Читатели на “Гласове”: Барабар Дянков с мъжете!

Читатели на “Гласове”: Барабар Дянков с мъжете!

Денков: Не направихме отстъпки на Орбан. Направих всичко възможно, каза Орбан, след като прие споразумението за помощта за Украйна."Какво напреви реално Орбан: 1. Помощта от военна стана гражданска; 2. Помощта е разделена на четири транша за година, за три години; 3. Всеки транш се обвързва с постигането на определени цели, свързани с демокрацията : обучението на майчин език; многопартийна система и прочее цели за възстановяване на демокрацията; 4. Възможност за преглед на изпълнението от ЕС /лидерска среща/, като контрола и докладването се възлага на ЕК; 5. Възможност за вето върху следващи траншове при неизпълнение; 6. Разблокиране парите за Унгария. Не изглежда малко постигнатото от Орбан. Даже е повече отколкото можеше да се очаква, пред заплахата да спрат парите за Унгария изнудвачите, и да я лишат от право на глас в ЕК"; "Орбан, за разлика от такива като вас, мисли в перспектива". "На Запад само един германец от последните 200 години проумя, че "Руснаците винаги идват за своето"безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса. 

онуфри

Щом ББ започна да дъвче темата "ротация" значи не е много сигурна. Може и полетите на Денкоф през океана да имат връзка с това. Всяко решение е предпоследно.

 

Физическото им присъствие там означава

Ще се подписва нещо.

 

Ще подписва нещо във вреда на България и на българската нация, щом не казва, значи крие нещо нечистиво!

ЗАЩО КРИЕ ТОГАВА, днес в Народното събрание Денков отказа да каже къде ще ходи и какво ще прави, и какво ще подписва!? Та както всички българи сме изумени от самоволието и самонадеяността на Денков, защото България не му е частна фирма или негова лична собственост, за да се разпорежда с бъдещето на държава и народ, КАТО ЩЕ ПОДПИСВА НЕЩО СИ и СЛЕД СВЪРШЕН ФАКТ ще обявява за да не може да се реагира. Тоест Денков ще подписва нещо във вреда на България и на българите. Правителствения отряд НЕ излитайте, спрете недобронамереността!

 

?????

Самият факт че ползват лобистка фирма, а не дипломатически канали говори що за посещение е. За сведение на академика лобистки фирми обикновено ползват хора които нищо не значат за американците. Така че нивото на академика е Галя от посолството. По-нататък за любовта трябва да се плаща.

 

ваксиниран веган

Като те вика на инструктаж някой трети секретар, ще отидеш не ами и хоро ще играеш.

 

malart

Денкич, обаче като мин. пред. трябва ли да се срещаш с третия зам.секретар на секретаря?

 

политиците трябва да знаят, че те не са абонирани за управлението, т.е. че управлението не е свързано при всички условия с политическата класа

На този фон, безкрайно обидно е отношението на местните управляващи политически слуги на САЩ към интелекта, интересите и предпочитанията на българския народ. При нас даже вече конкурс от такъв характер е невъзможен, а какво остава да откажем нещо на американците директно, защото не отговаря на нашите интереси...

 

Пешев

Така каза Орбан и когат одобри Швеция да влезе в НАТО. Всяко нещо си има цената.

 

онуфри

Да покаже и 30те сребърника. За колко се продаде? Еуфорията с членството в ЕС приключва с подписването на договора за присъединяване. После има само ходене по мъките и наливане на пари в сметките на политиците за да изпълняват нарежданията на империята.

 

Киек

Какво напреви реално Орбан: 1. Помоща от военна стана гражданска; 2. Помоща е разделена на четири транша за година, за три години; 3. Всеки транш се обвързва с постигането на определени цели свързани с демокрацията : обучението на майчин език; многопартийна система и прочее цели за възстановяване на демокрацията; 4. Възможност за преглед на изпълнението от ЕС /лидерска среща/, като контрола и докладването се възлага на ЕК; 5. Възможност за вето върху следващи траншове при неизпълнение; 6. Разблогиране парите за Унгария. Не изглежда малко постигнатото от Орбан. Даже е повече отколкото можеше да се очаква, пред заплахата да спрат парите за Унгария изнудвачите, и да я лишат от право на глас в ЕК.

 

Su38

Орбан, за разлика от такива като вас, мисли в перспектива.

 

Тихомир Томов

Барабар Дянков с мъжете !

 

МАНОЛОВ

Така. Имам един простичък въпрос. На който, прочее, не очаквам отговор от "компетентните" лица. Те не са компетентни за това точно. Как страна страна, която уж е във война- което предполага ЛИПСА на инфраструктура и нормално работеща държавна машина на всички нива- как така тая "воюваща" страна наводнява ЕС с износа си? Как става това? Държа да знам. И още нещо. В ЕС има куп правила и регулации за селското стопанство. Не може да продаваме криви краставици, яйцата трябва да са определен стандарт, доматите, чушките и прочее. Трябва да се изследват и проверяват олиото, млякото, месото. Кой проверява безконтролния украински внос? Кой казва на какви правила отговаря украинската продукция? Отговаря ли ВЪОБЩЕ на някакви? Какво ми гарантира, че не е радиоактивна тая продукция примерно? Значи ако аз и Пешо имаме пет кози и три крави и малка мандра за сирене, ЕС ни тряска три вагона правила и регулации. Обаче ако аз и Стьопа имаме 1000 кози и 5000 крави- никой не го е грижа от какво е сиренето, което продаваме? Е как така!? Колкото до производителите от ЕС. Като човек с бизнес, който вече работи извън България мога да кажа едно- няма такъв филм като "държавно подкрепен" бизнес. Няма такава опера. Работиш, стараеш се. Или се справяш, или не. Не ви ли прави впечатление, че няма други, освен зърнарите с хипер луксозните коли и претенции до небето? Странно, защо аз след толкова години работа и честно плащане на заплати и данъци не си сменям колата всяка година!? Или някоя медицинска сестра? Тъй наречените производители да работят. А не да ни рекетират да им подаряваме данъците си. За да си купуват яхти с тях. За евросубсидиите да не споменавам.

 

матей

Каква низост и лицемерие, децата на фалшивия червен елит да заклеймяват родителите си! А никой не проронва думичка за избитите от фашистите в България, за избитите деца, защото били комунисти! Народ,който плака за царя, след това масово стана комунист, след това стана демократ и накрая американска подлога!

 

Империалист

Французите са били с имперско мислене. Днес са една депресирана нация, смачкана от жестоко налагана политкоректност, с отслабващо международно влияние поради глобалистките слуги, които са им наложени за управляващи… При англичаните е подобно. Австрийците днес са глухи провинциалисти с единствената амбиция да се пазят от навлеци. Гърците също са “пречупени”. Италиянците са келеши и опърничави, но настъпят ли ги Великите сили - клякат. Все пак може да се отчете италиянска икономическа експанзия както и нарастващо човешко присъствие в Макаронезия, Караиби и Южна Америка…В Южна Америка НЯМА страна с “имперско мислене”, няма историческа основа. Египет, Мароко - това не е сериозно.

 

...."Французите са били с имперско мислене. Днес са една депресирана нация".....

Съвършено невярно!! Нищо, или мнаго малко знаете за французите. По-скоро единствената нация в западна Европа, и единствените, които разбират и гледат живота право в очите, без излишни сантименти и заблуди. Това че са любезни и учтиви, въобще не означава, че са съгласни с всичко и всички.

 

HEXAGONE

Бон дйо ! Каква самонадеяност ! Живея от 21 години в тази страна и мога да напиша няколко романа по въпроса. Soulignez ! Французите са абсолютни депресари ДНЕС. Какво са били през щастливите 70-те е едно, а какво са днес е съвършено различно. Младите в голям процент пият и пушат канабис като за световно. Не се интересуват от нищо и чакат НУЛА от бъдещето. Средното поколение е смазано от ежедневието, от притеснение за децата и мрачните перспективи, от никак не-високите доходи /маста работещи са между 2-3 хил. € което си е на ръба и затова работят и мъжа и жената. Възрастните са поделени на две контрастни групи. Оперени , оптимисти , не взимат никакви лекарства, отказват “ваксинации”, водят активен социален живот - рандонета, туризъм, жардинаж… и другата група, която за съжаление став все по-голяма, особено след 2020. С депресии , с по 15-20 лекарства, хипохондрици, напълно изгубени възрастни ! Французите днес НЕ гледат право в очите живота, защото ако започнат да го правят, каквито са дълбоко чувствителни хора, ще настъпи вълна от самоубийства. Животът на французите преминава в безкрайни групови раздумки за дребнотемията.Какво пуснали на промоция, къде отишли децата на лагер, в отсъствие на отсъстващия - да го оклюкарят. Тези групови сеанси на много бърборене и нищо не казване успокояват французите. Психотерапия ! Французите СА сантиментални, макар че рядко го показват. Тяхната висока любезност и учтивост е един “буферен механизъм” на ежедневно ниво, който омекотява общуването и заглажда конфликтите. Но пък лошата страна на това е че те много натрупват отвътре “j accumule » , и после в един момент избухват и не можеш да ги познаеш… Французойките в такива случаи реват. Много по-ревливи от българките са…

 

Към горните, от един психолингвист

Писмената комуникация между непознати чрез кратки съобщения често поражда недоразумения - доказано! А лично от мен - нека всички да свалим шапка на Михалков.

 

На стара коза яре

Да си гледаме нашите къщи и проблеми. Стига с чуждите!От ставане до лягане едно и също.Омръзва.Смятам да спра да чета за уСрайна (в франция не чета изобщо и не им гледам никакви ТВ, от Гласове остана)-да се оправят.Не ми пука за тях.Гледах репортажи от колонията преди няколко дена(от български )-мръсотия, разхвърляно, гюрлюци, дупки, ...Ще се връщам за кратко след месец-два, отсега го мисля -къде ще паркирам около блока, че няма парко места-ето един пример.Където имаше направиха гаражи от тия бетонните, построиха нов блок щото парцела бил частен (а по рано си беше междублоков паркинг).Отиваш на зъболекар, в колонията, тоя те праща на снимка другаде, губиш време а моят зъболекар в Франция си има в кабинета задължително и на компютъра излиза за секундата, някой имат и панорамен рентген.Това е друг пример за качество на живот.После-връщайте се.За нищо на света.Така че нашите проблеми. Няма детска болница в колонията.Но има молове с парцали и простотии, а..... има и банани!10 години една дупка до нашият блок в СтЗ най-накрая я запълниха...постижение, но порутените тротоари за сега си стоят (всичко което е в страни ат няколкото главни улици е порутено-нали не се вижда, на кой му пука).

 

Наблюдател 13

Причината дьо Гол да излезе от военната организация на НАТО което води до преместването на централата от Париж във Брюксел е една екскурзия по пусковите установки на стратегическите ядрени ракети. Др. Брежнев старателно обяснил на др. дьо Гол по какви обекти са нацелени ракетите. Дьо Гол попитал И на Париж ли? Брежнев мълчаливо кимнал което умълчало французин в следващите минути. След завръщането си във Франция дьо Гол вади Франция от военната организация което довежда и до студентските бунтове през 68 и падането му от власт. Интересен факт По време на тези посещения в Москва дьо Гол помолва да го оставят сам и присяда за два часа в размисъл пред гроба на Сталин. За Макрон какъв му е капацитета да размишлява по стратегически въпроси няма данни но може да се съди по някои странични факти. Др. Тръмп в едно видео на среща със свои привърженици разказва как Франция вдигнала митата за американски стоки с 35% и заявил на Макрон, че ако не ги махне следва 100% мито на всички френски вина и шампанско и той има 15минути да реши какво да прави. След 3минути Макрон звъннал пак и в името на добрите отношения върнал старите правила. Толкова му е стратегическото мислене на галското петле. Германия. Германски и руски инжинери работят съвместно по усъвършенстване на газовите центрофуги за разделяне изотопите на урана и достигат до ниво 6-7 поколение. В момента руските центрофуги са на ниво 11 поколение. На САЩ са останали на 3то но говорят, че имат някакъв пробив на базата на лазерните технологии. Първите реактивни изтребители на Русия са с английски двигатели получени 47ма а сега английските рибари са пред протест заради отнети права да ловят риба в Баренцово море от ,1956 г. И така нататък. Отношенията Изток Запад са многопластови и надали отказа на Зеленски да преговаря с Москва са изиграли решителна роля, той е кукла на конци и следва Саливан и Блинкен. Преговорите Москва-Запад никога не са спирали а дали имат резултат ще разберем скоро. От Москва казаха, че отнемането на активите им ще го приемат като акт за обявяване на война. Така че по това как ще се развият събитията с тези активи ще стане ясно какво ни чака.

 

Студения анализ

Крайно време е да се признае очевидното: 1. Русия не може да бъде победена на бойното поле. Само става по-силна. 2. Русия не може да бъде победена и икономически. Само става по силна. 3. Европа деградира със всеки месец продължение на СВО. 4. Европа може да оцелее само в съюз с Русия. 5. Всяка илюзия за победа над Русия, ще сбъдне и превърне в действителност, кошмарите на всеки русофоб.

 

Затова ме е яд на украинците, допуснаха американци да ги командват

Че и нашенци са се качили на същия найлон! ........... Колко му е, мозъкът не разбира от шеги. Поумнява, когато вече е късно.

 

Георги Ат.

На Запад само един германец от последните 200 години проумя, че "Руснаците винаги идват за своето" ...


Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • >>>

  02 Фев 2024 13:16ч.

  Вижте снимката към статията... Забележете, как Орбан гледа Денков - с повдигнати вежди, изразяващи леко учудване, насмешка и въпросителен в погледа - "Абе, ти, кой беше, всъщност?..." А от страни, между тях с мазна пенделска усмивчица им се наслаждава Шарл Мишел, на когото в евро-администрацията му викат "голямото нищо"... NICE, A?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  02 Фев 2024 13:19ч.

  ...знам, че е лошо да се злорадства и оплюва, по принцип, НО в случая, просто НЕ МОГА да се въздържа!... 'Що така и аз не знам...;-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ---

  02 Фев 2024 14:08ч.

  Защото всеки с българско мислене не под контрол, почва да прави това сравнение и за съжаление стига до същите изводи. Не е хубаво да се злорадства срещу друг българин, но когато Н.Пр. денков е от тия българи , за които още Хилендарски е писал "...поради що се срамиш да се наречеш болгарин" ( сигурно и затова записахме и двойното гражданство в Конституцията), може да се каже , че се знае защо...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  02 Фев 2024 13:31ч.

  кучетата си лаят, а керванът на ШАЙКАТА/КОХОРТАТА си върви... май не сте разбрали: плъхът отива в сащ с важна мисия - да уреди бизнеса си и да започне там продажба на сапуните си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ето така

  02 Фев 2024 13:35ч.

  ...се брани национален интерес: Чешские власти исключили (https://www.pse.cz/en/news/westinghouse-s-exclusion-from-nuke-tender-logical-analysts) американскую компанию Westinghouse из тендера на постройку блока АЭС «Дукованы». Это связано с тем, что американцы не представили обязывающего предложения. По сути, оно накладывает на исполнителя контракта ответственность за выполнение работ в срок и в соответствии с требованиями, изложенными в документах. В тендере на строительство продолжат участие (https://t.me/pl_syrenka/4766) французская компания EDF и корейская KHNP: они должны представить до 15 апреля обязательные для исполнения предложения по строительству до четырёх новых реакторов. Вероятно, американская фирма решила избежать неприятностей в случае, если что-то в проекте пойдёт не по плану. Теперь шансов явно прибавилось у французской EDF, правда, чехам тут порадоваться нечему. Столь рьяно стремящаяся (https://t.me/pl_syrenka/7834) к энергетической независимости от России Чехия всё равно получит российское ядерное топливо: обе АЭС страны — «Дукованы» и «Темелин» — работают (https://tass.ru/ekonomika/19868935) на сырье, которое производится (https://t.me/econopocalypse/241) на российском Машиностроительном заводе в Электростали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдаа

  02 Фев 2024 14:17ч.

  Не мъже. Един мъж и две панделки. Розови.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Академично сапунено

  02 Фев 2024 14:45ч.

  Денкичът е голяма флигорна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи