

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар

  03 Ное 2023 17:11ч.

  Ванче, от понеделник що ще работиш, рецепционист на Позитано?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • cihocah

  03 Ное 2023 20:21ч.

  Ти не плачи на чужд гроб. Така или иначе ще си останеш въшкар.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РОСТИСЛАВ

  03 Ное 2023 17:20ч.

  НА.КЛПАВАТА,РАКЕТА,МИШЕНАТА,И.ПРЕЧИ,ФРАНКЕНЩАЙНОВЦИТЕ.ТЪРСЯТ.ВИНАТА.ДРУГАДЕ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РОСТИСЛАВ

  03 Ное 2023 17:24ч.

  ФРАНКЕНЩАЙНОВЦИТЕ,ВИНАГИ,ТЪРСЯТ,ВИНАТА,ДРУГАДЕ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДЕДО.ЧОЧКО

  03 Ное 2023 17:47ч.

  АМА.ЗАЩО.ЧАКАТЕ.БОЙКО.ГРАБВАЙТЕ.СОПИТЕ.И.В.ПАРЛАМЕНТА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дяволът се казва путин

  03 Ное 2023 18:06ч.

  Над 60% от столичани не гласуваха, защото не понасят нито един от боклуците. Те са мъдрите и нормалните. Останалите 40% харесват терзиев или григорова. Те не са мъдри и нормални.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • познайте

  03 Ное 2023 19:46ч.

  Когато Путин вземе София, познайте кой пръв ще му занесе кученце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Случаен ЧОВЕК

  03 Ное 2023 19:50ч.

  Г-жо Григорова, Сравняват Ви и с Владимир Путин!!! Още една причина да се изправите гордо и да не се предавате! Искрено Ви желая успех! И не само в изборите, които текат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...

  03 Ное 2023 20:35ч.

  Само една граматическа корекция. Чехлю не е заместник на магаре, а заместител на магаре. Питайте б. Х.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВИК

  03 Ное 2023 20:50ч.

  Чета, чета! Малей, от тази словесна...боза не се разбира за какво се бием в гърдите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  04 Ное 2023 3:10ч.

  Мен ме е страх и от двамата! Да му мислите вие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Jordanka J

  04 Ное 2023 8:25ч.

  Чудя се как въъзможно да ни управляват такива жалки фигури.Денков-специалист по сапуните-на тази тема му била дисертацията-представете си.Габриел ми е ясна-тя е една амбициозна брюкселска чиновничка която освен собствен пиар,какво друго прави.Парите,които взема от Брюксел са много повече от тези у нас.Мъжъти е чужденец.Тя винаги ще защитава интересите на Брюксел.Нас кучета ни яли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Падение

  21 Ное 2023 7:15ч.

  Б.Б.ли ви липсва?! С ръцете в джобовете и мартенската физиономия?! Това е най-малкото и е от естетската страна на проблема. Манталитетът и философията, които този посредствен човек наложи ще ни застрашава и вреди дълги години заради липсата на нормалните човешки ценности.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Падение

  21 Ное 2023 7:18ч.

  Извинете! Мутренска, а не мартенска физиономия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи