Янко Станев задържан за купуване на гласове

Янко Станев задържан за купуване на гласове
Скандалният Янко Станев и още десет души са арестувани във Варна за директно участие в купуване на гласове преду утрешния втори тур на предсрочните избори за кмет на града, съобщава БГНЕС. Станев е известен активист на СДС, но след това премина в ДПС, но и от там беше изхвърлен заради участие в нарушения.
<p>Утре във Варна се провежда втори тур на предсрочните избори за кмет на града. Около 290 хиляди са хората с право на глас на частичните избори. Своя вот те ще могат да упражнят в 391 секции.&nbsp;</p> <p>В Деня за размисъл е забранена предизборната агитация. Недопустимо е разпространяването на нови агитационни материали, както и унищожаването на тези, които са поставени в съответствие със законовите изисквания на определените места. Забранено е и разпространяването на агитационни материали на разстояние по-малко от 50 метра от изборните секции, а поставените в близост до местата за гласуване трябва да бъдат премахнати</p>

Коментари

  • .

    07 Юли 2013 5:25ч.

    Стара конспиративна хватка е да пуснеш сигнал в невярна посока - Ведат Сакалъ, за да отклониш вниманието от истинския извършител -Янко Станев и компания. Гер...ския номер обаче не мина и Янко Станев здраво го закопчаха барабар с парите и бандата! Подробности утре вечер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи