Читатели на “Гласове”: Имахме си мадам Йес, сега се пръкна и мистър Йес!

Читатели на “Гласове”: Имахме си мадам Йес, сега се пръкна и мистър Йес!

Тагарев: Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания към България. "Тагарев и сие ще съсипят България. Всеки ден измисля нови злини. Оставка"; "Каква пълна подкрепа? Ама вие не виждате ли че болшинството от хора, и то много внушително болшинство, е против това. Сега за сега, подкрепата е само в риториката на няколко чуждопоклонници и българомразци"; "Когато някой е голям русофоб, вижте му биографията. Къде е завършил, къде е писал дисертация. Обикновено това е СССР, или Русия"; "Това да се допиташ до народа се оказва много страшно за нашия т.н. елит. Нали уж референдума е висша проява на демокрация. Или тя вече не важи?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Наблюдател

Габриела, по какво отношението ти към Зеленски се различава от начина по който Живков се отнасяше към Брежнев ? Да живей новата братска дружба!?!?!?

 

без имена

Тоя пък с това изтичане на информация! Руснаците знаят, че Зеленски ще идва в четвъртък и надали го знаят от нашето изтичане на информация. И какъв ни е на нас Зеленски, че да ИСКА! Той може да ПОМОЛИ за нещо, друг въпрос е дали молбата му ще се изпълни. Имахме си мадам Йес!, сега се пръкна и още един мистър Йес!

 

войната на ЕС

Тагарев и сие ще съсипят България. Всеки ден измисля нови злини. Оставка .

 

Пълната подкрепа за Украйна

Като излезли едни пешки от "посолство/то/та" и почнаха да си вярват. Каква пълна подкрепа? Ама вие не виждате ли че болшинството от хора, и то много внушително болшинство, е против това. Сега за сега, подкрепата е само в риториката на няколко чуждопоклонници и българомразци.

 

Славчева

искания? не може да поставя искания, може да помоли, но как слугата тагарев би усетил нюанса? тагарев, не всички сме роби като теб, все още не...

 

полезно инфо

Посещението на украинския президент Володимир Зеленски в Берлин през май тази година е било платено от германския бюджет и е струвало почти 500 000 евро, заяви Щефан Бранднер, директор на парламентарната група на партията "Алтернатива за Германия", който се възмути, че страната трябва да плаща за посещението на чуждестранен лидер за сметка на собствените си граждани. Бранднер получи отговор на въпроса си от федералното правителство на страната, откъдето му казаха, че разходите са свързани с използването на транспортен самолет за украинския лидер и ескорт за него под формата на изтребител Eurofighter. Говорител на "Алтернатива за Германия" отбеляза, че Германия никога досега не е посрещала чуждестранни лидери по такъв начин.

 

Mihail Mihaylov Konstantinov

Когато някой е голям русофоб, вижте му биографията. Къде е завършил, къде е писал дисертация. Обикновено това е СССР, или Русия.

 

Бай Тръмп

Аз доколкото знам за военни престъпления няма давност. Предлагам на Евроюст за да не стоят без работа докато арестуват Путин да върнат лентата малко назад. Примерно да започнат от Виетнам и така до Сирия.

 

руска зависимост

Какво значи руска зависимост, когато ползваш евтини руски енергоресурси, нали това е елемент от пазарната икономика. Зависимост от е тогава, когато накарат най-бедната държава в ЕС да ползва скъпи енергоресурси, докарани от десетки хиляди километри. Да докарваш от десетки хиляди километри скъпи енергоресурси е най-висшата евроатлантическа ценност..

 

няма логически доводи, че оказването на помощ ще ни въвлече във война.

Глупак. Царство България оказваше само логистична и “хуманитарна” помощ на Райха, без да изпраща войници в Русия… В резултат на това “неучастие” във войната, в началото на септември 1944 се оказахме във война не само с Великобритания и САЩ, но и с Москва ! Тези дебилщини нашият народ вече ги е преживял. Жалко че пак настъпваме една и съща мотика.🐑🐑

 

Тагарев Номер 2

Тоя е лика-прилика с Тагарев. Кой е казал какъв ще бъде изхода от референдума? Знаят, и то знаят много добре какъв ще бъде този изход, там е проблема им. Значи искат просто такъв референдум да не се случи. Този да обясни какво ще стане с хората като влезем там, а не само да плямпа за разни заеми. За заеми ли влизаме?

 

Кога е уместно да се направи волеизявление??

Или е рано, или вече сме в неоспорими обвързаности с еврозоната.

 

Еврозоната ви е обречена,

както и целият ЕС. Ще оцелеят само силните национални държави (цитирам знаете кого). За съжаление, нашата е до такава степен обезкървена, че не може да оцелее сама.

 

Голям зор да

се качим на "Титаник" точно преди срещата му с айсберг...

 

Гост

Това да се допиташ до народа се оказва много страшно за нашия т.н. елит. Нали уж референдума е висша проява на демокрация. Или тя вече не важи?

 

Прасета в космоса

Бързаха с меморандума за отсичане на български евромонети, сакън да не вземе нещо да се обърка. Преди не ни искаха, сега такъв натиск да отсечем безвъзвратно дори теоретична възможност да кривнем от предначертания път на потъваща дългово Европа. Неслучайно Чаушеску беше убит, след като докара Румъния до нулев външен дълг, Русия към момента е с нечуваните 16 процента дълг спрямо БВП, ание летим нагоре към светли задължения, летим...

 

Одата на радостта

Влизането в т.н. еврозона е същото като България по времето на Живков да стане република от СССР. Тогава това не е станало.но днес ако България влезе в т.н Еврозона - сбогом държавност. Защо е така ли,защото ЕЦБ ще бъде господар на вашите пари. БНБ ще се обезмисли още повече от това което е сега. Приемането на еврото е със същия ефект.При Живков руската рубла не стана национална валута,но сега при децата на неговите другари еврото ще стане национална валута, а споменът за българския лев ще остане във историята. С това и българската национална независимост. България ще бъде регион, съгласно . германския проект от 1943год. за следвоенното устройство на Европа. Европа на регионите. Марионетните правителства просто ще изпълняват решенията на еврокомисарите и европарламента. В последния на всеки депутат се падат не повече от 5 минути за изказване ,ако му се удаде възможност. Но заплатите и привилегийте са огромни и до живот. Българската бивша червена номенклатура и наследници днес станала яростен демократ ще направи всичко възможно за собственото си обогатяване. Това е сигурна гаранция за лошото което предстои за българската народност. Лъжа ,заблуда и мит е,че тези хора се интересуват от благополучието на българите. Пари срещу реформи. Зад тази цинична формула прозира озъбеното лице на дявола. За пари ,всяка реформа поискана от инсталираните еврокомисари ще бъде осъществена от подчинените им компрадорски управления на съответния евро регион. Това е бъдещето с лицемерната ода на радостта. Засега .

 

Да де,

но българската червена номенклатура не вкара НР България в СССР, а днес бългаската кафяв-синя номенклатура вкарва Р. България в клозета на еврозоната... Клозетът на еврозоната замислен като германски проект през 1943 г.?..

 

Куци Коньов

Румъния, с която влязохме в пакет в ЕС, отложи приемането на еврото, въпреки че са по-добре от нас икономически, но ние, най-бедните в ЕС се натискаме да го приемем незбавно... Тия експерти, защитаващи приемането на еврото като абсолютна благодат, защо никога не дават пример с "функционално неграмотното (по Хампарцунянски) простолюдие" на Швеция и Дания, които с референдуми са отхвърлили еврото? И защо не обяснят колко са закъсали икономически и житейски тез "пропаднали" държави, след като са отказали да приемат еврото? И защо тези две страни са в "Топ 10 на Най-добрите държави" в света: https://www.economic.bg/bg/a/view/te-strani-s-naj-visok-standart-na-zhivot-64781

 

Бай Тръмп

Безродници! Сещам се за много други определения, но няма да ги напиша.

 

Прогресът на запада

Се състой въ джендър идеологията , содомията ,зоофилистията ,гей парадите ,кокайна и смяната на половете . И най важното е прогресът на запада се състой във ограбването на природните ресурси и евтината работна ръка на другите държави .

 

европейски ценности

Когато педерастията и други полови извращения се превърнат във водещи ценности, нещата едва ли вървят в правилната посока.

 

ИГРИ НА ТРОНОВЕ

Има изключително умни хора в този форум (троловете всички ги знаем кои са), хора, които отделят от времето си да напишат факти, които малко хора знаят. За което съм дълбоко благодарна. Аз, като скромен човек имам съвсем скромно мнение - Това не е войната, за която повечето си мислят, че е. Това е поредният бунт на хората срещу Бог. И тази война ще продължи да гори. Ще продължи да се разгаря докато не мине през всеки един от нас Докато всеки един от нас не се определи на коя страна е - на страната на Бог или на страната на сатаната. В момента се отсява житото от плявата. Българите в голямата си част са избрали на коя страна са. Българите отказват да извършат един от най-страшните грехове - да убиват. Да участват във война. И тук няма значение дали Русия някога ни е сторила добро или лошо. Руският народ е част от нашето семейство. Не може да вдигаш ръка срещу родата си. Българите ще продължават да бъдат изтезавани, бити и измъчвани за този си избор. А Франция ще продължава да гори, Брюксел се разгаря също. Като чета - Холандия са следващите. Там е просто същата война, но спусъкът е по-различен.

 

Капитан Кук

Булга-а-ар! Булга-а-а-ар! Българи юнаци, българи ...аци (многоточие, щото трият в името на свободата на словото)!

 

Мечо Кух

Нашето бъдеще и вашето бъдеще са различни..

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • слугинаж и корупционни схеми

  05 Юли 2023 22:09ч.

  Тагарев е пример за национален предател и българомразец, но не само. Като служител на украинската държава има не само конфликт на интереси , а и предпоставки за корупция. Защо изобщо е парашутиран за министър на МО като априори е неподходящ и химикът Денков ли ще носи отговорност за поредния унищожител на род и държава?! Каква част от българите представляват, че взимат такива жизненоважни решения за настоящето и бъдещето на българите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  05 Юли 2023 22:24ч.

  Това правителство се държи като филиал на 404, което е позор.Толкова се стремят да обгрижат Клоунът, че стават за посмешище. Според ТТ, този "гост от 404'' можел да има "'допълнителни искания"/?/- това да не е битпазар?! Д. Добрев и компания май искат ''да подарят'' 2-та реактора, а не да ги продадат?! Кой ще вземе комисиона по тази сделка? Неуважаеми министри и част от депутатите-вие се държите като слуги на Посолството/та ,а слугите винаги остават слуги!!! Омерзена съм от вас!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колега

  05 Юли 2023 23:45ч.

  Не мога дори да го гледам спокойно, този дърт урод.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаирсъзин

  06 Юли 2023 0:31ч.

  Абе, оная не беше тъпа. Меркантилна и демагог -да, но не и тъпа. Тоя е куха лейка !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джони инглиш

  06 Юли 2023 8:29ч.

  Дъртият лумпен Тагарев е срам за човечеството. Този отчвлен комунист направи за 2 месеца повече злини за България от всичко в историята ни. Тази дърта мижетурка заслужава съдбата на идола си - Дучето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия

  06 Юли 2023 9:56ч.

  Много селска физиономия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  06 Юли 2023 11:17ч.

  ЙЕС-ката навреди много повече на България, да не изреждам поразиите й, всички ги знаете, и след това мигновено потъна из банковите дебри. Между другото, любопитен факт е, че много членове на ДСБ се метнаха в нейната партия!!! Вероятно защото не я познават или по други причини. А за Човека от снимката има още време да бъде натирен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  06 Юли 2023 12:39ч.

  голяма наглост при 40 процента изб активност тези кого птедставляват та вземат важни решения ще вкарват украина в нато ще дават оръжие на украина ще хрантутим техни граждани една година вече видяхте ли за какво сте гласували като не мислите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В тоя форум има

  06 Юли 2023 12:42ч.

  Зелени чорапи, които са ходили непоканени в Чехословакия през 1968 непоканени. Те най много реват срещу военния министър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сурат рептил

  06 Юли 2023 14:54ч.

  Противно лице, и става все по-противно и грозно, понеже няма как да не се изменя от стараднието, което причинава на милионите българи. А и от обратното въздействие от отрицателното отношение на българите патриоти срещу предателството му, няма как да не се залепи на лицето, което ще се изменя още повече. Гледайте и сравнявайте.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • john lenov

  06 Юли 2023 15:42ч.

  Тоя гнусар да ходи да копа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имаме си и товарищ "Наколенка"

  06 Юли 2023 16:09ч.

  Преди години вицепремиерката на България елин пелинската Йотова коленичеше и целуваше расото на попа на вся РАссия полковник Гундяев.Ядец.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • разлика

  06 Юли 2023 18:43ч.

  Има разлика - мадам ЙЕС продаде България на ЕС на безценица и ни закопа за десетилетия, а мистър ЙЕС ще ни набута във война и ще ни затрие като държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стършел

  07 Юли 2023 9:40ч.

  Защо чакаме такива продажници да продължават да ни водят към ръба. Хора да се вдигнем и да ги изметем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  09 Юли 2023 4:34ч.

  За Чехословакия заминават 2 мотострелкови полка; Харманли и Елхово от летище Узунджово! Когато дядовците на днешните политици тръгват преоблечени за Чехия, на Дунав мост румънците изкарват звания, имена на агентите на ДС! Сводка на военното разузнаване! Имам приятел, работил в Чехия през 1967! Непровокирани счупени стъкла на автобуси и бутилки киселина вътре! Този човек още е жив и ми е разказвал !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  09 Юли 2023 4:37ч.

  Така че не знаете нищо за; солдатъй, возвращайтез домой!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  09 Юли 2023 4:50ч.

  За пръв път видях МИГ- 23БН през 1978 на дивизионно учение, а след това над Сусам/ Хасковско/ към полигон Бодрово, като включваха форсаж и хвърляха бомби! Тогава Тагаренко не знам де е бил! И при една якичка служба/4 годинки/ академия в Русия?! Аре ся и без чужда помощ!? След като офицер от нашия полк/ приет/ в София беше спрян, за да бъде изпратен друг без приемен изпит! Номенклатурчици, номенклатурчици, има ви и днес в 240 количества!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи