Яне Янев официално измести Волен Сидеров в сърцето на Бойко Борисов

Яне Янев официално измести Волен Сидеров в сърцето на Бойко Борисов
„РЗС е категорично против сценария на Гоцевата политическа чета от комунисти, националисти и доганисти да дестабилизират държавата за постигане на користните им политически цели. Убедени сме, че Конституционният съд няма да се поддаде на опитите за дестабилизация, и затова го призоваваме да излезе с определение за недопустимост на иска". Това се казва в позиция на РЗС по повод искането на депутатите от БСП, ДПС и „Атака“ за касиране на президентските избори заради безпрецедентните нарушения по време на вота. Освен това хората на Яне Янев заявиха категоричната си подкрепа за бюджета за 2012 година, който беше предложен от правителството.
<p>От партията на Яне Янев, който доскоро се заканваше да уволни Бойко Борисов, наричаше премиера мутра и милиционер и се обявяваше за радикална опозиция на управлението на ГЕРБ, заявяват още: &bdquo;Следизборното съглашателство между БСП, ДПС и &bdquo;Атака&ldquo; е ясен знак за намерението на ретроградните сили да запазят статуквото и влиянието на проруските интереси в президентската институция. Вече няма съмнение кои са играчите на Гоце. Остава само в следващите дни към тях да се присъедини Меглена Кунева и пъзелът ще бъде изцяло подреден&ldquo;.</p> <p>Според РЗС искането на новата тройна коалиция: БСП&ndash;ДПС&ndash;"Атака" за касиране на президентските избори е директна заявка за инспирирането на политическа криза.<br /><br />От РЗС са на мнение, че лицемерието на БСП и ДПС е грандиозно, защото когато от партията на Янев сезирали Конституционния съд за гласуването в Турция на парламентарните избори през 2009 г., министър на външните работи бил Ивайло Калфин. Според хората на Янев именно Калфин е позволи тогава фрапиращи фалшификации на вота, а днес се представял за радетел за честни избори.</p> <p>От РЗС питат защо "Атака" не са се присъединили тогава към иска на РЗС за касиране на изборите в Турция, а сега са пристанали на Доган?</p> <p>В позицията на популистката формация се казва още: &bdquo;Маските паднаха! Окончателно стана ясно, че "Атака", ДПС и БСП са съвременните клонинги на БКП и ДС. По принцип съществуват две хипотези в случай, че Конституционният съд касира изборите за президент. Ако се произнесе преди встъпването в длъжност на Росен Плевнелиев, най-вероятно ще се удължи мандатът на Георги Първанов, защото няма конституционен текст, който да регламентира подобна ситуация. Така Първанов ще може да бламира работата на Правителството и да удължи мандата на посланиците доносници до провеждането на нови избори.</p> <p>Ако съдът се произнесе след клетвата на новоизбрания президент, ще се стигне до най-лошия и безпрецедентен вариант. Липсата на отговор в Конституцията на въпроса кой ще управлява България при касиране на действащата президентска двойка, ще доведе до институционална и конституционна криза, която ще блокира държавата. В период на икономически колапс, политическа криза в България би довела до непредвидими финансови и социални катаклизми&ldquo;.</p>

Коментари

  • АМИ ДА!

    16 Ное 2011 21:55ч.

    ПОЛИТИЧЕСКАТА КУРВА ЯНЕ ПАК ОБЪРНА РЕЗБАТА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    16 Ное 2011 22:39ч.

    Класически пример за политическо самоубийство! Я. Янев и РЗС вече не съществуват в българската политика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЦСКА

    16 Ное 2011 22:44ч.

    Лоша работа, много лоша! Тая пародия е сигурен знак, че часовникът за това управление вече тиктака на обратно. Още един политически труп, обяснете ми защо му е за още година и половина управление да се самоубива така ритуално. А на нас кога ли ще ни дойде акъла да мислим преди да пускаме ония хартийки в изборните урни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаела

    16 Ное 2011 22:47ч.

    Македонското лайно,показа на кого служи! Падна маската на прикритие.Докато щяха да уволняват Бойко,сега взеха да му ближат задника. Ако има все още доблестни хора в тази партияа би трябвало да се махнат от този продажник.Тогава ще останат той и неговия солташак,който крештеше истерично че ще уволнява Бойко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шегобиеца

    16 Ное 2011 23:02ч.

    Господи простиму, към малоумните ние човеците трябва да проявяваме разбиране, лошото е, че той не проумява и не се лекува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яне, бореца срещу корупцията

    16 Ное 2011 23:42ч.

    Жал ми е само за Семов. Мислех,че той е по-голям мъжкар, но уви. Ясно е само едно, в България има само политически курви!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без име

    16 Ное 2011 23:48ч.

    В едноименния филм, капитан Петко Войвода казва на градоначалника Турчев: Мухата Яне, пардон - байно, все ще найде лайно где да кацне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    17 Ное 2011 0:41ч.

    не крия,че се надявах този човек да не е педераст(както го злепоставяха),че в политиката е с по-чисти помисли.уви,оказа се,че той е по-курва и от политическите си събратя.така ще е по-добре и за него,и за нас.от тук на сетне,нещо добро се случи за бг бъдещето

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Makedonska rabota

    17 Ное 2011 0:42ч.

    Да му мислят тези, които са му вярвали, че се "бори" срещу неправдите и "корупцията"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Агент Schwarz

    17 Ное 2011 1:40ч.

    [В позицията на популистката формация се казва още: „Маските паднаха! Окончателно стана ясно, че "Атака", ДПС и БСП са съвременните клонинги на БКП и ДС.] Ха-ха-ха! Всички неототалитарни организации са клонинги на БКП/ДС/ДКМС. И политичесkите парти, и номенклатуреният бизнес с олигарсите, и организираната престъоност с групировките, и синдикатите, браншовите камари, съюзи, НПО....Всички, това е тоталитарен режим от по-нов вид. Все пак - ТОТАЛИТАРЕН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • J.V.S.

    17 Ное 2011 4:21ч.

    Немам думи от политическият слугинаж на тоя недостоен син на онова инъче китно градче.Жалко но фякт

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тери

    17 Ное 2011 4:51ч.

    Горкия Атанас Семов, с такъв кри.тен като Яне, да му се върже да е кандидат президент, ами Поля Станчева, горката! И сега какво? Ами ясно е какво, Нова дясна партия трябва и има човек който да поеме това. А познайте кой е той?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Летописец

    17 Ное 2011 6:33ч.

    Съжалявам, че ще бъда малко груб, но нямам избор.Жалите Атанас Семов,но дълбоко се заблуждавате.Крушата не пада никога по-далече от дървото.Младият Семов е като стария Семов (Бог да му прости).Той се кланяше на всички големци - от Тодор Живков през Петър Стоянов до Георги Първанов и от всеки от тях се облажаваше. Първият го направи зам.главен редактор на \"Работническо дело\", вторият го прие при себе си като член на някакъв съвет в президентството, третият го направи член на СЕМ. И ето го сега синчето, един ден уволлвява Бойко Борисов, на следващия го подкрепя. Нещастна България с такина злощастни политикани, лишени от капка морал и достойнство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тери

    17 Ное 2011 15:32ч.

    Марко Семов обаче бе такъв в тоталитарни времена, брилянтен ум който е имал два избора, да го унищожат или да оцелее, като преследва целите си. А именно ограмотяване на хиляди гумени глави. Вярно е че Марко Семов е бил колаборационист, но никога не е бил мръсник! За разлика от тези които изброявате на които се е кланял уж! А Атанас Семов е брилянтен ум също, за съжаление и на него му се наложи да не е праволинеен, защото такъв може да си само ако си глупак или пък имаш вота на хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неам думи ... популистка формация

    17 Ное 2011 16:41ч.

    "В позицията на популистката формация се казва още: „Маските паднаха! Окончателно стана ясно, ....."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже пази България!

    17 Ное 2011 16:43ч.

    Абе пидала си е пидал . . . . вари го печи го. Ама той Господ е събирач . . . . собрали са се и да се земат младите . . . . Боци и Яне . . . все ветропоказатели . . . . сутрин едно, обед друго, а вечер не ми гавари. . . . А иначе много ги е страх сичките от Гоци, ама то си е и за страх . . . то той ще да е да спасява България от мутри, крадци и пидали, той единствен остава. . . .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манчо

    17 Ное 2011 17:46ч.

    Агент Шварц,абсолютно си прав,само че колкото повече хора го осъзнаят това положение,ще излезем от батака по бързо. Всички партии са клонинги на БКП(БСП и ДС)и целта им е да раздробяват-разпръскват вота на избирателите които са против партията майка БСП! Привет!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ganev

    17 Ное 2011 18:02ч.

    Виждали сме куче да яде лайна но да яде собствените си лайна и да се облизва сладко-сладко - най го може наш'то Яне. Въпрос на вкус е все пак...И на отговорност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • георгиева

    18 Ное 2011 1:09ч.

    не ми е ясно защо вси4ки сте като зомбираяни. Погледнете малко по дале4 от Яне...Задава се Гоце...Ако реализират новият си проект...закриваме България.Ще остане географско понятие, 4астна собственост на Гоце и приятели...Все пак Луканов е на път да успее, макар и от оня свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко и Цоко

    19 Ное 2011 0:46ч.

    Тази партийка приключи....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ganev

    19 Ное 2011 17:01ч.

    Георгиева,замисли се дали да не отидеш на очен доктор. Борисов работи упорито за двупартиен режим: ГЕРБ(дясно) vs БСП(+ДПС)(ляво). И тъй като Станишев очевидно не разбира за какво става въпрос,Бойко се опитва да легитимира Първанов като сериозния опонент вляво.Всъщност двете партии са партии-близнаци от клиетелистки тип.А що се отнася до лилипутчета като Янето - мястото им е запазено в задния двор - ще им бъде позволено да ближат, но не и да лапат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • питанка

    20 Ное 2011 16:15ч.

    Кой ли е сгащил Яни и го изнудва и рекетира!!! Само така мога да си обясна това поведение....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел Гаджев

    22 Ное 2011 19:26ч.

    Политическата и партийна върхушка в България е от зле информирани,неефективно работещи и нямащи национална доктрина политици.Сега това е видно и доказва нашата теза,че партиите в България имат нужда от почивка и реформи.За да могат да са адекватни на процесите в обществото.Харта за гражданско управление посочва недъзите и като документ посочва бъдещото развитие на България,а Европейска концепция за икономическа и патриотична алтернатива-ЕКИПА ще реформира обществото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи