Читатели на “Гласове”: Г-н Тагарев, защо така? Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби?

Читатели на “Гласове”: Г-н Тагарев, защо така? Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби?

Тагарев: Готвим за Украйна бойни медици и санитари. "Каква ирония. За да отидат в Украйна, ще трябва да минат по Моста на Дужбата, построен от руски инженери и с руска помощ"; "Не мога да разбера, колко още по-сериозно трябва да стане, че да разбере тоя заспал народ какво се задава" : безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Румен Радев се обяви категорично против присъединяването на България към европейската инициатива за осигуряване на 1 млн. боеприпаси за Украйна, известна още и като коалиция

Радев ???

 

Зодия Прасе

Язък за завършените военни академии, за званията и висшите отличия. С непредпазливото си изказване, че щял да праща в Украйна медици и санитари, Тагарев допусна стратегическа грешка. Историята ще запомни как разгневен отряд от медици и санитари са арестували Тагарев и са го въдворили в клиниката за опасни душевно болни "Свети Безум" на 4-ти километър. По случай щастливтото оттърваване ще бъдат организирани всенародни кушии.

 

malart

Кефи ме колко е нагъл. Но на негласувалите такъв им се пада. Даже на фронта да ги прати

 

г-н Тагарев,защо така

Г-н Тагарев, защо всички учили в СССР в престижни учебни заведения недостъпни за обикновените хора по времето на соца и по същото това време първи комунисти със знатен произход и русофили, днес са злостни противници на всичко руско и първи евроатлантици. какви хора сте ? Българи ли сте, Търсите индулгенция ли , продажници по душа ли , много учени ,страхливци и подлеци,свикнали да лапат и преди и сега,такава линия на поведения ли ви е дадена от някои служби, или просто сте обикновени мерзавци и безкрупулни негодници, по душа предатели и родотстъпници антихристи ? Защо сте така сбъркани г-н Тагарев ?

 

Бандеровка

Тагарев е руски шпионин. Изнася стара техника за да съботира Украйна.

 

PiPeRRrO

Тагарев като иска помощ за Украйна да дава. Да си продаде жилището да си д де всичките пари. Никой не го спира. България е Длъжна да не дава оръжие и Боеприпаси!!!

 

Petrov

Не мога да разбера, колко още по-сериозно трябва да стане, че да разбере тоя заспал народ какво се задава. Лае се из социалните медии, на маса всеки разбира геополитиката...Ше ни запалят като едното нищо, докато тия предатели си играят на войници.

 

Каква ирония

За да отидат в Украйна, ще трябва да минат по Моста на Дужбата, построен от руски инженери и с руска помощ.

 

войните в модерната епоха ги палят все Британия и САЩ

Сами се бутаме между шамарите. Защо пак?

 

Мечо Кух

Всяка война се води заради дълга, който създава..

 

Идеалист

Не се бойте, Ердоган няма да пусме американските кораби в Черно море! Той има сили и воля да го направи!

 

НякойСи

Пропагандата не ви работи, просто защото никой не я слуша. Сутрешни блокове, публицистични предавания,новини и др. където са основните канали за пропаганда не се гледат сигурно от поне едно 70% от хората. Телевизията е силно надценена, но това разбира се няма да го чуете по ТВ. Замислете се в часовия диапазон между 6 и 9 сутринта и между 17 и 20 часа когато се лее основно пропаганда, повечето хора щъкат на някъде,работа,детска градина,училище,университет,до пазара или до някоя друга институция. Според телевизията точно в този диапазон всички сме се заковали пред ТВ поглъщайки това което искат да ни кажат с удоволствие. Няма такова нещо, силно измамно е.

 

colibri

''Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време.'' Е. Линкълн

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • паф

  22 Юни 2023 1:05ч.

  как може в това същество да няма капка българщина? не знам за кого работи - за американци, руснаци или за украинци, но не и за БЪЛГАРИЯ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пуф

  22 Юни 2023 11:16ч.

  Много странно е, как според някои българщината се измерва според угодниченето пред Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  22 Юни 2023 11:40ч.

  "Много странно е, как според някои" НЕУТРАЛИТЕТЪТ "означава угодничене пред Русия". Да питаме ли Швейцария и Австрия дали техният неутралитет е "угодничене пред Русия"? Или пък защо повечето държави по света също не искат да се месят в чужда война, освен "угодничещите" пред САЩ, естествено. Или пък защо никой от "цивилизованите" не помогна военно на Армения, например? Или защо "цивилизованите" пратиха "военна помощ" на Сирия под формата на килими от бомби? И прочие не-угоднически въпроси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Искандер Угодников

  22 Юни 2023 13:48ч.

  Като изтрещи руския “Искандер” и ти събори къщата, ще ти се изясни въпроса с угодията. Щото гей парадите и русофобското тролене в интернет са едно нещо. Истинската война е съвсем друго нещо. Ако не вярваш, питай някой урко от Куев как стоят нещата при тях…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чоки

  23 Юни 2023 4:26ч.

  Не мога да разбера в целия този каламбур кой е агресора и кой е потърпевшия и България независима държава ли е или шестнадесета република?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Военен

  22 Юни 2023 1:25ч.

  Тоя професор Тагарев е смях в залата. Никой не го взима на сериозно във военните среди. Едно голямо плямпало, което навреме се е продало на силните на деня. За съжаление, всички ще страдаме...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има нещо сбъркано в г-н Украински

  22 Юни 2023 2:01ч.

  Дали е наред с акъла ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби?

  22 Юни 2023 2:02ч.

  Грани куче, да те лае! И още, няма ненаказано добро!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защото са били млади и красиви

  22 Юни 2023 2:57ч.

  а днес са само И. Освен това е бил заобиколен от десетки красиви момичета - едни от най-красивите жени в света. Може пък някоя да не му е пуснала .. бюлетината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  22 Юни 2023 2:46ч.

  Първо, всичките са си правили устата да са върли антикапиталисти и да ги сложат по топли места, но СССР рухна и приказката свърши, единствения им вариант да се наместят в новото време беше дива русофобия за пред новите господари. Онези много обичат такива боклуци, защото знаят че ще са им верни до гроб. Но, има едно голяма НО! Палачинката пак се завърта и тези предатели знаят какво ги чака, за това след време като им дойде времето, всичики подобни боклуци ще твърдят че са били двойни шпиони. Запомнете го това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваня Цветкова

  22 Юни 2023 10:25ч.

  Дори когато е мълчалива, гледката е противно нечисто плътна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник

  22 Юни 2023 12:43ч.

  Нечистоплътна. Една дума. Аман от неграмотници, напиращи да пишат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • защото знаят че ще са им верни до гроб

  22 Юни 2023 13:59ч.

  Е как же также ? Сам си противоречите. Такива като този са фурнаджийски лопати и не могат да бъдат верни на никой ! Освен на собствената си ренегатщина. Представи си че утре ВСРФ са на Дунава, а морската им пехота стовари десант във Варна ! Тагароидите първи ще се втурнат с цветя ???Ще си припомнят руския език и ще извадят съветските дипломи !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валя

  22 Юни 2023 17:06ч.

  Тагарев е бил военен съветник на зеления ! Няма ли "конфликт на интереси" министерстването на тоя фашага ?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Причината може да е чисто прозаична - 63-годишният Тагарев гони макс пенсия от 3 бона и поради това пее в хора на войнолюбците!

  22 Юни 2023 2:53ч.

  Какви бойни медици и бойни санитари, бе? На фронта ранени няма, всички са убити или пленени. Тагарев да прати своите деца, където иска, а чуждите да остави на мира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби?"

  22 Юни 2023 2:55ч.

  По тази логика и интелигентните, и критични към властта в Кремъл на зряла възраст руснаци с автономна мисъл, които репресивния ФСБ режим на Путин праща в каторги за дискредитиране на войната като "чуждестранни агенти" са също русофоби, защото... са учили в СССР?! ?‍♂️ Z-омбираните путинофили вече живеят в антиутопичния свят на тоталитарната система, пресъздаден на живо в Рашата. "1984": "Когато войната стане безкрайна, тя престава да бъде опасна, по този начин войната се възприема като обикновен свят. Важна е не победата, важно е тя да продължава. Основната задача на такава война е унищожението на постиженията на човешката активност. Йерархическото общество (характерно за военните) е възможно само, когато сме бедни и невежи. Налагането на военно производство е цел да се държи обществото постоянно гладно. Управляващата върхушка водят война срещу собствения народ. Целта на Партията не е победа над Евразия или "Окстразия", а в абсолютната власт над своите поданици." >>> https://t.me/pr_russia/45288

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  22 Юни 2023 3:01ч.

  Изпий си хапчетата и си лягай.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хах, без аргументи, но с квалификации по интернет (BTW интернетът е заслуга на американци) доказвате комплексарщина и 100% безпомощност да оборите какъвто и да е мой аргумент

  22 Юни 2023 3:14ч.

  И все пак поздрав да видите вашите идоли: https://t.me/pr_russia/45306

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  22 Юни 2023 3:26ч.

  Айде, заспивай, заспивай, мисленето не е за соросоиди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евгени Георгиев Василев

  22 Юни 2023 3:33ч.

  Как да заспя без хапчета? Свършиха. И пърцуцата и тя. И авансът от козяк и той.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евгени Георгиев Василев

  22 Юни 2023 3:46ч.

  Не мога да заспя. Под кревата ми е питерска малина, начело с Путин. Не издържам. Записах се за фронта. Утре заминавам. Мятам пушка на рамО. Аз отивам в боя люти. Сбогом, майко, сбогом, козяк. И хапчетата сбогом.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фют

  22 Юни 2023 20:54ч.

  вярно казва. описва тоталитарна държава

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  22 Юни 2023 3:14ч.

  "Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби?" Може би защото са видяли какво е рашката отблизо?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mайор Ценко Центов (ТМ)

  22 Юни 2023 17:29ч.

  Еми, след като е открил тези неща отблизо, защо моментално не е напуснал руската академия моментално с достойнство както правят мъжете, а е чакал някакви си 30-40 години за да разкрие "руската истина"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изкуствовед

  22 Юни 2023 20:40ч.

  Напротив, малка, незначителна част от училите в СССР, са русофоби. Просто останалите не пишат по форумите. Аз също.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изкуствовед

  22 Юни 2023 20:42ч.

  А Тагарев просто е идиот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тагарев

  22 Юни 2023 22:12ч.

  Може, но съм трудоустроен като министър. Завиждай ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето това е украинският войн - ЛЮБОВ без съпротива

  22 Юни 2023 3:47ч.

  https://t.me/chernobaw/6145

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  22 Юни 2023 8:48ч.

  Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби? Не всички - само тези настанени в МГИМО, разни висши партийни, военни и КГБ-истки школи! Демек номенклатурни клатикурци. Когато се родиш подлец и мижитурка - е за цял живот!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Реалист

  22 Юни 2023 10:43ч.

  Въпросът е риторичен. Когато си опознал нещо от близо, идва разочарованието и отвращението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джо гладника

  22 Юни 2023 11:13ч.

  удобно. но неверно. натам отиваха хорица, чиито родители, а и самите те драпаха - заради перспективите за "кариерно развитие". тоест, в мнозинството си това са кариеристи с кастрирана ценностна система. което пък предполага, че те лесно и бързо стават аутсайдери - не биват допускани в среда, в която живее по съвсем други норми. а "нашите" не могат да разберат това. следва "та за шо блин?" и смертелна обида до живот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бердяев -Бердичевски

  22 Юни 2023 13:01ч.

  А преди това са опознали комунизъма в родината си и личните благинки, които са консумирали със семействата си. От кое са отвратени ,от лапаницата в България или от действителността в СССР. А като се връщаха в България като принцове ,защо възхваляваха СССР и се смятаха за голямата работа. въпроса е научен .Това е неизучен синдром ,по скоро комплекс и е въпрос от висшата социология. Обикновено тези са антихристи, бивши комунисти , интернационалисти, и маркисист - ленинци. Тази формула по същество е израз на съюз на сатаната и антихриста. Следователно са или явни, открити, или подтиснати, или бивши или стари или латентни хомосексуалисти. Имат псих.проблем и бесен стремеж към власт и самоизява на цената на всичко. Могат да бъдат ползвани от всяка сила . Й.Сталин такива ги е пращал на лечение на студено в Сибир или в психушки за "бешани сабаки". Днес това не може да стане ,но задължителен преглед при специалисти психиатри би могъл да се въведе за такива индивиди преди да започнат да се изявяват публично или да упражняват власт. Психическите заболявания са над 200 вида и тестването следва да се осъществява от специалисти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много просто

  22 Юни 2023 11:18ч.

  Отговорът се съдържа във въпроса. Именно, защото са учили в СССР, видели са ги много добре що за хора са и са ги презрели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  22 Юни 2023 11:49ч.

  Глупости! Това са най-обикновени келепирджии и нагаждачи. Преди 1989 г. комунистическото слагачество се отплащаше добре, сега на мода е евроатлантическото. Ако живееха в Китай, още щяха да пеят в комунистическия хор. За тия най-важен е личният келепир, животът на другите за тях не струва пукната пара.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хан Драган

  22 Юни 2023 11:54ч.

  Защо ли историята се повтаря- справйа 1940година, т.нар.Соболева акция за неутралитет с Русия? Пропаднала заради алчни "европеиди", които после избити от и без "народен"съд. Е и десетки хиляди загинали в чужда война заради същите кратуни прости. Прост народ без памет, чест и достойнство щом такива маймуни га управляват. Казах.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асан

  22 Юни 2023 12:16ч.

  Половината парламентаристи и министри са за Белене иСкравена

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пламен Петков

  22 Юни 2023 12:27ч.

  Толкова си може другарят?За електротехник пак е нещо?А е твърде възможно да го е удрял трифазен и да има някакви "отклонения"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  22 Юни 2023 13:19ч.

  кои го предложи за министър искам незабавно оставката му докато е време наи добре е нови избори защото бъдещето ни се оказва много фатално

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г-н Тагарев, защо така?

  22 Юни 2023 13:51ч.

  Защото така правят политическите проститутки или защото така се прави, когато си политическа проститутка. Ето затова г-н Тагарев се е навеждал на силните на деня, когато СССР го имаше и беше силен и ето затова се е изучил в СССР. Ето затова г-н Тагарев днес отново се навежда на силните на деня - САЩ, нАТО, ЕС, - за да може отново да заработва и отново да се чувства задоволен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако трябва да назовем най-съществения проблем, който наследихме от предишния обществен строй, според скромното ми мнение..

  22 Юни 2023 14:14ч.

  същия се изразява в това, че произведе значителен брой мерзавци .. Било от страх, било от завист или пък от нездрав стремеж към кариерно развитие, но онзи строй създаде една каста от доносници, чиято еманация сега виждаме концентрирана както сред елитите на ДБ ПП, така и сред електората им.. Тагарев е представителна извадка.. Манталитет, за съжаление. Понастоящем ни правляват страхливци и доносници с червени потници..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цоко

  22 Юни 2023 15:37ч.

  Ами не всички учили, а всички боклуци станаха продажни русофоби и предатели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Родопчанин

  22 Юни 2023 15:38ч.

  Полудяхте ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • потресен

  22 Юни 2023 15:53ч.

  ЧЕСТИТО Българи ! Ето така се започва. Днес - санитари, утре - каски, а накрая наред. Ама ние сме си пичове, какво пък толкова. Ура, ура, а после ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  22 Юни 2023 16:16ч.

  БЕЗРОДНИЦИТЕ Безродниците - на земята мъката, Отечество, разпънато със гавра, ала без Кръста те са във разлъката, без род погиват с еничарска лавра! 22.06.2023 София

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каракочев

  22 Юни 2023 17:21ч.

  Тагарчук винаги си е бил по авантата и по келепира. Тук понятията Отечество и чест нямат място.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дедо

  22 Юни 2023 19:08ч.

  Защото са изпитали на собствен гръб каква кочина е Русия.. не е трудно да се досети човек..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен

  22 Юни 2023 20:14ч.

  Защото са крадци

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен

  22 Юни 2023 20:16ч.

  Защото гледат авантата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ирина

  23 Юни 2023 1:33ч.

  Хора, да се вдигнем Трябва да спрем дивотиите на Тагарев. Ще ни вкарат във война, ще погубят децата ни. Техните са в чужбина, те самите ще се изнесат в имотите си извън България. Ние оставаме, докога ли? Защо ги търпим.Да бомбардираме Министерството му с SMS, emails. Ако не му уври главата, да атакуваме министерството, напр. На 16.07?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЯИН

  23 Юни 2023 7:47ч.

  Подкрепям!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Магарев

  26 Юни 2023 21:08ч.

  Да си Тагарев, това не пречи да политиканстваш и да пееш платени песнички от Сорос, написани за пеене от Магарета. То по украински първата буква на именага се сменя от Никола на Микола, така че по Украинската граматика Тагарев напълно отговаря на Магарев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РАДОЙ

  18 Sep 2023 0:35ч.

  Така да се каже: ИНТЕРЕСЪТ, Тъпанари прости !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РАДОЙ

  18 Sep 2023 0:35ч.

  Така да се каже: ИНТЕРЕСЪТ, Тъпанари прости !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи