Йотова щяла да приеме поканата на Мирослав Найденов, ако той й се бе обадил

Йотова щяла да приеме поканата на Мирослав Найденов, ако той й се бе обадил
Евродепутатът Илияна Йотова би приела поканата на земеделския министър Мирослав Найденов да участва в комисията, сформирана от него, ако все пак той й се бе обадил по телефона. Йотова съобщи това пред журналисти в централата на БСП, предаде Агенция "Фокус". По думите й Найденов отново и отново прехвърля топката на своите зам.-министри.
<p><em>На него дори му е липсвало мъжество да подпише сделката и е решил да не поема ангажимент и да прехвърли топката на свой заместник, както това се случи при скандала с &bdquo;Калинката&rdquo;, когато той отново изчезна</em>, коментира Илияна Йотова. Според нея управляващите са решили да използват точно новогодишните празници, за да се отклони вниманието на хората и сделката да мине без много шум.</p> <p><em>Това е подобна схема като историята с шестте апартамента на Цветан Цветанов. Това е корупция по високите етажи на властта</em>, каза още тя.</p> <p>Припомняме, че по-рано днес земеделският министър Мирослав Найденов покани Илияна Йотова лично или експерти на БСП да участват в комисията, която ще провери всички сигнали за строежи в защитени територии. <em>Каня г-жа Йотова и представители на БСП също да участват, за да видят какви са ги вършили те в годините назад. Ако са откровени и искрени, да се видят всички тези нарушения, които са довели до това безценната българска природа да бъде преобразувана в урбанизирана територия и да бъде застроена</em>, каза Найденов.</p> <p>Междувременно БСП обяви, че ще иска парламентарна анкетна комисия да проучи случая с дюните в Несебър.</p>

Коментари

  • кърски работник

    04 Яну 2013 23:52ч.

    Идеята е добра. Йотова непременно трябва да се включи в комисията, за да прави свирки на онези, които могат да си позволят подобно изживяване. Иначе дебИляна Йотова за друго не я бива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винету

    04 Яну 2013 23:56ч.

    Правилно, покана се отправя лично, а не с фукане по медиите. Колкото и прост ветеринар да е, Найденов сигурно умее да си служи с телефон. Всичко е един голям предизборен фойерверк с роли в стил доброто и лошото ченге. Но да не забравят да направят ревизия и на себе си, на сегашните си сделчици, вкл. на смешната Пътека на вампиризма, планирана от созополския кмет и антимакедониста "проф." Божидар Димитров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горски работник

    05 Яну 2013 0:15ч.

    Ако е до свирки, аз пък искам от Фидоска. Ама да си води и кученцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до кърския работник

    05 Яну 2013 0:50ч.

    Бива я пич. По хубава, по умна и за всичко я бива. А на тебе свирка да ти направи Миро Найденов. Виждам, че го харесваш повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи