Читатели на “Гласове”: Интересно, кой от будителите на България е родом от жълтите павета?

Читатели на “Гласове”: Интересно, кой от будителите на България е родом от жълтите павета?

Снимка: БТА, архив

Денков призова българите да направят правилния избор – този на будителите или на Бай Ганьо и Андрешко. "Прост народ слаба държава!33 години простака и престъпника бяха издигнати в култ,сега когато се задава нещо различно националните предатели веднага скачат срещу него. Защо? Защо ли ...защо имаме толкоз ибрикчии и мерзавци в тая малка България,толкоз политически проститутки и дегенерати...Ей Левски и Ботев се обърнаха в гроба": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Език твой, враг твой

Братя и сестри българи! Да благодарим на академика за призива му! Предвид че той и политическата шайка, която управлява, са синоними на Бай Ганьо и Андрешко(според представите им за двата образа), академикът реално отхвърли гласуване за техния кучи син. И то ден след като видяхме как правят избори. Език твой, враг твой.

 

длагнест

Всички до един са разрушители. Идеологията им е несъвместима с еретизма на възрожденския дух. Няма с какво да ни събудят, освен предизвиквайки отвращението ни към сервилността и угодничеството им, продиктувани от неистов стремеж към материално самоугаждане.

 

thenewone

Интересно, кой от будителите на България е родом от жълтите павета?

 

тралала

Събрали се бай-Ганьо Петков, бай Ганьо Василев, бай Ганьо Денков и другите жълтопаветни бай Ганьовци, за да призовават да се гласува за бай Ганьо милионера с разрешението на бай Ганьо американеца. Основният въпрос на ганьовците, който според тях е и риторичен, е: Я какви хубави въглищните централи, така, както се седим в министерски съвет, можем ли ги затвори набързо? И въпреки всичко, като чеда на българският народ

 

Васил Терзиев: Имам претенции, че сме по-добрият отбор

Еееееееееееееее, нормално е синът на полка да има претенции. Те децата на големите болтове от ДС и при бай Тошо си бяха претенциозни.

 

До 0:23 ч.

Има частна собственост, придобита с труд и име, но има частна собственост буквално открадната с богат спектър от мошеничества, корупция, дори насилие. Ваня говореше за втория вид, чието съществуване отвращава всеки нормален с принципи човек. Време е да се научим разликите, и да не слагаме всички в един кюп. Колкото до Терзиев, преди 4 години е искал да се кандидатира за кмет на София от листата на.....БСП. Голям мерак интересно защо като е толкова богат? Не ми пишете, че иска да направи нещо за обществото, излишно е, само напразно бля, бля.

 

Борисов ще ги държи

Докато им стане неудобно, и сами си подадат оставката. Така той печели, докато българите не излезнат на протести срещу сглобката. А това е почти невъзможно. Защото парите за протести се държат от сглобката.

 

България не гони Российская газета!

България не гони Российская газета! Изгонването е от външната, която не е българка, не е доказала с нищо българското. Подлоги жалки. ..... Русия и България винаги ще бъдем заедно. Българите носят Русия в сърцата си, затова няма никакво руско влияние! Такова влияние е излишно, когато носиш приятелството в сърцето си.

 

Съгласен

НЕ БЪЛГАРИЯ гони руския журналист. Гони го ОКУПАЦИОННАТА ВЛАСТ над България, поставена от окупаторите - САЩ ! Всяко антируско действие на наша територия е НЕбългарско действие, а действие на САЩ !

 

Митето

Няма вече дипломати,няма градинари и чистачки,емнохме журналистите.И ще ги гоним един по един,че да има за дълго време - нали за всеки изгонен ни тупат по рамото!Дано да не дойде времто за раздаване на шутове.

 

Неопедерализъм

Прост народ слаба държава!33 години простака и престъпника бяха издигнати в култ,сега когато се задава нещо различно националните предатели веднага скачат срещу него.Защо?Защо ли ...защо имаме толкоз ибрикчии и мерзавци в тая малка България,толкоз политически проститутки и дегенерати...Ей Левски и Ботев се обърнаха в гроба.

 

АХА

"Държавният департамент на САЩ дарява 900 хил. долара за борба срещу дезинформацията у нас" Тия явно не разбират, че това са хвърлени на вятъра пари. Колкото повече се опитват да ни насаждат "правилните" тези, толкова повече не им вяваме и търсим други изтоници на информация.

 

парите

Що само трошите парите...? в момента, в който видим, че е потвърдено от факт чекърите знаем, че истината е диаметрално противоположна.

 

Боги

Трудно могат да се дезинформират българите, получили образоване по времето на соца. Тогава се създаваха хора, които имат критично мислене. Да не забравяме, че ограниченията, създавани тогава, караха хората да четат много и така се повишаваше интелигентността на нацията. Хората тогава имаха знания, а не краткотрайна информация. За съжаление, последните поколения нямат способността да анализират информацията и да отсяват зърното от плявата. Ето защо смятам, че парите отделени за България, с цел промиване на мозъци, ще свършат своята работа именно сред най-младите, а това е крайната цел - създаване на безкритична маса от послушни, зомбирани изпълнители на чужда воля.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • prima vista

  01 Ное 2023 14:55ч.

  В този сайт наблюдаваме много високо ниво и на публикациите, и на форума. Keep on holding the course!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички будители са от Борован

  01 Ное 2023 16:06ч.

  Без един, който е от Габрово - хахаха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  01 Ное 2023 19:32ч.

  с появата на жълтите павета изчезнаха будителите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи