Тагарев: Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания към България

Тагарев: Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания към България

Самото изтичане на информация за евентуална визита на украинския президент Володимир Зеленски у нас, е предпоставка, ако е имало такава визита, тя да бъде отменена. Това каза министърът на отбраната Тодор Тагарев пред журналисти след като наблюдава учението на италианската бригада "Пинероло" в Ново село. Според него, ако има покана до Зеленски, то тя ще е от МС, съобщава БНТ.

Тагарев още веднъж изрази съжаление, че е изтекла такава информация, защото, по думите му, Украйна е във война, Зеленски е върховен главнокомандващ и това представлява интерес за противника. 

Все още се надяваме, че ще има възможност Зеленски да дойде в България в бъдеще време. Това би било едно изключително високо признание за ролята на България в подкрепата ѝ за Украйна в тази несправедлива война, която започна Русия срещу нея. 

На въпрос дали ще може да се ангажираме с допълнителна военна помощ за Украйна, Тагарев каза, че всичко, което е предоставено на Украйна, става стриктно със законите и процедурите у нас и те не предполагат ad hoc решения в рамките на дни и часове.

"Предполагам, че една негова потенциална визита ще покаже, че е високо ценена помощта на България, която вече е направена и потенциалът ни евентуално е за допълнителна помощ, той може да реши да постави някакви допълнителни искания, които ние ще разгледаме съответно законите и процедурите", каза министър Тагарев. 

За учението на италианската бригада "Пинероло" в Ново село коментира, че то е много по-голямо и вече има форма на бригадно учение.

"Възхитен съм от това, което направиха над 1200 военнослужещи от 7 държави, съюзници в НАТО. Бяхме свидетели на маневрени бойни действия в отбрана и контранастъпление. Това е изключително важна стъпка за подготовката ни за изграждане на капацитета за възпиране, сдържане и отбрана на Източния фланг на НАТО заедно с нашите съюзници", каза Тагарев. 

Във връзка с прерастването на бойната група в бригада, Тагарев заяви, че може цялата бригада да не е разположена на наша територия, но при необходимост може да се усилва с войски от съюзниците и ако е необходимо - със сили от българската армия. 

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов допълни, че трябва да създадем възможности да нарасне бойната група до бригада и днес тези възможности са демонстрирани.

"В интерес на нашата национална сигурност е да създадем условия бойната група да нарасне до бригада, не с наши формирования, а с формирования на съюзници", каза адмирал Ефтимов.

Той се надява да се ускорят процесите по модернизация на българската армия.

 

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • жоро

    05 Юли 2023 16:46ч.

    Преживяхме преди години болеста "Луда крава" по животните но не знаех че има и болест "Лудо магаре" .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обикновени блюдолизки папагалщини

    05 Юли 2023 16:51ч.

    Ще преживеем и тях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъпо тагаре

    05 Юли 2023 17:59ч.

    По принцип, във всяка държава има идиоти, но само в България имат възможност да станат министри, а в САЩ дори президенти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сън не спя

    05 Юли 2023 18:01ч.

    И тръпна, а дано Зеленски да има още някакви искания към България! Моля ти се бе Зеленски, поискай си още нещо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дърваро

    05 Юли 2023 19:06ч.

    Шубето е големо да не го чакат фенове с яйца на летището!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    05 Юли 2023 19:10ч.

    Изобщо без никаква форма на ирония, хумор или обида, аз категорично считам, че съдейки по действията и поредицата от изказвания на Тагарев, че той е невменяем. Забележете, че тук не става въпрос за единично действие или изявление, а за някаква форма на психоза или невроза в най-тежка форма. Спомням си в САЩ как психолози и психиатри анализираха изявленията на Тръмп - при това доста безобидни в сравнение с тези на Тагарев. Аз просто недоумявам, в България няма ли специалисти по психичните заболявания и проблеми, които да излезнат с професионална декларация за оставката на този човек?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Магарев и мишока

    05 Юли 2023 19:29ч.

    начело на правителството не са обикновени блюдолизци - по-скоро са мазохисти, мъ.до.лиз.ци и незадоволени педали от българската политическа лудница, които се подготвят да посрещнат украинския зеленчук като върховен садистичен повелител. Не е съвсем ясно какво точно си представят че посрещат - може би виждат в украинския зеленчук самия Антихрист и се готвят да му оближат прахта по обувките...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Особено когато българските дупедавци сами му се подлагат

    05 Юли 2023 20:51ч.

    И да, наистина Киевската хунта 9 години избива мирните жители на Донбас, сега вече и в Белгород, вече и с натовски оръжия, защото Меркел и Оланд ги въоръжаваха и ги окуражаваха да лъжат и да не спазват Минските споразумения, а само да ги използват за прикритие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • tri_chal

    06 Юли 2023 0:53ч.

    Тоя е за незабавно връзване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква оставка?

    06 Юли 2023 6:46ч.

    Тоа е за затвора..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На коя Украйна се помага

    05 Юли 2023 16:51ч.

    по този начин? Хайде стига празни мантри! Не България, а шепа продажни политици помагат на един нацистки режим, който унищожава страната си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ауууу,

    05 Юли 2023 19:24ч.

    какъв лош режим имало в Украйна. Как само нападна миролюбивата Русия, изби стотици хиляди нейни младежи на фронта, хиляди цивилни, разруши десетки руски градове, предизвика наводнение на хиляди кв. км руска земя. Ама тоз режим наистина бил нацистки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се знае

    05 Юли 2023 19:40ч.

    в крайна сметка не казаха кой е взривил язовира, а щом не тръбят от сутрин до вечер, че е Русия значи е някой друг ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А за стотиците хиляди

    05 Юли 2023 19:43ч.

    руснаци и украинци знае ли се?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    05 Юли 2023 20:06ч.

    И накрая нищо няма да остане от тази измислена държава усрайна, така и трябва. А украинските войници бяха убити дефакто от САЩ, които ги карат да се бият за наркомана, почакай скоро и ти ще си там, за да защитаваш таз “велика” държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Украйна не знам,

    05 Юли 2023 20:23ч.

    но през последния месец видях доста убедително начало на разпада на Русия. Дай, Боже, да не стане някоя беля с ядреното оръжие. Иначе съм оптимист. Дори да не се разпадне, Русия никога повече няма да бъде глобална сила. Премазана и изтощена от безсмислената война и жестоките икономически санкции, през следващите 3-4 десетилетия РФ ще вегетира като регионална сила от мащаба на Иран, която Западът с лекота ще контролира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бацко, от 17:23

    05 Юли 2023 21:56ч.

    Мечтите са безплатни, ма далеч от реалността! Обаче! Так держать, и ще си щастлив! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рози

    06 Юли 2023 1:11ч.

    Ако меже малко повече за това как Запада с лекота контролира Иран?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мечтите са безплатни

    06 Юли 2023 12:42ч.

    Като гледам, единственото нещо, което се разпада през последната година, е скапания ЕС и САЩ. В САЩ вече държат онзи склерозирал дъртак почти с диктатура, Сенатът им гласува печатане на нови трилиони долари без покритие, защото юни месец официално бяха пред дефолт /фалит/. Същото е с държавите от ЕС - тотална криза от трилионите фалшиви евро без обезпечение, с които се репчеха. Франция гори. Ердоган им би шута и им се подиграва, въпреки бруталната намеса в изборите му. Великобритания напусна ЕС, а сега ще има нов референдум за отделяне на части от нея и присъединяване към Норвегия. Китай вече е световна сила, а Саудитска Арабия и Иран биха шута на краварите. БРИКС се разширява с още десетки страни, които отхвърлят долара като платежно средство. Страни като България се държат в послушание само с натиск, Магнитски, заплахи и шантажи, компромати от шайка продажни и колониални правителства. Народите на тези страни категорично са против водените политики, но никой не ги пита - диктатура и медийна дезинформация. А в същото време на Русия и дреме. В момента жизнения стандарт е по-добър от България, заплатите са сходни, цените са по-ниски - изобщо не им в пука от напъните на разни олигофрени. И продължава да си търгува със Запада - само дебилите мислят, че има някакви реални санкции срещу нея. Даже вчера от ЕС предложиха, да отпаднат и ограниченията по СУИФТ - най-голямата реална санкция. На практика всичко е заради това, европейските държави и в частност България, да плащат масрафа на фалиралите САЩ и ЕС. Затова е и войната - нови оръжия, превъоръжаване, нови договори - все стотици милиарди към САЩ за нещо, което не се знае кога ще дойде или дали изобщо ще дойде. А и като дойде, вече е брак, защото видяхме как за нула време го унищожават руските ракети. Но ти си мечтай - няма лошо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марги

    05 Юли 2023 16:55ч.

    Цялата тая ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА СГАН, накацала като лешояди върху умираща България, сега ѝ кълве очите, къса живо месо и пирува като за последно...но има Бог и Той каза: ..."Отмъщението е Мое, и Аз ще отплатя, кога им се разклати ногата; защото денят на загинването им е близък, скоро ще настъпи приготвеното за тях."...(Второзаконие 32:35)..."32 Понеже тяхната лоза е от содомската лоза И от гоморските ниви; Гроздето им е грозде отровно, Гроздовете им са горчиви; 33 Виното им е отрова змийска И мъчителна отрова аспидова.." ТРЕПЕРЕТЕ изчадия адови!!.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    05 Юли 2023 17:02ч.

    Тоя боклук, селски предател, нали знае, че няма да е Министър вечно, а след това го чакат тежки дни..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak,

    05 Юли 2023 19:36ч.

    Чакат го не тежки дни, а тежки стикове за голф. Както се видя нито аз, нито ти ще доживеем деня, в който Русия ще пои конете си на Ламанша. Примири се, че си от погрешната страна на историята, и се заеми с нещо наистина полезно за теб и близките ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Магарев е военнопрестъпник

    05 Юли 2023 17:07ч.

    И аз не му вярвам че визитата на другият военнопрестъпник е отменена Лъже копелето дърто и продажно . Наркоманът Зеля ,убиецът на жени и деца във Донбас ,ще дойде утре ,но всичко ще бъде тайно и скрито от народната любов . Хора и вие не вярвайте на военнопрестъпника магарев . Важното е друго на кое военно или гражданско летще ще кацне този убиец и военнопрестъпник .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хайли лайкли

    05 Юли 2023 19:29ч.

    Природата ще го подскаже, защото тя знае всичко за всички и има най-големите очички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    05 Юли 2023 17:07ч.

    Този защо се държи като собственик на военните активи на държавата? Тия всичките са временно изпълняващи длъжност управители на държавна собственост. На държавна, а не на частна. На много им се размина, на много ще им се размине, но не на всички. Знайте, не на всички ще се размине и тежко ви, ако сте от тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев: Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания към България

    05 Юли 2023 19:59ч.

    Странно... Човекът въпреки, че е бивш служител на украинското военно министерство, излъчва сигнали сякаш още има служебни ангажименти там?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Причинно-следствена връзка

    05 Юли 2023 17:09ч.

    Завършил Математическата гимназия "Акад. Кирил Попов" в град Пловдив, а сега пледира с пълна липса на причинно-следствена връзка. По-скоро по някакви причини има психологични отклонения, и вместо "Ново село" прави изявления достойни за лудницата в Карлуково. Изтичането имало за цел посещението да бъде отменено? И защо? Той схваща ли се, или визира настроенията на хората? Потенциалната визита на Зеленски щяла да покаже, че помощта на България за Украйна (разбирайте тази на Тагарев) е ценена! Нивото на математическите гимназии едва ли е паднало толкова, става въпрос за онова време, този просто е абсолютно невменяем и не контролируем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Данчо

    06 Юли 2023 2:41ч.

    Завършил съм същата гимназия. Аз съм 59-ти набор, Тагарев е 60-ти, а Шаламанов е 61-ви. Познавам ги. И двамата завършиха военни академии в Съюза. Който има най-много да "крие" е най-верноподанески настроен и най-гръмогласен. Проклети да са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски

    05 Юли 2023 17:11ч.

    „Знам подробно какво има всяка държава в НАТО, знам и казвам: „Вижте, имате това и това, ние бихме искали да вземем 50%от тук и 100% от ТОВА………. И те ми казват: „Не, ние нямаме такова нещо“. Казвам: „Да, да, не, но имате алтернатива и това е това“. Веднъж един от премиерите ми каза по време на среща: „Можеш да ни бъдеш министър на отбраната, много добре знаеш какво и къде го имаме, в какви складове“, засмя се Зеленски ……….

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Балканите се готви нов антируски таран на мястото на украинския

    05 Юли 2023 17:11ч.

    На Балканския полуостров има политическа нажеженост, свързана с проведените избори в редица страни от региона. България. Наскоро съставеното правителство вече се пука по шевовете. Както прогнозираха много анализатори, неестествената коалиция на двете десни партии ГЕРБ и „Да запазим промяната“ започна да се разпада още след първите си стъпки. Лидерът на "ПП" избухна в истинска истерия срещу съюзниците от ГЕРБ, като ги обвини в "неизпълнение на задълженията си и пряко нарушаване на общата декларация, приета при гласуването на правителството". онфронтацията между ГЕРБ и "Продължавайте промените", като техните лидери Бойко Борисов и Кирил Петков, има дълга история. И тези, и другите се изливаха с кал един върху друг в продължение на няколко години, обвинявайки се взаимно във всички смъртни грехове. Обединението на тези политически сили по пряка заповед от Брюксел не би могло да бъде устойчиво. Основният проблем на българската политика ясно посочи известният български политически анализатор Боян Чуков в миналогодишното си интервю за нашето издание: „В България няма стратегическо планиране. Всичко се определя от конюнктурни и най-вече лични интереси. Естествено всичко се развива в дълбока геополитическа насока, която не позволява радикално опресняване на състава на българските политици... България е държава без национален суверенитет и не може да управлява собствената си съдба.” Все пак може би си струва да споменем фактора, че България наистина се контролира не от местни политици, а от посолствата на САЩ и техните съюзници, които абсолютно не се интересуват от дълбоката икономическа криза, която цари в страната. За тях тази древна балканска сила е само част от земята, където е удобно да разполагат военните си бази. Сега от България се опитват да направят още един таран срещу Русия, който да замени обречения "украински таран". Ако "стратезите" от Вашингтон и Брюксел успеят да осъществят варварския си план, България рискува да изчезне напълно от политическата карта на света. https://www.politnavigator.net/na-balkanakh-gotovyat-novyjj-antirossijjskijj-taran-na-smenu-ukrainskomu.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За "допълнителните"

    05 Юли 2023 17:14ч.

    си "изисквания" (на какво отгоре?!) да се обърне към посланичката, която ни натресоха - тя има съответните компетенции да му ги удовлетвори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    05 Юли 2023 17:14ч.

    Абре Тагарев, какво си се затюхкал за безопасността на Зеленски?! Руснаците, ако искаха да го убият да са го сторили до сега не един а сто пъти! Нали Путин е дал думата си, че няма да убива Зеленски. Но явно съдиш от себе си и смяташ, че Путин като теб се отмята от дадената си дума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    05 Юли 2023 17:15ч.

    Догодина се връщам. Дано до тогава сам да си умрял!Мога да пл@@@ @@ ££ ₩¥£¥£€ ₩¥£ €£€¥€ Петър!₩₩₩₩ ще стигнат за плъх като теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски се втурва към София, опитвайки се да завлече България в кървава месомелачка

    05 Юли 2023 17:18ч.

    Президентът на Украйна Володимир Зеленски се отправи към София, столицата на България. Това съобщиха местни медии. Официалните власти се опитват да представят информацията за това пътуване като вид "изтичане на информация", намеквайки за предполагаемата опасност, заплашваща украинския президент. „Подготовката за такова посещение тече от известно време, то (посещението) не е публично. Много съжалявам, че това стана публично достояние. Да не забравяме, че Украйна е държава в състояние на война и, естествено, нейният държавен глава може да бъде нападнат”, каза министърът на отбраната Тодор Тагарев в ефира на една от българските телевизии. Според официалната версия, потвърдена от същия Тагарев, Зеленски няма търпение да изрече думи на благодарност за помощта, оказана на режима му от България. Друг български „ястреб” бившият министър на отбраната Велизар Шаламанов се изпусна за истинските цели на визитата: „Надявам се, че нашият президент ще намери сили да се срещне с президента на Украйна. Надявам се да му каже: „С вас сме, г-н президент“. Украйна ще спечели. Крим украински. Ние ще помогнем на Украйна толкова и колкото е необходимо. Надявам се, че с приемането на декларацията и парламентът ще се включи, въпреки че наличието на поне две партии, които са много сериозно против каквато и да е помощ за Украйна, поставя парламента в не много добра светлина. Виждаме, че това не е така в нито един друг парламент в Европа. От горния цитат става ясно, че Зеленски е отишъл в България не като президент на страната си, а като пратеник от Вашингтон. Истинската му цел е да спомогне за задушаването на антивоенните настроения в страната и да привлече балканската държава в антируската коалиция. Още повече, че днес в България не само Възраждане и БСП (социалистите), но и президентът на страната Румен Радев са против доставките на оръжие за Украйна. А българският народ, както показват многобройните антивоенни митинги, които се проведоха във всички градове на страната, не се стреми да попадне в месомелачка, пусната от режима на Зеленски по нареждане на западни подстрекатели. Нека ви напомня, че местните парламентаристи вече веднъж отказаха да изслушат призива на Зеленски. По-рано депутатите от 47-ия парламент отказаха да изслушат украинския външен министър Дмитро Кулеба, който прекара няколко дни в София, опитвайки се да договори доставката на оръжие. Как и с какво България ще посрещне пратеника от Украйна този път, ще ви разкажем повече... https://www.politnavigator.net/zelenskijj-rvetsya-v-sofiyu-pytayas-vtyanut-bolgariyu-v-krovavuyu-myasorubku.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хохол

    05 Юли 2023 17:20ч.

    да,разбира се,ни есамо това чакаме - да чуем какви допълнителни ИЗИСКВАНИЯ има господаря зеленски към нас,за да ги осъществим на мига

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зайо Байо

    05 Юли 2023 17:22ч.

    Моля????? Като какъв Зеления ще ни поставя искания, бе Магаре, недно????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ изпращат убиеца на децата от Донбас на посещение в България преди срещата на НАТО

    05 Юли 2023 17:41ч.

    Защо и нформацията идва в подледния момент? Защото сценаристите и продуцентите на наркофюрера се опасяват от мощно българско посрещане. Въпреки че, заглушават стихийните походи на българския народ за мир, и срещу доставките на оръжия за терористичния киевски режим ( напомняме поредния поход е планиран за 9 юли) презокенаските господари на Зеленски и на сложеното про-натовско правителство у нас знаят, че в България нито един българин няма да му се зарадва. Така че, информацията за посещението на Зеленски в България се счита за изтекла. Все пак имам надежда, че дори в последния момент да разбираме Зеленски ще изпита справедливия български гняв и ще бъде посрещнат подобаващо с плакати «терорист и убиец на руски деца». За да знае мнението на българите, а не на Тагарев. Хубаво би било и изложба да се направи пред парламента с портрети на децата на Донбас.Сега към въпроса защо именно в България? Този факт трябва много да ни напрегне. Преди срещата на върха на НАТО изпращането на Зеленски именно в България за нашата страна е много лош и опасен знак. Защо? Ами защото това означава, че са ни подготвили много голяма «задача» свързана с въоръжаването на терористичния киевски режим. Неслучайно ни беше назначено и про-натовско правителство с фигури като Тагарев, които са натоварени със задачата да обслужват интересите на САЩ и НАТО. И трябва да си даваме сметка, че ситуацията е действително много много опасна. Тагарев днес го има утре не, а с България какво ще стане, това е въпроса. Не можем да позволим на шепа авантюристи и национални предатели да бъдем зачеркнати от картата на света, при това с позор. Защото, ако в правителството ни има предатели, българите не сме предатели. И нямаме право да предадем нито паметта за подвига на руския народ, който ни се притече на помощ като ни клаха турците, нито паметта на иконата Левски, който беше хванат и обесен заради предател… нека помним, че сега съдбата и бъдещето на Родината ни зависи от всеки един българин…а не от Тагарев… https://bgr.news-front.info/2023/07/05/sashh-izprashhat-ubiecza-na-deczata-ot-donbas-na-poseshhenie-v-blgariya-predi-sreshhata-na-nato/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да де

    06 Юли 2023 3:41ч.

    Убиецът на деца ще го арестуват на часа, ако посмее да дойде в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Постави ли искания -

    05 Юли 2023 17:43ч.

    Трябва да изпълнявате. Нали сте безгръбначни мекотели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • капитулация

    05 Юли 2023 17:45ч.

    Още в началото на СВО руснаците заявиха, че няма да убиват Зеленски, защото ще им бъде необходим, за да подпише капитулацията на Украйна. Така, че не се притеснявайте, обявете кога и къде ще го посрещаме, за да приготвим плакатите със Z, с които да го приветстваме, все пак това е неговата буква от латиницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правилно!

    05 Юли 2023 17:59ч.

    Върху големи транспаранти трябва да се изпише огромна буква Z. Кървавият клоун много ще се зарадва. И без това възнамерява да отмени кирилицата в Окраината, тъкмо ще види как прекрасно изглежда неговия инициал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гответе транспарантите

    05 Юли 2023 19:56ч.

    Това ви остава. Друго не можете да направите. С вашите данъци България ще произведе и ще дари на Украйна оръжие и боеприпаси за защита от руските пълчища. С вашите данъци България ще се отдалечи поне на 50 г. от следващото руско робство. А ако на децата и внуците ни им излезе късметът, след 50 г. Русия няма да я има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идиот

    06 Юли 2023 1:43ч.

    транспарантен, за Русия грижа не бери, вземи Магарев и отидете по дяволите при Зеления.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MSA

    05 Юли 2023 17:47ч.

    Еничар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой, бе?

    05 Юли 2023 19:58ч.

    Копейката ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатура

    05 Юли 2023 17:48ч.

    Е Корнелия Нинова го каза в прав текст - тоя на снимката е ВРЕДЕН за България и трябва да бъда разкаран насила оттам, където е. Какъв е Зеленски, че щял да иска нещо си и България да се съобразява, бе кретен?! Само вижте за два дни що глупости изговори т.нар министър на отбраната! Прави го безцеремонно, целенасочено, нагло не защото вярва в това, което говори, а защото му нариват едни пари, за които нямаме и представа с колко нули са! Методично гаврене с националния интерес. Крайно време е да бъде подведен под отговорност - всичките му приказки са държавна измяна и нарушение на клетвата, с която е встъпил в длъжност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педро

    05 Юли 2023 17:56ч.

    Тагаренко е избранник на негласуващите. Кво се вълнувате нищо ново не казва или прави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Т.нар. "президент" на Украйна, която отдавна не е държава в истинския смисъл на думата, а проект, ще посети Тагарев и Денков. Не България!

    05 Юли 2023 17:57ч.

    Т.нар. "президент" на Украйна, която отдавна не е държава в истинския смисъл на думата, а проект, ще посети Тагарев и Денков. Не България! Тези двамата не представляват Родината ми. Те са наместници на колонизатора и узурпатори на властта, затова и не говорят и действат от името на България и българския народ. В този смисъл визитата на сламеното човече от Киев има частен характер и не трябва да се разглежда сериозно! В този ред на мисли, Володимир (или както там се изписва името му на развален руски) не е добре дошъл, защото и той не представлява украинския народ, а шепа наемни главорези и военнопрестъпници, което е различно. Не намирам по-смислено послание към лицето Зеленски от превода на написаното от невидимата ръка на стената, който старозаветния пророк Даниил прочита за самозабравилият се Валтасар, осквернител на Свещените златни съдове от Соломоновия Храм, а именно: "Претеглен си на везните и си преценен като недостатъчен, Бог е преброил дните на царството ти и ги е свършил. Само и този да не си остане тук при другите дезертьори по Черноморието и АЗ да плащам и неговият "курорт"! Да иде да проси другаде - тук няма нищо за него! Страхил Ангелов https://svobodnoslovo.eu/komentar/tnar-prezident-na-ukrayna-koyato-otdavna-ne-e-darzhava-v-istinskiya-smisal-na-dumata-a-proekt-shte-poseti-tagarev-i-denkov-ne-balgariya/112736

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според него, ако има покана до Зеленски, то тя ще е от МС

    05 Юли 2023 17:57ч.

    A? A поканата за утре от кого е била? Колкото до исканията - може да си иска каквото си ще, но е доста унизително цяло правителство да козирува трепетно пред някакъв наркоман, изпълнител на това: https://youtu.be/PKHGp1XPv48

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Злата

    05 Юли 2023 18:06ч.

    Ах, тоя плужек ненагледен! Очаквам да се втурне да целува ръка на зеленото джудже с благодарност, че е блговолило да посети страната ни с цел да "постави допълнителни искания".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • войната на ЕС

    05 Юли 2023 18:30ч.

    Тагарев и сие ще съсипят България. Всеки ден измисля нови злини. Оставка .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луи 3.14

    05 Юли 2023 18:38ч.

    Когагато казват, че хората от Пинероло са вече в новото село, те не знаят всъщност какво казват. Информацията изтича по всички канали. Во истина изтича. В Народния театър очакват смъртта на търговския пътник и преместването на двамата веронци преди финалната завеса да падне и Шекспир да открие лицето си пред Годо, защото когато целият свят е сцена, магаретата също са актьори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мара Подробната

    05 Юли 2023 18:44ч.

    Колкото по-скоро народът постави допълнителни изисквания чуждите шпиони като Магарев да виснат по лампите, толкова по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славчева

    05 Юли 2023 18:52ч.

    искания? не може да поставя искания, може да помоли, но как слугата тагарев би усетил нюанса? тагарев, не всички сме роби като теб, все още не...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев е ренде

    05 Юли 2023 18:58ч.

    Въри го печи го, не можеш да направиш от чехълчето гаалош.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопитен

    05 Юли 2023 19:11ч.

    Ало, Магарев, в качеството си на какви наркоманите ще поставят условия на България?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой от евроатлантическия планктон

    05 Юли 2023 19:12ч.

    дали може да обясни каква е разликата между украинците и руснаците , все произхождащи от останките на СССР, та да трябва едните да ги мразим по презумпция, а на другите да им се мазним..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този, объркан до болест човек,

    05 Юли 2023 19:14ч.

    как смята да се разхожда по улицата след края на мандата си? Може би с охрана докато е жив...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагаренко говори и се държи така,

    05 Юли 2023 19:19ч.

    Сякаш България е околия на Украйна, а Кървавият Киевски Клоун лично го

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е назначил

    05 Юли 2023 19:20ч.

    за околийски началник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То си е баш така

    05 Юли 2023 19:24ч.

    Само дето, не е назначение на Клоуна, а на Хаитянина..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    05 Юли 2023 19:24ч.

    Отврат, тая измет урзурпирала властта с фалшифицирани избори не е в състояние да осмисли действията си, но ние потърпевшите трябва да реагираме, ако искаме да оцелеем като нация и държава !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софийо, ма!

    05 Юли 2023 19:30ч.

    Ти да не си оная депутатка вещица от Възраждане, която скочи да се бие с пепетата, докато истинският "мъж" Цончо си разменяше плюнки с тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мат'ряла не става

    05 Юли 2023 19:33ч.

    затова търпите последствията и ви управляват подобни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лидия

    05 Юли 2023 19:29ч.

    Долу това продажно правителство и този ненормален псевдо министър на войюната!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Докога

    05 Юли 2023 19:30ч.

    Докога България ще търпи разни говеда да се гаврят ? Поне сложете някой нормален човек , а не такива уроди .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нормалните хора

    05 Юли 2023 19:35ч.

    странят от политиката.. Само келипирджиите, професионално неграмотните и майцепродавците се занимават с такава..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    05 Юли 2023 20:09ч.

    Тагарев е умен. Завъртя ви главите с посещението на Зеленски, а не видяхте,че е готов да подхранва бригадна група под италиянско командване с български войници ? Кой е глупавият той или вие ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • usuf

    05 Юли 2023 20:10ч.

    Министър-помияр

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван Спиров

    05 Юли 2023 20:13ч.

    "...той може да реши да постави някакви допълнителни искания" Слугинажът е дълбоко просмукал душите им, дори не забелязват колко е абсурдно, че един чужд президент може да "поставя искания", а не да моли за подкрепа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mihail Mihaylov Konstantinov

    05 Юли 2023 20:29ч.

    Когато някой е голям русофоб, вижте му биографията. Къде е завършил, къде е писал дисертация. Обикновено това е СССР, или Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • долу

    05 Юли 2023 20:30ч.

    долу изобщо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От епичнияцентър викат,

    05 Юли 2023 20:33ч.

    Че Кървавият Киевски Клоун вече е в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    05 Юли 2023 20:34ч.

    Този защо още не е прибран от санитарите? Човекът яко пуши, кьорави ли сте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евроатлантик

    05 Юли 2023 20:53ч.

    Край Босфора шум се вдига!Тагаренко тук пристига! Дръж се здраво, Ердогане, люта е..н ще настане! Черноморското ни блато ще направи вътрешно море на НАТО! Даже гривна не е взел, просто си е най-обикновен "козел"! ----------------- "Козел" - виж руски затворнически жаргон

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без имена

    05 Юли 2023 21:12ч.

    Тоя пък с това изтичане на информация! Руснаците знаят, че Зеленски ще идва в четвъртък и надали го знаят от нашето изтичане на информация. И какъв ни е на нас Зеленски, че да ИСКА! Той може да ПОМОЛИ за нещо, друг въпрос е дали молбата му ще се изпълни. Имахме си мадам Йес!, сега се пръкна и още един мистър Йес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kiro Kanadeca

    05 Юли 2023 21:27ч.

    А ние може ли да не му дадем виза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • екохото

    05 Юли 2023 21:53ч.

    АУТ, мизерник! Жив да не си !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • john lenov

    05 Юли 2023 21:57ч.

    Просто и алчно подобие на човек - тагарев

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Goga

    05 Юли 2023 22:34ч.

    Как може някой да поставя изисквания от НЕЗАВИСИМА държава?????? Този министър на войната работи за чужда държава,а не за България!!! Колкото по-скоро тази сглобка наречена правителство изчезне,толков по-добре за България!В дългата си история България е имала няколко лоши правителства,но това е най-гнусното ,безпринципно и самоубийствено правителство,докопвало се някога до управлението на България

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    05 Юли 2023 22:48ч.

    Пустият му укроеничар Тагарев. ДА не е влюбен в някоя украинка или направо в Зеленски. А Владимирчо ще ни доведе ли Брендо, за да си излежи присъдата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз искам синекурна длъжност некъде из НАТО

    05 Юли 2023 23:09ч.

    Тъга/рев, Зельонски може да поиска ти да скочиш от 5-тия етаж за благото на Украйна, ти ша скочиш ли, бе?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    05 Юли 2023 23:40ч.

    може да реши, това за мен е край на псевдо-държавата ни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gen Gurko

    05 Юли 2023 23:43ч.

    Какви изисквания е в позиция да поставя на България този наркоманизиран клоун и убиец на украинския народ бе. мръснико неден ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    06 Юли 2023 0:51ч.

    А, значи ако великият зеленски отправя искания, ние сме длъжни да козируваме и изпълняваме ???? Мечтая да доживея време, когато национални предатели като тагарев ще бъдат публично екзекутирани !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народе,

    06 Юли 2023 1:32ч.

    да се молим на Бог да спаси България и българите, това ни остава, без ирония и хумор го казвам. Сериозно, каня всеки да каже молитва от сърце : Господи Иисусе Христе, Сине Божи, спаси ни от политиците, спаси България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коба

    06 Юли 2023 2:06ч.

    К*ъв Зеленски, какви пет лева!? Той е просто марионетка, като тагара и цялото правителство начело с академика...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вiче

    06 Юли 2023 2:21ч.

    И да дойде, и да не дойде Зе, по–висок няма да стане, украинците няма да си върнат "територията от 1991". Това последното е забележително издайническо: подареното, даденото им е отнето, това не е исторически общото за всички украинци пространство. А Зе ходи да символизира, в случая – нашето решително уж преминаване на другия бряг, еврогейския.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    06 Юли 2023 2:49ч.

    За зеленски е ясно че идва за още аванта, а тагарев се прави на ущипан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предполага се

    06 Юли 2023 3:04ч.

    Че Вселенски, може да поиска от Тамагочев да го поноси на гърба си. Как тези хора дойдоха на власт? Народът не им я даде. Те си я взеха насила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко

    06 Юли 2023 3:46ч.

    Американски вестник с гордост съобщава, че във ВСУ педърите са 50 хиляди. Магарев вероятно се е загрижил за тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    06 Юли 2023 5:32ч.

    Тогарев има предвид че е необходим Вазелин….

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срам и резил!

    06 Юли 2023 9:25ч.

    Зеле цар на България ли работи? А Тагарий Магарев говори не като български министър , а като паж от свитата му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • продажници

    06 Юли 2023 12:27ч.

    Само като прочетох, че "Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания към България", побеснях. Няма да ви кажа какво ми идва да направя. Каква държава сме бе? Идва някакъв от не знам си къде, който в момента по заповед от вън държи цяла Европа в полувоенно положение, и щял да поставя искания. Какви искания може да има той и откъде на къде към българския народ? Това вече е по-зле и от колония. Явно от Посолството са наредили да минем на директно управление от Киев. От последните събития се вижда, че той определя дневния ред на Парламента, на правните комисии, какво да се гласува и т.н. Като дойде този укронацист, направо да го назначават за премиер на страната и да се приключва. Питаха ли българския народ дали иска да идва ? От тази укронацистка диктатура, дето ни натресоха с този формален премиер и още по-формален военен министър, по-зловеща не е имало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатурата Тъга и Рев

    06 Юли 2023 12:36ч.

    Хазарчето нацистче Зеленски може да поставя каквито си ще искания и вие да му прислугвате, а собственият ви народ, когато си изисква един референдум за запазване на собствената си валута, на него му отказвате исканията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи