Владимир Пенев призна, че е стреснат. Вежди Рашидов го успокои: Няма страшно

Владимир Пенев призна, че е стреснат. Вежди Рашидов го успокои: Няма страшно
Думите „морал”, „чест” и „достойнство” липсват в българските медии и общество. Те не само не се употребяват, но и не означават нищо. Моята задача като министър на културата дори и за два месеца е да се опитам да ги върна. Това обеща служебният министър на културата Владимир Пенев минути след като пое поста от предшественика си Вежди Рашидов, предаде Агенция „Фокус”.
<p>Пенев се определи като &bdquo;стреснат, трогнат и очарован&rdquo; в първите минути като културен министър. <em>Приемам този пост като лично изпитание</em>, заяви той.</p> <p>Негов заместник в Министерството на културата в служебния кабинет ще бъде проф. Мила Сантова.</p> <p>Вежди Рашидов предаде на служебния министър Владимир Пенев &bdquo;Манасиева хроника&rdquo;, букет цветя и му пожела: <em>Знам, че и ти като мен се вълнуваш, но няма страшно. Били сме отличници и ще продължаваме да бъдем</em>.</p> <p>Досегашният министър на културата подари на своя заместник атлас на българските земи и вратовръзка.</p>

Коментари

  • Стреснат

    13 Март 2013 17:46ч.

    Абе, някой чул ли е Пенев да има някакъв управленски опит, па макар и 10 минутен?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ББ

    13 Март 2013 17:49ч.

    Може и да няма, ама не е прост, като мушмул, поне...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Райков

    19 Март 2013 17:15ч.

    За два месеца Пенев няма възможност да свърши много работа, ама дано далаверите на агресивния простак Рашидов да излезнат на светло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи