Читатели на “Гласове”: И всеки, който е гледал "17 мига от пролетта", да бъде заклеймен като агент на Путин!

Читатели на “Гласове”: И всеки, който е гледал "17 мига от пролетта", да бъде заклеймен като агент на Путин!

Как да изчегъртаме Путин от себе си. И как да бутнем роженския пилон. "Кво излиза- 82.4 % от българите са хибридни руски агенти по поне 13 признака"; “Как не се бях сетил и аз да се проверя... Може пък да съм се поддал на изкушението и без 4000 рубли”; "Излиза че всеки разумен и критично мислещ в България и милеещ за България е агент на Путин": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

ЗИП

Русия открито унижава НАТО и трите членки -Турция, България и Румъния.Корабът е турски, намира се близо до България и е тръгнал към Румъния! Шагарев и Таламанов плачат, кат ученички.Тва ли е силата на НАТО? Кремъл да си разиграва коня към натовския бряг а ? Бързо трябва Джонита и Джорджита от Алабама, Кентъки у прочее Тенеси да дойдат и да си жертват живота за нашата свобода! :))

 

Куци Коньов

Във българските ВМС има повече адмирали , отколкото бойни кораби...

 

Съвременник

Обещавам с лични средства да подпомогна закупването на лодка, с която г-н Тагарев, да получи бленуваната от него възможност, да се устреми срещу руския военен флот, в защита на Черно море. За мен ще е едно малко удоволствие да помогна.

 

Отвратен

Така е. Не стига, че сезонът по черноморието ни не е съвсем добър, сега хептен ще спатъхне.

 

Любопитно

А Европа готова ли е да поеме още един конфликт и то на чужд континент? Даже не е интересно какво е превозвал този самолет. Ясно, че не са нито круши, нито ябълки. Има една бг пословица: Бързата кучка слепи ги ражда! Добре е нашите пишман политици, набедени за първи приятели на едно пастирско посолство, да им я преведат! Снощи янките са яли тупалката в Сирия. А руснаците все още не са започнали да бият през корената. Засега само през пръстите или както каза един умен руски човек - създаваме деструктивни процеси!:)))

 

баба мара

всичко е заради урана споко вагнер е там

 

Югоагент

Газов и енергиен хъб не станахме, но оръжеен...

 

old_beggar

n'oubliez jamais! никой от тези майкопродавци не се кани да изпраща синовете и внуците си да умират на източния фронт за интересите на чичо сам. но без никакво колебание ще изпратят нашите деца на смърт...

 

Малии

Кво излиза- 82.4 % от българите са хибридни руски агенти по поне 13 признака

 

Василева

Излиза че всеки разумен и критично мислещ в България и милеещ за България е агент на Путин според плазмодиите назначени за правителство

 

Любомир Русев

Яко! Как не се бях сетил и аз да се проверя... Може пък да съм се поддал на изкушението и без 4000 рубли.

 

Стефан

Аз предлагам да разширим тези 17 гряха. Да включим в тях четенето на руски книги и език. Знаещите руски език са готови за агенти на Путин.Днес видях / не се шегувам/ лека кола москвич, на която бе нарисуван сърп и чук и надпис "Сделано в СССР".- Предлагам собственика й да бъде открит и колата да се конфискува. Да се забрани изучаването на лорд Байрон и се изхвърлят книгите му от библиотеките. Нали този поет е изказал упадъчните думи:"всичко хубаво идва от изток".

 

Injun Joe

И всеки, който е гледал "17 мига от пролетта", да бъде заклеймен като агент на Путин!

 

trassporter

Приятно и актуално за четене, поздравления! Но, "иде вартоломеева нощ за враговете на евро-атлантическите ценности" звучи страшно.

 

Войната заприлича на края на ковид.

Чакаме да дойдат изборите в САЩ.

 

Дано нищо от тази прогноза не се сбъдне,

защото в противен случай горко ни! Не само е застрашено северното черноморие, а цялата ни брегова ивица. Колко е разстоянието от Варна до Елените, Слънчев бряг, един хвърлей. Сбогом туризъм, сбогом море. След като загубихме доходите си от ядрената енергетика, селското стопанство, сега и това последно наше убежище и надежда. Не ми се мисли...

 

Да де, така е,

но това е политиката на нашите "партньори" от САЩ - негативната селекция на български компрадори. Силно негативна. Не е случайно, а напълно умишлено.

 

Мимето

Така се прави по време на война - някои мрат по фронтовете и барикадите, други трупат пачки.

 

Фак Били ГейЦ

държавата е улична, демокрацията - площадна, а насилието - домашно.

 

по г.господинов

демокрацията им - марионетна, свободата им - фалшива, любовта им - продажна.

 

The Man With No Name

Егати, Арестович на трета задна, нащте още напират на пета напред Всяка война се води заради мира след нея. Казано повече от две хилядолетия преди Клаузевиц, дето и до него не са стигнали.

 

Читател

За щастие на Руската империя, враговете и винаги я подценяват ( ако не казват, че е слаба, никой няма да се яви на война срещу нея, няма избор). И така е било и ще бъде винаги.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • 17 мига ни намигат с Миг-23

  14 Авг 2023 14:15ч.

  А може и по простичко да се каже. Щирлиц е агент на България, но понеже е агент, никой не знае това. Вербуван е още когато е идвал тук. После предава щафетата на своя наследник. Затова и часовникът му "Слава" изостава с 9 години от предварително начертания му график от българския му резидент. Наздраве за новия Щирлиц!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  14 Авг 2023 14:49ч.

  "Вербуван е още когато е идвал тук." -- потвърждавам, поне идването. ;) лично съм срещал щирлиц да се разхожда край фонтаните пред ндк, с една безбожно красива дама.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борис

  21 Авг 2023 18:32ч.

  Аз бях неутрален , харесваха ми и американските и европейските и руските филми. Но стая антируска пропаганда ме промениха. Сега харесвам само руските филми и култура.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  14 Авг 2023 14:22ч.

  А всеки, който гледа Кухня е срещу войната и др. Путин хахаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  14 Авг 2023 14:26ч.

  Аз съм гледал "Гости от бъдещето". Това брои ли се ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Си сеньоре

  14 Авг 2023 16:29ч.

  Брои се! От момента, в който се появява гостенката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ёлки-палки!

  14 Авг 2023 15:21ч.

  Значит так! А вас, Штирлиц, я попрошу остаться! Все-равно я вам ничего не скажу!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не ми дреме...

  14 Авг 2023 15:37ч.

  От идиотите за що ще ме обявяват. На 63 тия идиоти ли ще ми влияят?Преди да умра ще мога поне 20 от тях да ликвидирам при ситуация.Важна е истината хора. Истината!А не пропагандата.Слава на Русия в борбата с фашизма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ну, погоди! Красивото детско филмче са гледали всички над 40-годишни българи, това са поне 4 милиона българи! И господа от Атлантическия съвет какво ще правите с тези милиони българи?

  14 Авг 2023 16:31ч.

  Великолепното, красиво, естетично, остроумно, поучително детско филмче Ну, погоди! случайно гледахме по тв канала на Волен Сидеров иииии... какво следва сега - детските филмчета, които почти ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ от 40-годишни нагоре са гледали Ну, заяц погоди! попадат под "санкциите" на Атлантическия съвет? Ми това са поне 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ и ще ги пратите в затвора ли, а Михаил Найденов?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Косев

  14 Авг 2023 16:35ч.

  Що за глупотевини..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  14 Авг 2023 16:48ч.

  на теб кой ти иска мнението? търчи в "соросоидно дело", при себеподобните.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Idealist

  14 Авг 2023 16:59ч.

  Много тежък живот ни чака със шайкато, която се мъчи да управлява България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  14 Авг 2023 17:09ч.

  шайката от психично болни (наречена ЕК) и САЩ подготвят Европа (вкл. и България) да бъде изпратена на война - в месомелачката на Източния фронт… а Байдън заяви, че на САЩ им е интересно да наблюдават войната между Русия и Европа на територията на украйна – сиреч САЩ са решили войната да се води между руснаците и европейците и разглеждат украйна само като бойно поле...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • САМО ДА ПИТАМ!

  14 Авг 2023 17:30ч.

  Така. Аз си знаех, че нещо не ми е наред! Знаех си. Значи. Понеже "17 мига..." е от най- любимите ми филми, обожавам Пушкин, Лермонтов, Толстой, Ахматова и Окуджава- да не говорим за Ну, погоди!- аз съм си чист руски агент!? Ма как може да не забележа до сега какъв подъл путинист се спотайва в мен!? И обичам руската опера,какъв позор! Всеки ден слушам Двитрий Хворостовски и Святослав Рихтер. Рахманинов е сред тримата ми най- любими композитори. Какъв жалък предател на европейската цивилизация и ценности съм аз! Ах, какъв позор! Ужас. Е може ли такова безмозъчно "установяване" на агентни!? Може ли само най- сериозно да питам- ние всъщи като обичаме да гледаме исторически индийски филми от Боливуд ( те са малко като приказки. За това са толкова готини.)- този факт какви точно агенти ни прави!? Ей. Аман от хора с лоботомия по рождение, ей! Права ще излезе ОТНОВО прабаба ми, светла й памет! Тя все казваше: " Дяволът, като ти иска да ти оплете живота и да ти гледа сеира- първо акъла ти вземе." И тука така. Руски агенти, та руски агенти! Ми то всички сме такива очевидно! И за има все пак нещо леко усмихнато в тая дивотия- любимият ми виц за Щирлиц. Седи той в едно мазе, копира документи. Краде ги. Пристига Мюлер, спипва го на място. Учуден: " Щирлиц, какво правите тук?" Онзи не знае какво да измисли: " Чакам трамвая". Мюлер си тръгва. Продължава да обхожда мазето. След три минути обаче се усъмнява в себе си. Вика си- тоя нещо ме лъже. И се връща. Естествено, от Щирлиц ни вест, ни кост. Седи Мюлер, оглежда се. И накрая си казва- очевидно трамваят е минал! Хубав ден на всички, когели шпиони!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От серията..

  15 Авг 2023 19:39ч.

  Сутринта Щирлиц влиза при Мюлер. Мюлер е в мрачно настроение. — Господин групенфюрер, какво става? Руснаците вече са в предградията на Берлин? — Щирлиц, спрете с глупавите си шеги! Сънувах Германия от 2015 година! — Толкова ли са зле нещата тогава? — Зле е много слаба дума, Щирлиц! Представете си, канцлерът на Германия е жена, министърът на външните работи - п*дераст, турци работят в заводите Даймлер-Бенц, Германия плаща дълговете на гърци и испанци. Вместо факелни шествия - гей паради, плащаме пари на евреите и изпълняваме командите на негър от Америка! Фашистите са в Кремъл, а не в Райхстага, Русия воюва с Украйна, а Германия, представяте ли си, Щирлиц - ГЕРМАНИЯ - разубеждава Русия да не воюва!!! - "Действително, глупост някаква..." — помисли си Щирлиц..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само да попитам

  15 Авг 2023 4:39ч.

  Ами освен че го е гледал още и го е харесал?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Горката аз...

  17 Авг 2023 17:31ч.

  И 17 мига съм гледала, даже и съм ги харесвала, и Ну погоди, и що руски филми по време на соца, че от там и руски поназнайвам, сега какво, ще ме убиват ли?!? Да знам да си пиша завещанието поне и да се прощавам с домочадието...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пак аз

  17 Авг 2023 17:33ч.

  А какъв хубав филм беше Кавказка пленница, а?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Injun Joe

  17 Авг 2023 23:10ч.

  И не само той! Я да си припомним: Операция "ЬI" и другие приключения Шурика Бриллиантовая рука Самогонщики Кин-Дза-Дза Hевероятные приключения итальянцев в Pоссии Берегись автомобиля На "Дерибасовской" хорошая погода Афоня Полосатый рейс и още, и още

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До 20.10

  18 Авг 2023 20:03ч.

  Вие ме изненадахте! От изброените съм гледала само Диамантената ръка и Пази се от автомобил - по два пъти, и този с фалшивия звероукротител на парахода с гениалния Евгений Леонов! Но съм гледала Иван Василиевич сменя професията си, и, разбира се, многократно Ирония на съдбата.И почти всички давани по телевизията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Injun Joe

  20 Авг 2023 22:27ч.

  Непростим пропуск от моя страна! Да не спомена "Иван Василиевич..."! Евгений Леонов наистина е гениален! А покрай него и Юрий Никулин, Андрей Миронов, Михаил Боярский, Анатолий Папанов (Ну, заяц, погоди!) И от забавното към сериозното: "Белорусский вокзал", "В бой идут одни старики", "Горячий снег", "Судьба человека"... Абе агенти сме си, та дрънкаме!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надживяхме идеологическата преса.

  22 Авг 2023 18:12ч.

  Западът също пълнеше тиквите на западнярите с глупости. Идеопогическите им филми бяха смешнички. Много преувеличаваха, не познаваха реалната обстановка. Сега се опитват да пускат пак дърти неща от едно време. Инапоследък във филмите много се пуши. Дърти филми, какво да очакваш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  22 Авг 2023 20:08ч.

  В хубаво време преживяхме младостта си! Това поне ни остана и няма как да ни го отнемат. Не бяхме богаташи, бяхме почти равни. Храната не беше скъпа, имаше почти всичко, е, нямаше банани и ред други не толкова жизнено необходими стоки... и началниците не взимаха кой знай какви по-големи заплати, та да им завиждаме...Спомням си например когато се прибирах в службата след нещо свършено в центъра видях на площад Славейков една опърпана жена, която просеше, нямате си на представа моето изумление! Прибрах се в службата и споделих разочарованието си пред колегите, как е възможно това!?! И една колежка , живееща в центъра, каза - тя не е бедна, тя нещо не е наред с главата...Такова нещо нямаше тогава! Нямаше просяци, нямаше и кой знае колко паралии, но имаше хубави филми, не само съветски! Хубави, човешки филми, учещи младите на добро и служещи за пример...Щастлива съм, че живях в такова време...А може би просто бяхме млади?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пак Маги

  22 Авг 2023 20:26ч.

  А Жаркото слънце над пустинята?? Вярно, че неотдавна го повтаряха по телевизията, дали не беше по руската?!?...Гледала съм го поне три пъти и не ми омръзна, всеки път намирах нещо, което не съм догледала...Хубав, човешки филм!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бялото слънце на пустинята

  23 Авг 2023 19:44ч.

  не, жаркото.. „Ваше благородие“ Ваше благородие, госпожа Разлука, Мы с тобой родня давно, вот какая штука. Письмецо в конверте, погоди, не рви! Не везёт мне в смерти, повезёт в любви. Ваше благородие, госпожа Чужбина, Жарко обнимала ты, да только не любила. В ласковые сети, постой, не лови! Не везёт мне в смерти, повезёт в любви. Ваше благородие, госпожа Удача, Для кого ты добрая, а кому иначе. Девять граммов в сердце, постой, нe зови! Не везёт мне в смерти, повезёт в любви. Ваше благородие, госпожа Победа, Значит моя песенка до конца не спета. Перестаньте, черти, клясться на крови! Не везёт мне в смерти, повезёт в любви..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Продължение от 17.26

  22 Авг 2023 20:48ч.

  Някой да не остане с впечатлението, че харесваме само руски филми?? Няма такова нещо, ние харесваме всички хубави, честни и правдиви филми, без значение коя държава ги е направила!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  23 Авг 2023 23:20ч.

  Има една прекрасна книга- Москва 2042 г. нека любителите на руската култура да я прочетат. След това да прочетат Чевенгур, а накрая Архипелага ГУЛАГ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лидия

  06 Sep 2023 21:15ч.

  Спокойно, краят на войната в Украйна е предрешен и индикаторът е България - знайно е, че към когото българското правителство се присъедини официално, той винаги губи. Така, че смело напред към "победата"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи