Ако с нашите ПВО бъдат свалени руски самолети, ние участваме ли във войната?

Ако с нашите ПВО бъдат свалени руски самолети, ние участваме ли във войната?

"Да няма после: аз му ударих първи само един шамар, а той употреби прекомерна сила и ме смля от бой?": народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Излъга ли Киро

когато каза, че сърцето му е на страната на Украйна, но оръжие няма да им даде? Дойде моментът за тестване на истината. Отделни хора от известно време подозират, че Киро има проблеми с истината! Имат ли основание тези хора?!

 

свидетел

Съучастници ли ставаме Киро? Да няма после: аз му ударих първи само един шамар, а той употреби прекомерна сила и ме смля от бой?

 

мислещ

Ако с нашите ПВО бъдат свалени руски самолети, ние участваме ли във войната или сме само Зрители?

 

баба мара

значи подаряваме на украина старо руско оръжие и плащаме на сащ в долари за ново американско обурудване конфликтът в украина какви печалби донесе на сащ без да си мръднат пръстта на 20 000 км от 1878 все на грешната страна и никакви поуки

 

Ами вместо да даваме нашите стари,

та после да ни дават нови, направо да си им дадат новите на тях! Защо веднаж демонтиране, после монтаж там, дълга и широка...Или май номерът е да ни включат в общата патаклама...

 

Красимир

Не знам само ако ги изпратим, как ще ги закарат. Да можеше в кашони или в найлонови торбички, ама не може трябват ешелони. Което идва да ни подскаже, че в момента на стъпването им на територията на чужда държава пък била тя член на НАТО, България и Словакия стават субект във военната операция на Русия, а от там и обект на същата! Останалото е за мислещите!

 

комета

В този момент официално приключихме със себе си. Няма ни. Няма българска държава. То май не е и имало. Но сега изчезна даже и илюзията за нея. официално сме сборище от опортюнисти.

 

Наблюдател

Английският на Кирил Петков не е добър и навярно се получаватнедоразумения когато се предават инструкции дистанционно. Дошли са с чертежи на черна дъска да му обяснят какво да прави.

 

Напиши Коментар

Слугинаж сър. Началниците дойдоха и ....

 

мислещ

Американското правителство отложи заседанието си, защото в Белия дом влезе делегация от братския български народ и наш веренен съюзник.

 

Птибурдуков

В новата ни история дали има и 10 последователни години, в които да сме били суверенна държава. При Живков е имало съветски съветници, сега американски.

 

Наблюдател

И какво би могло да стане ако някоя държава от бившите соц страни се намеси в Украйна и Русия я удари? САЩ ще заявят, че намесата не е одобрена от НАТО и съответната държава сама да си носи отговорност.

 

Евтини на брашното, скъпи на триците

Пак сме от страната на булката.

 

Американците ясно заявиха, че НЯМА да се намесват в Украйна. Не искат да мрат за украинци.

Американците ще воюват в Украйна до последния украинец.

 

Реформатор

Международното право е това, което кажат САЩ и управляваните от тях държави и медии. За тях войните във Виетнам, Югославия, Ирак, Либия , Сирия и др. и милионите жертви на цивилни са международни хуманитарни операции за защита на демокрацията , а загиналите от демократичните бомби, просто не съществуват. Този съд, който отдавна сам се е де делегитимирал трябва да бъде разпуснат и преучреден.

 

двоен аршин

E, то така погледнато Байдън, Обама, Клинтънови, Тони Блеър - всички които са започвали войни или операции (Пустинна буря например) също са военни престъпници, но от администрацията на Тръмп заплашиха преди години да спрат парите на точно този съд, т.е. да го санкционират. Не знам, как си позволяват да заплашват съд. Не вярвам и Русия да вема под внимание институции на врага си.

 

Doksan Dokuz

На днешния ден, 16 март 1968 г., американците унищожават село Сонг Ми, Виетнам. В селото няма нито един въоръжен човек от 504 жители. Убийците са от ротата „Чарли“, възпята по-късно във филма „Коса“, който всички български демократи и либерасти много обичат.

 

Andreea

Защо българите ги правят на маймуни и те не се усещат ? Или пък се усещат но се правят на хитри. И следва едно надхитряне. Боливуд ряпа да яде пред цирковете дето се разиграват за пред публиката.

 

Мутра

Собственика на веригата Берьозка, който си е руснак е сложил на вратата на всеки свой магазин надпис Не на войната на украински, руски и български. Нормалните хора имат някаква съвест за разлика от тукашната лумпениада.

 

 

 

Коментари

 • Същата простотия

  17 Март 2022 21:23ч.

  Ще сътворим същата простотия като при цар Борис - уж сме неутрални а си дадохме пристанищата,летищата и целия си флот на немците... и целият ни флот беше потопен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Dimitrov

  18 Март 2022 8:18ч.

  КОГА сме били неутрални? Та нали обявихме война на ФАЩ и Британия!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До мутра

  17 Март 2022 21:27ч.

  Мутра и аз казвам - Не на войната! - и за това никакво българско оръжие не трябва да заминава в североизточна посока, НИКАКВО!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пп до мутро

  17 Март 2022 21:31ч.

  Италиански работници са отказали да натоварят хуманитарна помощ на самолет за Украйна, когато са разбрали, че вътре е укрито оръжие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутра

  17 Март 2022 21:45ч.

  Горните - намерете си рубли и прочетете какво пише на тях. Вие сте пв пъти по-зле от обикновения руснак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До мутро

  17 Март 2022 23:50ч.

  Когато нямаш аргументи, прибягваш към обиди. Но не мисли, че съм ти сърдита. Приемам да ме наречеш както искаш,вие привържениците на войната, само това можете. Да живее България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бакунин

  18 Март 2022 1:01ч.

  Кики е руска агентура от старо комунистическо котило. Разиграва сценарий за икономическа криза + военен конфликт за да влезат руските войски и Румъния да е обградена по море и суша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Dimitrov

  18 Март 2022 8:20ч.

  Добре ли си? Война между НАТО и Русия ли искаш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кики

  18 Март 2022 11:32ч.

  Бре, какъв голям играч съм била, а аз да не знам! И горката Румъния ще пострада заради мен, ужас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 42рия

  18 Март 2022 1:37ч.

  Войната е ад! Двама се карат третия печели ( стара мос-адска поговорка). Който не познава Историята е обречен да я повтаря. Злото ражда зло а доброто - добро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калин

  18 Март 2022 11:32ч.

  Подкрепям украинския народ (помогнах на украинско семейство с квартира), НО съм против да се оказва военно-техническа помощ на "украинското-американско" правитество. Съчувствам на американския народ, но се възмущавам от действията на тяхното властолюбиво правителство, което в своята собствена война срещу Русия, иска да използва България до последния останал й ресурс - територия и С-300.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  18 Март 2022 19:35ч.

  Ако с нашите ПВО бъдат свалени руски самолети, ние участваме ли във войната? *** А защо трябва да бъдат свалени самолети? Нима тези оръжия са изпратени за новия украински дисниленд? Самото им изпращане вече е участие във войната. Просто манипулациите продължават с пълна сила и на все по-ниско ниво.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  18 Март 2022 19:40ч.

  Калинчо, сигурен ли си че все още имаш квартира? Щото ти и държава вече нямаш. Ама всеки дарява според нивото на липсата на здрав разум.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на чета всички коментари

  19 Март 2022 11:39ч.

  Всичко е от липса на достоверна информация. Затова спрете да коментирате нещо. което не знаете. Нашите С-300 едва ли са годни за употреба. Може да изненадаме укрите лошо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  21 Март 2022 3:59ч.

  Може да са негодни, но все пак са тук, а не в Украйна! А без тях?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи