Руската армия използва боен робот-камикадзе в бойни мисии в Украйна (видео)

Руската армия използва боен робот-камикадзе в бойни мисии в Украйна (видео)

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Военнослужещи от отряда "Руски ястреби" на руските въоръжени сили, заедно с военнослужещи от 110-а бригада на 1-ви Донецки армейски корпус, използваха бойния робот "Скорпион-М" на бойното поле, за да унищожат опорен пункт на украинските въоръжени сили в района на Красногоровка

В мрежата са публикувани кадри, на които се вижда бойното използване на наземния дрон -камикадзе "Скорпион-М". Наземен дрон успешно унищожи укрепленията на бойци на киевския режим в района на град Красногоровка в ДНР.

"Скорпион-М" преодолява труден терен, след което се доближава до позициите на украинската армия и взривява склад с боеприпаси. Успешният епизод на използването на Scorpion M демонстрира високата надеждност и маневреност на това роботизирано превозно средство, както и неговата бойна ефективност при изпълнение на мисии за унищожаване на вражески крепости и огневи оръжия.

Източник: Х

 

 

Коментари

 • откъде роботи в тоя пропаднал сатрапски калхоз бе

  16 Май 2024 9:44ч.

  наи ного некоя китайска или севернокорейска дървена талига да са им дали и чапай с маша картечарката краварката за камикадзета връз талигата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мани, мани,

  16 Май 2024 10:28ч.

  Един тостер не могат да направят, нале. И най-висшите евроатлантически ценности забраниха - това трансджендърство, това смяна на полове на 9-годишни, това еднополови бракове. Абе, сатрапия с една дума.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чопнали са старата пералня на ФЪРКАТИЧКО и либхера с чиповете, дето ги дари на укрите

  16 Май 2024 10:35ч.

  от тях са сделали роботите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  16 Май 2024 11:21ч.

  Жал ми е за роботчето ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи