В МВР няма сигнал от Бойко Борисов за готвено покушение срещу него

В МВР няма сигнал от Бойко Борисов за готвено покушение срещу него
Няма подаден сигнал от бившия министър-председател Бойко Борисов към МВР, в който да има информация за подготвяно покушение срещу него. Това отговори вътрешният министър Цветлин Йовчев на въпрос от депутата от БСП Антон Кутев относно заплахи за живота на експремиера, съобщава Агенция „Фокус”.
<p><em>В МВР постъпват системно сигнали за лица, заемащи висши държавни длъжности, и се извършват проверки. В голямата си част сигналите са неточни или от ненадеждни източници. След извършена проверка се установи, че подобни сигнали са постъпвали в шест областни дирекции</em>, обясни министърът. Това са&nbsp; областните дирекции на МВР в Благоевград, Пловдив, Търговище, Варна, София, Хасково. Повечето от тях са подадени от лица в нетрезво състояние или лица с психично заболяване.</p> <p class="justified">Не мога да отговаря на въпроса какво налага охраната на бившия премиер, тъй като това е от компетентността на НСО, каза още Йовчев в отговор на въпроса на Антон Кутев.</p> <p>Депутатът Антон Кутев по-рано каза: <em>Преди две седмици излязоха негови изявления, че има категорични източници, че се подготвят сценарий Бойко Борисов да бъде арестуван, затворен и убит в следствието. Това е ужасяваща новина. Мога да си представя как звучи в Европа бивш премиер и лидер на опозицията е заплашван да бъде убит. Аз съм изключително загрижен, защото ако това може да се случи в България, ние сме се върнали в 19-ти век. Има ли информация в МВР за заплахи за живота на бившия премиер Бойко Борисов? Аз, ако имам информация, първо бих подал сигнал в полицията, за да уведомя органите на реда</em>.</p>

Коментари

  • стар сикаджия

    28 Юни 2013 21:18ч.

    е такава нагла,тъпа и нахална мутра не е имало...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    28 Юни 2013 21:30ч.

    Защо полицията върши работата на НСО? Лъжи и страх – страх и лъжи – така наречените медии, които се оплакваха в Брюксел, че нямат свобода на словото, но имаха свободата да им плащат пътните и разноските до белгийската столица разни соросови разклонения – днес го играят твърдо за бившия премиер Бойко Борисов и връщането му на власт!Пречи се на парламента, пречи се на депутатите да влязат да работят – защо? Защото Бойко Борисов не ходел в Народното събрание?! Защото избраните с нашите пари депутати от ГЕРБ не ходят на работа?! А въпреки че не ходят на работа получават субсидиите си и заплатките си?! И каква е логиката на милиционерско-комунистическата олигархия е: щом аз не работя, и вие няма да работите! Къде е президентът, този „смел” държавен глава в тази ситуация? Крие се в президентството със заплата от нашите пари! Така наречените протести върнаха жена му при него, върнаха доверието на някаква си Юлияна Плевнелиева към мъжа й! И за това плащаме! Да е чувал Плевнелиев, че България е парламентарна република, явно не, щом се крие като страхливец в президентството и не реагира! Защо полицията отнася агресията на тълпата – къде е шефът на НСО- този смелчага Тодор Коджейков, заради „професионализма на когото за едната бройка не утрепаха Ахмед Доган?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OSTAVKA

    28 Юни 2013 22:59ч.

    СПАСЕТЕ БОРИСОВ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ТАЛИБАНИТЕ, ИНДИАНЦИТЕ, ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ НИНДЖА! ИСКАМЕ ОХРАНА С ТАНКОВЕ БРОНИРАНИ ФРЕГАТИ И ИЗТРЕБИТЕЛИ СТЕЛТ , АКО НСО НЯМА ТЕХНИКА-ДА КУПИ, НИЕ ПЛАЩАМЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БЕЗ Коментар

    29 Юни 2013 1:57ч.

    http://i.imgur.com/XgFmK.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мики Рурк

    29 Юни 2013 5:58ч.

    "В разузнаването имаше постъпил сигнал за заплаха към Бойко Борисов и звучеше достатъчно сериозно, каза бившият шеф на НРС ген. Кирчо Киров пред Преса" Значи ли това че генерал Киров е лъжец.Гос.Йовчев можеше преди 5 месеца да реагира и разобличи ген.Киров.Въпросът е защо не го направи тогава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи