Внучката на Симеон Сакскобургготски беше подгряващ изпълнител на „Колдплей“ в Барселона

Внучката на Симеон Сакскобургготски беше подгряващ изпълнител на „Колдплей“ в Барселона

Внучката на Симеон Сакскобургготски Мафалда-Сесилия Сакскобурготска беше подгряващ изпълнител по време на концертите на британската рок група „Колдплей“ в Испания, съобщиха организаторите в сайта на групата.

Известна със сценичното си име Она Мафалда, родената в Лондон певица и авторка на песни се включи в два от концертите на „Колдплей“ в Олимпийския стадион в Барселона миналата седмица. Тя изпълни парчета от новия си албум „Оnа“ и публикува снимки от концертите в социалните мрежи. Другият гост изпълнител на събитието беше шотландската група „Чърчис“, обяви сайтът на стадиона.

Концертите бяха част от световното турне на група „Колдплей“ „Music of the Spheres World Tour“, което започна през март 2022 г. в Коста Рика и ще приключи в Малайзия през ноември.

На 13 май Она Мафалда изнесе безплатен концерт пред кметството на Париж за празненствата по случай Деня на Европа във френската столица, организиран от Европейската комисия и Европейския парламент във Франция и местните власти, съобщи организацията за подкрепа на европейските изпълнители „Europavox“.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • "На 13 май Она Мафалда изнесе безплатен концерт пред кметството на Париж за празненствата по случай Деня на Европа във френската столица, организиран от Европейската комисия и Европейския парламент във Франция и местните власти"

  02 Юни 2023 20:17ч.

  Безплатен може да е бил за публиката, но ако са верни писанията из пресата ни за жадността на кръвта им, справка дядо ѝ с горите и пра-прадядо ѝ с париците от германците срещу българска войнишка кръв , прачичо ѝ с комисионните от оръжейни немски доставки, надали девойчето е пяло без хонорар, нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Тонка

  02 Юни 2023 20:32ч.

  А, Хасан как е? Някой знае ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ///

  02 Юни 2023 21:08ч.

  Щом не е тръгнала да ни управлява, няма проблеми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  02 Юни 2023 23:00ч.

  Препоръчвам да напишете за Мариля Мендонса, защото песните и си заслужават да се чуят. А въпросната Матилда по-скоро е музикален програмист, а не творец.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  03 Юни 2023 1:44ч.

  Днес внучката, утре цялото семейство...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник

  03 Юни 2023 17:09ч.

  Напълно съгласен, че е музикален програмист. Според мен плагиатства за стила си от испанката Росалия, която е в пъти по-добра и гласът й е запомнящ се. В редките моменти, когато може да се чуе гласът й без обработка, си личи, че е напълно безлична.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи