Златанова: Предишният кабинет ще спечели състезанието "кой повече европари е изгубил"

Златанова: Предишният кабинет ще спечели състезанието "кой повече европари е изгубил"
Ако продължават да се стараят, колегите от предишното правителство ще спечелят състезанието "кой повече пари от еврофондовете е изгубил". Това коментира вицепремиерът по еврофондовете и министър на правосъдието Зинаида Златанова в предаването на БНР „Неделя 150”. В края на 2013 г. България ще загуби между 200 и 500 млн. евро по еврофондовете. Ще загуби пари и защото в последните шест месеца страната имаше други приоритети. Това допринесе за поглед върху еврофондовете, който ги слагаше по-назад в дневния ред, добави вицепремиерът.
<p>Искам да спрем с медийната надпревара кой повече пари ще загуби и кой е договорил по-лошата рамка за България, каза Зинаида Златанова. Това е контрапродуктивно за нашата държава; не това искат гражданите. Финансовата рамка е договорена, нашата цел е да направим по-добри програми за следващите години, добави тя.</p> <p><span>Зинаида Златанова коментира още, че качеството на администрацията сериозно е пострадало от практиката на назначения без ценз</span><span>. Според нея проблемът е главно в този, който е допуснал това да се случва, а не в самите служители. На въпроса кога ще бъдат назначени заместник-министри в нейното ведомство, Златанова каза, че това ще стане, когато намери подходящите хора и че не би трябвало бързането да бъде за сметка на качеството.</span></p>

Коментари

  • ЛЮБИТЕЛ НА КРАСОТАТА

    07 Юли 2013 18:21ч.

    ЗАЩО И ПРАВИТЕ ФОТОШОП НА СНИМКИТЕ!?!?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • YY

    07 Юли 2013 18:52ч.

    Господа редактори, много тенденциозно.\r\nЗа втори път влизам в този сайт, изглежда като редактран от Моника.\r\nЗа пляещият змии - Явор ДрАЧКОВ, също бих се обзаложила, но не знам ,дали той може да изреди колко Оперативни програми на европейска солидарност са отворени в момента.\r\nНо въпросът наистина не е само за словесна надпревара. Господин Орешарски носи персонална отговорност за печалните факти в АПИ, след които за България бе спряна всяка евросолидарност. Точно той, показвайки същото неизмито лице /неизмито, имам предвид, чрез способите съдебната система/ няма как , появявайки се в Брюксел да не стеснява т.н. \"финансова рамка\" за България. И неговата персонална отговорност е по Наказателния кодекс.\r\nНо следите остават- някои политици остават и материални следи след управлението си - за последните 70 год. в българската история са само двама.\r\nДруги - политици и марионетки, остават горчилката на тотална измама във всички посоки: медии, избори, социална справидливост,култура.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз

    07 Юли 2013 18:57ч.

    "Ще загуби пари и защото в последните шест месеца страната имаше други приоритети. Това допринесе за поглед върху еврофондовете, който ги слагаше по-назад в дневния ред, добави вицепремиерът." - това не го ли бяхте предвидили, бе узурпатори ? Не само пари и авторитет и доверие загубихме. Не загубихме авторитеп

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Машева

    07 Юли 2013 19:33ч.

    YY , ами защо влизаш в този сайт, като не ти пасва ? Чети с мислене написаните от Явор Дачков анализи, защото са точни и умно написани ! Като не е по гайдата ти тук, омайвай се от глупостите и дивотиите на Сугарев, Евгений Михайлов, Методи Андреев и още други такива пещерни примати, от които хората си бяха отдъхнали, но сега излязоха от дупките си - сигурно се сетиха, че наближава време за изчисляване на пенсии, та могат да изкарат евентуално един мандат в Парламента. Сайтовете са и място за единомишленици, толкова избор има сега !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до печелившите

    07 Юли 2013 21:08ч.

    Гласувайте за Цианида!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня

    08 Юли 2013 5:50ч.

    Тая жена има вид на усойница, ама компетентна. Ужасно респектира и съм склонна да и вярвам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи