Как да изчегъртаме Путин от себе си. И как да бутнем роженския пилон

Как да изчегъртаме Путин от себе си. И как да бутнем роженския пилон

Автор: Валери Найденов, "24 часа" Следвайте "Гласове" в Телеграм

В тези дни на проверка всеки журналист трябва да се погледне в огледалото и да се запита: “Дали не съм пуснал кремълския грях в душата си?”. И ако мерне дори най-малката слабост, веднага трябва да се прочисти, да се отрече публично и да се покае, тъй като иде вартоломеева нощ за враговете на евро-атлантическите ценности.

Времето се сгъстява. Миналата седмица украинската посланичка за малко да уволни председателката на Съвета за електронни медии Соня Момчилова, защото отказала да свали от ефира Волгин или поне да го преименува на Мисисипин. Откога, питам аз, СЕМ си въобрази, че е назначен да защитава журналистите? После посолството сгълча президента Радев, тъй като изтървал забранената думичка “мир”. Без да го назовава поименно наистина, но после синята легенда Спас Гърневски го разкри и призова към “импийчмънт”, дано не е нещо сексуално.

Твърди се и че имало някакъв черен украински списък, но така ли е - един казва едно, друг - друго, а засега министърът на вътрешностите се ослушва.

Явно играта загрубява. Обявен е ловен сезон за агентите на Путин в медиите, в университетите, в партиите, под креватите, и разбира се, в гардеробите, където те треперят от страх, докато си броят рублите.

Та както казах по-горе, дошло е време всеки да се погледне в огледалото. Вгледах се и аз, но на пръв прочит не видях грехове. За да вникна по-дълбоко в сенчестите кьошета на душата си, ми трябваше сериозна научна методика.

И ето, че тя се появи. Подгонената Соня Момчилова пусна във фейса научна методика със 17 признака, по които разпознаваме хибридните руски агенти около нас и вътре в нас. Автор е експертът по сигурността Михаил Найденов, член на Атлантическия съвет в България, така че работата е сериозна. Като прочетох точките, какво се оказа? Оказа се, че и аз не съм безгрешен по 2 от тях!

Този исторически документ може да бъде сравнен със знаменитата книга Malleus Maleficarum, или “Чук за вещиците”, в която се дават подробни указания как да бъдат разпознати тези хибридни слугини на дявола и как да се постъпва с тях. През ХV, ХVI и ХVII век благодарение на него са спасени душите на десетки хиляди млади грешници, които със своите заклинания ту съсипвали реколтата, ту разболявали хората, ту вкисвали млякото.

Но да се върнем в ХХI век. Тук няма да ги изброявам всичките 17 признака тъй като няма място, а и правоверните знаят в кой благочестив сайт са публикувани.

С ужас стигам до извода, че 95 на сто от софийските таксиметрови шофьори са носители на всичките 17 гряха.

Чудя се на какво се дължи това – дали защото забравиха какво е съветски автомобил, или защото не помнят какво е да няма банани?

При мен е обратното – първият ми автомобил беше “Запорожец”, а той е незабравим. Затова според първите 11 признака съм кажи-речи невинен. Нито използвам думата “мир”, нито “конфликт”, нито “преговори”, нито призовавам към разума. Стъпвам накриво едва при 12-ия признак, който гласи: “Подкрепят руските енергийни проекти в България, вкл. АЕЦ “Белене”. Против са продажбата на реакторите и оборудването за “Белене” на Украйна.”

Тук вече съм грешен, признавам. Писал съм против даването на реакторите, но мотивите ми бяха невинни и праведни. Да, евро-атлантическата идея е свята за нас, но за украинците, които тепърва ще влизат в НАТО, тя е 10 пъти по-свята. Така че, ако за нас е грях да монтираме руските котли, за тях е 10 пъти по-голям грях!

Праведно ли е, докато на изток руснаците изпепеляват украинските градове и села, на запад украинците да издигнат още един храм на руската ядрена мощ? И то в момент, в който откъм Кремъл идват ядрени заплахи? Как би се отразило това на бойния дух и на военната карма? И как ще погледнат на него американските сенатори? Спомняте си как спряха “Южен поток” у нас. Днес могат направо да отрежат военната помощ и Украйна да падне в кремълските лапи.

Това са моите мотиви по точка 12 и според мен те заслужават една индулгенция. Най-евро-атлантическо е руските реактори да си ръждясват спокойно у нас, тук те са паметник на безхаберието и некадърността.

 Вторият ми грях е по точка 13: “Работят против влизането в еврозоната…” Чак да работя не, но съм писал против въвеждането на еврото, тъй като прочетох книгата на Джордж Сорос “Трагедията на Европа”.

Щом Сорос не харесва еврото, как да го харесам аз? И как може експертите на Атлантическия съвет да се разминават с мнението на своя пръв спонсор?

Първите ми съмнения към общата валута започнаха поне 2 десетилетия преди появата на “Възраждане” заради една статия на знаменития икономист и нобелист Милтън Фридмън. Затвърдиха се от книгата на нобелиста Джоузеф Стиглиц, а фината замазка я сложиха нобелистът Пол Кругмън, Джефри Сакс, Янис Варуфакис, а и т. нар. баща на българския борд г-н Стив Ханке.

Все световни знаменитости, как да не се подведе човек? Откъде да знам, че който не вярва в еврото, той пречи на украинците да прогонят агресора?

По останалите 4 точки съм чист, нямам грехове. Нито съм се срещал с руската посланичка, нито поддържам приятелски отношения с Виктор Орбан. Той ми звъни по телефона, но аз не вдигам, да му го вдига Георги Марков.

Така стигаме до точка 17, според която агентите на Путин били привързани към “безсмисления мегаломански пилон на Рожен”.

Не съм любител на пилона, но вече съм готов с творческо решение. Пилонът дразни, защото отгоре се вее българското знаме. Няма проблеми - вместо него вдигаме горе знамето на НАТО. После правим събор в чест на Зеленски и прекрасната украинска посланичка, завъртаме на шиш 200 агнета и вместо кабагайди и Валя Балканска музиката я осигурява рок групата на професор Евгени Дайнов.

На другия ден путинистите сами ще си бутнат пилона.

Източник: "24 часа"

 

 

 

 

Коментари

 • Чавдар Цветков

  12 Авг 2023 19:54ч.

  Много гот!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • свободен

  12 Авг 2023 22:10ч.

  ПОНЕЖЕ МЛАДИТЕ НЕ ЗНАЯТ А ПО -ВЪЗРАЗСТНИТЕ ПОМНЯТ ЩЕ ВИ ПОДЦКАЖА. ТОЗИ СИ БЕШЕ КОМУНИСТИЧЕСКА ПОДЛОГА,ПОСЛЕ НА ПРОЛТНАТА СЪЩО А СЕГА И НА НЕОЛИБЕРАЛНИЯТ ФАШИЗЪМ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЛУШАТА ЧАЛГА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нещо наистина свежо, сред толковалъжи и манипулации

  12 Авг 2023 22:12ч.

  Наистина е страхотно написаното. След толкова лъжи и манипулации в пресата и социалните медии, забравихме вече истинското удоволствие да четеш подобни писания. Дано стигне до по-вече хора и ги накара да се замислят на къде ни водят тази продажна, безродна, " евроатлантическа сглобка" и менторите й.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поверителните документи бяха много. Изработваше ги министерството на вътрешните работи в сътрудничество с министерството на вътрешната отбрана, под чието ведомство бе полицията.

  13 Авг 2023 11:16ч.

  В областното полицейско управление в Прага не смогваха да ги размножават и разпращат. Тук имаше: Наредба за контрол върху убежденията на местното население. Упътване за начина, по който да се правят изводи въз основа на разговори с местното население за влиянието на съобщенията от фронта върху духа на последното. Въпросник за отношението на местното население към обявените военни заеми и сбирки. Въпросник за настроението на мобилизираните и тия, които предстои да бъдат мобилизирани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ето на членовете на местното самоуправление и интелигенцията.

  13 Авг 2023 11:18ч.

  Наредба за незабавното установяване политическата принадлежност на местното население и силата на отделните политически партии. Наредба за контрол върху дейността на водачите на отделните политически партии и установяване степента на лоялност на някои политически партии, застъпени сред местното население. Въпросник за вестниците, списанията и брошурите, които пристигат в района на полицейския участък. Инструкция за установяване с кого се срещат лицата, заподозрени в нелоялност, и в какво се проявява тяхната нелоялност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Инструкция относно начина, по който да се печелят платени доносчици и информатори сред местното население. Инструкция за платени информатори от местното население, зачислени на служба в местния жандармерийски участък.

  13 Авг 2023 11:20ч.

  Всеки ден идваше с нови инструкции, упътвания и наредби. Засипван от това огромно множество най-различни изобретения на австрийското министерство на вътрешните работи, старшията Фландерка никога не беше ажур и на въпросниците отговаряше стереотипно: всичко е в пълен ред, лоялността на местното население е от разред I а.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хуморът е оръжието на низвергнатия

  13 Авг 2023 13:17ч.

  Иначе, неолибералите може да ги познаете по кривите усти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЧИЧО ВИЧО

  13 Авг 2023 21:29ч.

  Ех, Валерка! Ех, агент Сашо! Я разкажи, колко гадно се живееше преди 60 г. в столицата на загниващия капитализъм Ню Йорк, където баща ти беше заточен като кореспондент на БТА. Пък ние тук строяхме социализЪма и си живеехме живота... А ти ни завиждаше.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Injun Joe

  14 Авг 2023 2:45ч.

  И всеки, който е гледал "17 мига от пролетта", да бъде заклеймен като агент на Путин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  12 Авг 2023 19:58ч.

  Аз предлагам да разширим тези 17 гряха. Да включим в тях четенето на руски книги и език. Знаещите руски език са готови за агенти на Путин.Днес видях / не се шегувам/ лека кола москвич, на която бе нарисуван сърп и чук и надпис "Сделано в СССР".- Предлагам собственика й да бъде открит и колата да се конфискува. Да се забрани изучаването на лорд Байрон и се изхвърлят книгите му от библиотеките. Нали този поет е изказал упадъчните думи:"всичко хубаво идва от изток".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  12 Авг 2023 19:59ч.

  срам и позор: у нас (с изключение на АФЕРА и ГЛАСОВЕ), всичките са храненици на сатанистите от US посолство - т.е. са "доларджии". дори талантливият карикатурист хр. комарницки застана на страната на укрофашистите... не мисля, че днес нормален човек може да изразява защита на укрофашисткия режим. та нали умишленото и целенасочено убийство на цивилни граждани - руснаци е най-присъщата му „характеристика“. и без унищожението на това чудовище, мир по света е невъзможен...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  12 Авг 2023 20:43ч.

  "дори талантливият карикатурист хр. комарницки застана на страната на укрофашистите..." -- цитираната особа отдавна е носител на ценни ценности. отдаавна. иначе господин найденов се е постарал, сега ще го емнат същите тия носители.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любомир Русев

  12 Авг 2023 20:02ч.

  Яко! Как не се бях сетил и аз да се проверя... Може пък да съм се поддал на изкушението и без 4000 рубли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Васил Василев

  12 Авг 2023 20:07ч.

  Брилянтно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Красимир Николаев

  12 Авг 2023 20:25ч.

  Великолепно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Все пак

  12 Авг 2023 20:36ч.

  Съм оптимист в тези

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • срам ме е

  12 Авг 2023 20:38ч.

  Познавам Йорданка Фандъкова, а тя била учителка по руски език. Ти да видиш! Ужас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джо гладника

  12 Авг 2023 20:44ч.

  аз имам приятел, преподавала му е. представете си само какъв ужаст.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Василева

  12 Авг 2023 20:42ч.

  Излиза че всеки разумен и критично мислещ в България и милеещ за България е агент на Путин според плазмодиите назначени за правителство

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Внимавайте, като се заговори за Велика Албания!

  12 Авг 2023 20:47ч.

  Предупреждението е към българите от феноменалната пророчица Ванга, казвала го е пред много хора. ....... Знаме с карта на "Голяма Албания" беше издигнато снощи в Тетово, Северна Македония, на концерт, организиран от общината по повод посещението на косовския премиер Албин Курти в града, съобщи МИА, цитирана от БТА. ........ На картата "Голяма Албания" обхваща части от Северна Македония, Черна гора, Сърбия и Гърция. ......... Пред множеството Курти заяви, че Северна Македония трябва да стои по-близко до Косово, Албания и България и по-далеч от Сърбия, която НЕ се е дистанцирала нито от Слободан Милошевич, нито от Владимир Путин. ............ По време на вчерашната си визита в Скопие и Тетово Курти НЯМАШЕ СРЕЩИ с държавното ръководство на Република Северна Македония, нито с представители на албанските партии в управляващата коалиция. (БТА) Поведението на премиера е нахалство, граничещо с хулиганство. В чужда държава си прави каквото си иска не като турист, а като държавник отправя ппризиви. Искат война на Балканите ли, наглеците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да не говорим

  12 Авг 2023 21:25ч.

  за двойните стандарти на северомакедонската полиция, която не може да остави поддръжниците на Левски да си гледат мача, след като са били път до там...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ОСТАВИ ВЕЛИКАТА АЛБАНИЯ

  13 Авг 2023 16:08ч.

  Ами Великата Османска империя да не си поиска кърджали и южната част от България. Че тогава ще има квичене по форумите - що така стана. Пък толкова години циганизация не прощават - в България цели села от турски българи и цигани не знаят бъкел български . С тях каква България ще правиш ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво,

  12 Авг 2023 20:56ч.

  остроумно, чувството за хумор много помага в случая. Благодаря на Гласове! Специални поздравления на Явор Дачков и за интересното смислено интервю при М. Петрушев в "Рационална съпротива".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MMN

  12 Авг 2023 20:57ч.

  Хахаха, с глас съм се смял на това с реакторите??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Миналата седмица украинската посланичка за малко да уволни председателката на Съвета за електронни медии Соня Момчилова, защото отказала да свали от ефира Волгин или поне да го преименува на Мисисипин"

  12 Авг 2023 21:04ч.

  Моите почитания, господин Найденов! За целия текст.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  12 Авг 2023 21:16ч.

  Г-н Найденов вече е на мушката, като предател на евроатлантически те ценности. По-малко ще бъде обявен за неблагонадежден и остракиран от семейството на евроатлантиците в София и няма вече да бъде, ъъъ, такова, интелектуалец. Горко му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • учител - оптимист

  12 Авг 2023 21:34ч.

  съм и ще се надявам, докато има здравомислещи. Завършила съм руска филология във ВТУ ,,Св.св.Кирил и Методий", след години - немска в СУ. Минах през школата на Института по руски език ,,Пушкин"-Москва и на Гьоте институт в София и Германия. Не се смятам за нарочена, раздвоена, нещастна и грешна агентка, стояща на неправилната страна. Благодарна съм за срещите с мислещите, разумните,свободните, критичните сериозните, знаещите, ценящите и със смайваща ерудиция преподаватели от двете школи от времето на соца. Нравствеността създава качествата, а не професията и властта. Отново е дошло време за Просвещение. Найденов, Кеворкян Дачков, Волгин, Карбовски и много други действайте, говорете и карайте хората да мислят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поздравления за г-н Валери Найденов и за интелигентната му мисъл!

  12 Авг 2023 21:35ч.

  Направо не е за вярване, наистина ли са написани такива "17 ПРИЗНАКА, по които разпознаваме хибридните руски агенти около нас и вътре в нас. Автор е експертът по сигурността Михаил Найденов, член на Атлантическия съвет в България" - понеже това звучи като майтап, меко казано ....... Най-изумителното е за пилона в Родопите. Извинете, но пилон с националното знаме се забива, за да се обозначи притежание на територия! Родопите са в България нали така, защо това да е "путинизъм" или "руска хибридка" и каквото там са измислили. Нямаме думи от новата нормалност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето ги

  12 Авг 2023 23:38ч.

  В най-дърварския стил на натовски фашизъм: https://faktor.bg/bg/articles/ruskite-agenti-na-vliyanie И "авторът" бил експерт по национална сигурност, хаха...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • У нас

  12 Авг 2023 21:46ч.

  има много трески за дялане, та теми бол за критики. И всеки се упражнява. Не че съм против, ама не видя полза, а сал напомняне за себе си. Никой не рови как се докарахме дотук и как да се опитаме да се измъкнем. Щото не им отърва. Всеки си гали малката правда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  13 Авг 2023 0:04ч.

  Дабеда. Ще ровят тези които са на власт. Нали те ни докараха на това дередже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Благодарности !

  12 Авг 2023 23:18ч.

  Разкошен текст!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  13 Авг 2023 0:05ч.

  Аплодисменти за автора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  13 Авг 2023 0:12ч.

  По-добре вместо групата на Дайнов, да се покани Настя Приходко, українська співачка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trassporter

  13 Авг 2023 0:25ч.

  Приятно и актуално за четене, поздравления! Но, "иде вартоломеева нощ за враговете на евро-атлантическите ценности" звучи страшно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шмайзер

  13 Авг 2023 0:30ч.

  Моля някой да напише тези 17 признака

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ей ги

  13 Авг 2023 2:13ч.

  https://faktor.bg/bg/articles/ruskite-agenti-na-vliyanie

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://faktor.bg/bg/articles/ruskite-agenti-na-vliyanie

  13 Авг 2023 10:55ч.

  На Михаил Експерта от Атлантика, ако децата му и той самият не са се записали войници в БА, значи /по Тагарев/ са попаднали под влиянието на руската пропаганда, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • fiba

  13 Авг 2023 0:53ч.

  Евала на Найденов, на Валерката Найденов. От 90-те години насам, едва сега, започна да ми се връща онова добре познато удоволствие от четене на коментари, изпипани с талант и кеф.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ра6отата почва да намирисва

  13 Авг 2023 1:59ч.

  На есен ще има кютек но не под формата на домашно насилие

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Van

  13 Авг 2023 13:00ч.

  Правителството, тогава официално ще бъде признато като “Public enemy”.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Krum Krumov

  13 Авг 2023 2:53ч.

  Четейки мненията на хлъзгави създания като авторчето, човек без да е информиран за събитията на Източния фронт ще разбере , че палачинката се обръща безвъзвратно и някои слагачи си създават биография за новите реалности. Какво му се възхищавате на тоя перфиден мръсник и го поздравявате...не виждате ,че си постила щото е достатъчно хитър. Прочетете нещо негово отпреди година , например.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  15 Авг 2023 23:34ч.

  Щях да накарам четящите тук да прочетат онлайн изданието на 24 часа и да открият двуличието Найденово, не че текстът Найденов не е добър, но Вашият коментар е по-добър. П.П. Сега Валерката е под кръстосан огън - от една страна са грантаджийте и олигофренийофилите - от друга са мнозинството от хората у нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малии

  13 Авг 2023 3:32ч.

  Кво излиза- 82.4 % от българите са хибридни руски агенти по поне 13 признака

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без имена

  13 Авг 2023 3:49ч.

  Изчетох точките. Според няколко от тях, излиза, че съм руски агент на влияние. Не знаех.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само за протокола:

  13 Авг 2023 5:33ч.

  Отговарям на всичките от 1-16 (на срещите с тоз-онзи пасивно поради обстоятелствата). На 17 само не - нямам отношение към пилоните, да не съм НаТка Вънкашната да се чекна в шоото на Слави пред камера - буквално - по пилон. Прочее тя метафорично продължава да си се чекне медийно. Мъ то 95 % от българите даже и на 17 отговарят. И провинциалните таксиметрови шофьори, и те, не само столичните. Ха да ги видим сега как ще ни горят толкоз народ на клади от възобновяеми енергоизточници без въглеродни отпечатъци. Щото при такъв разход енергия за зелените им тротинетки няма да остане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мими

  13 Авг 2023 6:42ч.

  А не е ли по лесно, а и по бързо, щото са по малко, да се преброят тези които 100% НЕ отговарят на тези 17 точки и да ги публикуват да им се "радваме"!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александрова

  13 Авг 2023 10:53ч.

  И от мен благодарности!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  13 Авг 2023 12:29ч.

  Г-н Найденов сякаш отвори прозореца и в стаята влезе свеж и чист въздух.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  13 Авг 2023 15:40ч.

  За изчистване на журналистическата душа от путинизъма предлагам встъпване е Чуждестранния легион на ВСУ. Win-win !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  13 Авг 2023 21:26ч.

  махъми 3-и, махъми Мочъ и Ко , bg езикъ го преполвихме (1/2 английски 1/2 някакъв бългърски )и дъ видимеее натам какви чикиииии ште бичимеее (днес ни е бг Уййййййййкиндъ и ни се задавъ розов хоризонт)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лошотия

  14 Авг 2023 20:57ч.

  Валери Найденов ме накара да се посмея.Браво,прав сте.Аман от чугунени глави и раболепници.Некадърници клети,докопали се до властта .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  14 Авг 2023 23:50ч.

  От известно време мненията на Сорос у нас и на американското посолство не съвпадат напълно - или има разрив, или има съгласие да се работи за нещо като нова студена война и отделянето ни в някакъв източен блок с руско влияние. Никога не се знае докрай какво има в главите на задкулисията, а че са способни да казват каквото искаме да чуем, това го знаем. Играта е загрубяла, щом американците не искат вяра, а вярност, т.е. никой отдавна не ги счита за добрите и не вярва в американската мечта, днес те просто казват, ако не си в нашия отбор, мисли му. Мисли му и в двата случая.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганди

  15 Авг 2023 23:35ч.

  Раутата отива на злЯ! Сорос обяви, че съкращава 40% от персонала на фондацията и на практика се оттегля постепенно от Европа. Неккъф си Михаил Найденов се изходил по точки. Медицински случай. Но квичът на соросоидчетата е очарователен - музика за ушите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За мен пък ...

  17 Авг 2023 11:35ч.

  Текстът на Найденов е лош прогностичен белег. Показва че трайно навлизаме в епоха, когато единственият полувъзможен изказ ще бъде иронията, алегорията и сарказма. При това също рисково /Радой Ралин с лютите чушки !/ . Ще чакаме нови 45 години или историята няма да ни остави толкова време ? ... Погледнах и 17-те признака на Партията за вражеските агенти. Вътре съм с двата крака, но комичното е, че НЕ ПОЗНАВАМ НЯКОЙ , който да е "невинен" по нито една точка ! Тва путиновите агенти - страшна сила, страшна ефикасност ! Как са го постигнали без да разберем ...?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи