Читатели на “Гласове”: Абе как така Путин отново е възкръснал и го посрещат с почести?

Читатели на “Гласове”: Абе как така Путин отново е възкръснал и го посрещат с почести?

Путин бе посрещнат с почести в ОАЕ. Четири СУ-35C го охраняваха по пътя. “Толкова е просто! “Изтощаването” на Русия, с цената на украинска кръв, ще приключи с изтощаване на Европа, унижение на НАТО, унищожение на Украйна и възраждане на Русия”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса. 

 

Поразен

Абе как така Путин отново е възкръснал от гробищата и либералните хладилници и го посрещат с почести, американски изтребители, камили и какво ли не щеш?!? От Хага си дъвчат тогите.

 

Ххахах

Ами камиларите знаят пред кого да свалят чалмите.

 

За СУ-35

Няма друг изтребител в Света, който без допълнителни резервоари да прелети това разстояние. Допускане на чужди бойни самолети, дори и да екскортират президент, е прецедент. Обикновено изтребители на приемащата държава се заемат с екскортирането.

 

thenewone

От преди една седмица: "Президентът на Германия чака половин час в жегата за посрещането си в Катар, емирът го посъветва "да пие чай"".

 

Анонимен робот

А зеленски има ли на какво да разчита?

 

?????

Вече не е интересен на никой. Той като артист би трябвало да го знае. Играеш роля която са ти дали режисьорите. Но рано или късно им омръзваш на зрителите и на режисьорите.

 

Мечо Кух

Наближават избори. В САЩ не им трябва лоша реклама. Г-н Зеленски просто е напъден. Какво наближава в Украйна ще видим, но dead line-а е февруари. Люся, Валери и Кличко обърнаха палачинката. Не му завиждам на... знаете кого... за милиардите.

 

баба мара

толкова народ се изби и от двете страни и за какво намерете видеото 2014 г на порошенко на един площад какви ги говори 8 години русия ги търпя да се наиграят сега ще се крият в имения по света ама друг път няма да има спасение

 

Бородино 1812

На паметника в Бородино има следния надпис: "Нахлуха 594 000 човека, от тях се върнаха обратно 79 000." Посвещам го тоя надпис на САЩ и НАТО.Те история не четат, и са обречени да я повтарят.

 

Толкова е просто!

“Изтощаването” на Русия, с цената на украинска кръв, ще приключи с изтощаване на Европа, унижение на НАТО, унищожение на Украйна и възраждане на Русия.

 

Боби

Да анализираме ! Украинците както и да го наречем целокупния запад са зомбирани от масовите медии. Украинците а и на запад си мислят че в РФ буквално нямат саниратия и ходят в външни тоалетни... Само дето като погледнеш цените в РФ и се питаш защо ние великите Демокрации не можем да живеем така. 4,5р КВ/ч (1$:92р) е тока за бита за Промишлеността е 7р КВ/ч, 64р (1лв:51р) е литър дизел а в далечния север Магадан полюса на студа 104р за литър дизал с арктически добавки В САЩ един Галон е 4,09$ или 1,08$ за литър. С други думи казано в РФ цената на живота е поне два пъти по-евтина от колкото на запад. А сравнете цената на живота в Момента в Украйна... 3 месеца след като един Украински регион се присъедини към Рублената зона на обикновените хорица им светва че в РФ се живее по-добре и процеса както се казва поддържа Руските възможности. Всяка област са нови данъкоплатци и разширен вътрешен пазар.

 

Блинкен блокирайте авоарите на Израел = санкциите срещу Русия

Израелците убиват хуманно ли 15 000 невинни човешки същества, ъм?! Пред очите на целия цивилизован свят в 21 век когато говорим за ИИ и чудеса за подобряване живота на човеците на Планетата. За справедливост и върховенство на закона не си ли чувал мистър държавен секретар?

 

Очеизвадно -

- След като жълтопаветните умно-красиви са протестирали, че "Не искат Делян Пеевски за шеф на ДАНС" - те са искали той да стане направо МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ! И ето днес, мечтата им е на път да стане реалност ! Тя почти се е осъществила !...

 

Пешо

Аз съм в ступор как тоя пич е още по медиите, парламета и прочее, че и набира скорост и височина. Нали трябваше да го няма вече в публичното пространство? Какво стана? Как се извъртяха нещата? Кога прекрачихме в паралелната реалност?

 

хахаха

Демокрацията е декорация, зад която се крие деградацията....

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Отговор

  07 Дек 2023 11:09ч.

  По този въпрос, питайте Иво МОЧА-та, Оги Жабата и Генчо Миндята, те ще ви обяснят, кой точно от двойниците на Путин е това. Най-вече Генчо Миндята, който обикновено още от сутринта вижда всичко двойно...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ахам

  07 Дек 2023 11:11ч.

  След почестите в ОАЕ и СА, връзките на Русия с Британската империя остават непоклатими. И както на всеки паж се полага, отива при господаря, но в колониите му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Махам

  07 Дек 2023 11:20ч.

  То щото преди това саудитския крал изобщо не ходи в Москва… само че нямаше кой да ни натисне копчето, за да го кажем това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ахам

  07 Дек 2023 11:31ч.

  Което отхвърля съглашението между Британската империя и Русия или го потвърждава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1956, Суецката криза

  07 Дек 2023 11:48ч.

  Каква британска империя те гони тебе бе, фантаст? Имало е само една Британска империя - бившата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  07 Дек 2023 11:53ч.

  Коя империя?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Махам

  07 Дек 2023 13:29ч.

  Което потвърждава, че пажът … си ти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПФУУУ

  07 Дек 2023 13:31ч.

  ТЪПАНАР!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баце 11:111, Идиото????

  07 Дек 2023 14:34ч.

  "Ентелегентно" парче си ти, еша си нямаш! И "петлите (кои?) чуваш", и евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано си, че и опорките козяшки (и на галето) огласяш! Обаче! Опорките много нефелни, ептен декиш не фащат! Та, бацко, помоли се на галето да ти даде други, че бактън от идиотизмите ти! Анадънму?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джендър/Путинист

  07 Дек 2023 14:43ч.

  Докато коментирате водени от злоба, че сте прецакани от едната ръка и ходите при другата, ръка за да си утолите жаждата за мъст, никога няма да можете да видите нещата обективно и да намерите решение на социалните проблеми. И все от едни използвачи ще ходите при други.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мети Кант как е схващал обективното

  07 Дек 2023 15:56ч.

  "Обективно" не значи да се отменя гледната точка на субекта. Просто е невъзможно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • попр.

  07 Дек 2023 15:57ч.

  *Чети

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кантист

  07 Дек 2023 16:33ч.

  Да разглеждаш нещата само от една субективна гледна точка, която ти отговаря на освирепелите желания, ти показва действителността карикатурно и ограничено и позволява на разни фокусници да те манипулират. Един от най-големите проблеми на съвремието ни е леността на хората, които не искат да проявяват своята свободна дейност, а се позовават на авторитети като Кант, които им подрязват крилата със своите граници на познанието. Ще бъдеш изненадан, но граници на познанието няма. Методите са ограничени, когато ударим в стената с един метод, започваме да използваме друг. Разбира се сега можеш да продължиш да си лаеш срещу САЩ. След като бъдат победени и вече си в сферата на влияния на новото лице на същия хегемон, ще почнеш да хейтиш и него и така до безкрая, докато желаеш да се люшкаш от един спасител на друг, вместо да разчиташ на своята собствена личност .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самата граница на познанието е битието

  07 Дек 2023 16:43ч.

  Методите са ограничени, ала и само субектът разполага с избора на методите. Методът не е субект, нито е израз на някаква мнима обективност, която изключва съзнанието; обектът е в интенционална корелация със субекта и няма никаква обективна действителност извън гледната точка на субекта. Познанието трябва да се нагоди към тоя парадокс, а не да се измислят идеологеми и да се идолопоклонства.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жорко

  07 Дек 2023 19:20ч.

  Напълно съгласен - руснаците вече не разчитат на лява или дясна ,но чужда ръка , а само на СВОИТЕ ДВЕ РЪЦЕ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Канто води към смъртта на културата

  07 Дек 2023 22:22ч.

  Този ужасно абстрактен, скъсан с реалността, начин на изказ, копиран от също толкова скарания с реалността Кант, няма да роди никакви живи социални идеи, които да доведат до оздравяване на социалния организъм. Методът не е субект и никой не е твърдял, че метода е субект. Това че субектът избира такива методи, които накрая да покажат резултати верни само при едни много конкретни условия, без да взима предвид резултатие от други методи, които дават коренно различни резултати, е просто глупост на субекта и показва нечестност в търсене на истината. Именно защото познанието трябва да отговаря на реалността, а не на някакви идеологии, трябва да се премахнат страстите и да се погледне обективно. Русия в момента не е нищо по-различно от един по-груб модел на запада, който потъква собственото си население. Експериментално поле на западните тайни общества, където се развиват различни социални експерименти, които не могат да бъдат проведени на запад. Ковидарната политика, дигатилазацията и всичко останало съвсем ясно говори за това и няма значение какво говорят руските политици. Важното е какво правят, а не какво се опитват да сугестират. В момента все още руския народ не разчита на себе си, но се надявам след като отново бъде опарен жестоко, от своите светли предводители, най-накрая да се събуди и да погледне истината право в очите. Дано това се случи и при хората на запад. Крайно време е хората да престанат да се подават на манипулациите, които се ширят все от едни и същи центрове и на запад и на изток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • познанието не е самодостатъчно с оглед на битието

  08 Дек 2023 10:06ч.

  Познанието трябва да отговаря на реалността, ала както е казал Лакан, направили са така, че реалността да отговаря само на познатото. Оттук нататък не намирам нужда да споря - разлика в нивата. Истината не просто се познава, а се издейства, което изисква като необходимо епистемно, а като достатъчно - вече онтологично ниво на подход спрямо истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "а се позовават на авторитети като Кант, които им подрязват крилата със своите граници на познанието"

  07 Дек 2023 16:45ч.

  Това са глупости и самозаблуди, те не се отнасят за автентичен мислител като мен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  07 Дек 2023 18:26ч.

  да се запомни - Трайчо Трайков събаря паметника на Съветската армия, такива паметници има и във Виена, и в Берлин, и никой дори не помисля да ги премахва, защото Съветската армия и олицетворение на антифашизма в Европа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оми

  08 Дек 2023 16:40ч.

  Трайчо Трайков- пази боже сляпо да прогледне. Това ако не е действие на омразата...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  08 Дек 2023 17:14ч.

  Сатрапите се уважават взаимно. Не е важно как те посрещат а кой те посреща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи