Аштън Къчър разкри, че автоимунно заболяване атакува зрението, слуха му и пазенето на равновесие

Аштън Къчър разкри, че автоимунно заболяване атакува зрението, слуха му и пазенето на равновесие

Аштън Къчър разкри, че автоимунно заболяване почти го е лишило от зрение, слух и способността му да ходи, съобщи ДПА.

В новия епизод на "Running Wild With Bear Grylls: The Challenge," до което се добрали от телевизионната програма „Аксес Холивуд“, Къчър споделя, че е развил рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, което може да причини възпаление на кръвоносните съдове.

"Преди две години имах тази странна, изключително рядка форма на васкулит, която ми съсипа зрението, изгубих слуха си, не можех да пазя равновесие", каза той. "Отне ми около година, за да го възстановя", добавя актьорът.

Къчър добави, че е "късметлия, че е жив", а Грилс се възхити на силата му. Къчър обясни как е възприел трудностите като възможност да издържи и да извлече най-доброто от лошата ситуация.

"В момента, в който започнете да гледате на препятствията като на неща, които са създадени за вас, за да ви дадат това, от което се нуждаете, тогава животът започва да става забавен, нали?", обясни Къчър. "Започваш да сърфираш на върха на проблемите си, вместо да живееш под тях".

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

 • nan

  09 Авг 2022 8:52ч.

  питайте Къчър, дали е ваксиниран срещу Ковид. познавам няколко души, които "отключиха" автоимунни заболявания след ковид ваксинацията. знам, че ковид-джихадистите ще се н@№@!рат от поста ми и ще ме обявят за трол, но това е простата и мъчна житейска истина в живота ми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 09 Авг 2022 8:52ч. питайте Къчър, дали е ваксиниран срещу Ковид.

  09 Авг 2022 9:08ч.

  Абсурд е тези симптоми да са странични ефекти от обработката срещу ковид-19, това е било ясено изразен случай на "...изключително рядка форма на васкулит...". За справка изключително редките симптоми и на Чубайс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  09 Авг 2022 9:14ч.

  има страхотна реплика в "Прометей" на Ридли Скот - "Господ не строи в прави линии". не вярвам в съвпаденията, особено когато се случват начесто.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  09 Авг 2022 11:39ч.

  Toчно това прави ковишита, открива наличните ти заболявания и ги влошава...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мислех да пролея няколко скъпернически

  09 Авг 2022 13:12ч.

  сълзици+редки сополи за Антони К. но размислих и се въздържах предвид оная бивша особа Деми Мур мисля се зовеше тя!Взе пак тя може да му бъде баба ако да я гушка под юрганя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксините ни съсипват

  09 Авг 2022 22:23ч.

  Статистиките на застрахователите и на погребалните агенции в цял свят показват, че починалите през 2021 превишават с 21% броя на хората починали през 2020, от всякакви причини, не само от К-19). При това в момента умират повече от ваксини, отколкото от заболяването К-19. Тези факти са особено тревожни за младите хора (18 до 39 год)... Предричат, че до 5 години ще умрат всички ваксинирани....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи