Уволняват Ваньо Танов

Уволняват Ваньо Танов
Директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов ще бъде освободен от поста най-вероятно тази седмица, съобщава "Капитал Daily", позовавайки се на два независими източника. Следващият шеф на митниците ще бъде избран след конкурс. Формално освобождаването на настоящия шеф не е подписано от финансовия министър Петър Чобанов, защото Ваньо Танов е постъпил в болница и от министерството не желаят да предприемат действие, докато има здравословни проблеми.
<p>От петък обаче правомощията му са прехвърлени на Борислав Борисов, който е заместник на Танов. Той ще изпълнява длъжността директор и след официалното освобождаване на Танов до избора на нов титуляр.</p> <p>От правителството отхвърлят вероятността Ваньо Танов да изчаква падане на правителството, докато се води в болнични, защото той е на длъжност, която не му позволява защита по Кодекса на труда, и може да бъде освободен, въпреки че е в болничен.</p>

Коментари

  • 54

    01 Юли 2013 16:18ч.

    Ма тоя агент не си ли е подал сам оставката.Жалко същество ,от Русенските села.Срам и резил.Ало Ваньо,марш от там .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    01 Юли 2013 17:07ч.

    Както е известно откакто започна работа новото правителство основната му работа беше акцетенрина върху ревизията на управлението на ГЕРБ , това нещо ужаси Борисов и Цветанов, защото истината за състоянието на на държавният апарат в периода 2009- 2013г. е неописуема и е много по- страшна от колкото можете да си представите . Разкритията за пилеенето на държавни пари с авиоотряд 28 и ползването му като такси бледнеят пред останалите икономически и криминални злоупотреби на Борисов , Цветанов , Румен Николов – Пашата и останалите сподвижници на бившият премиер. Истината е че в България властта и мафията са сляти в едно цяло и доказателствата за това са че безброй. Неслучайно има толкова голяма контрабанда, защото основните контрабандни канали които минават през наша територия са вербувани от горе посочените и техните ( все още действащи ) назначения в службите с цел прибиране на огромни суми от страна на хора свързани с ГЕРБ от всеки един от действащите канали . Или по- просто казано Висшият ешелон в политическата система на ГЕРБ работеше ( и продължава да работи ) съвместно с висшият ешелон на криминалния елит като просто се пренасочват и отстраняват икономически , а когато се налага и физически всички които не искат да бъдат подчинени на управляващата доскоро партия ГЕРБ . Това нещо може да се илюстрира много добре с нарко пазара в последните няколко години, където хора които не са в добри взаимоотношения с Борисов почти не останаха , по същият начин стоят нещата с проституцията , краденето на коли, групировките на взломаджиите и всеки друг тип незаконна дейност . Но защо КТБ е пресечната точка между Борисов и Доган отговорът е много прост парите от контрабандата влизат в КТБ банката на Цветан Василев , с част от от тях се финансират медиите на Делян Пеевски – ( Бареков и др.) , а пък някои от конрабандните канали са пряко свързани с Ахмед Доган . Казано направо медийният цирк който разигра Борисов с това , че каза на 21.02.2013г. че Доган е поръчал атентат срещу него беше добре замислен ход който целеше да накара хората да мислят, че те са врагове

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • малко грешиш бандит Бойко

    01 Юли 2013 18:53ч.

    Недей да преувеличаваш ролята на политическата еднодневка ГЕРБ-и да ни убеждаваш че управляващите в България могат да правят толкова много неща,защото "имат цялата власт".....Тъй като всички Правителства ги правят тези неща -логично е да се допусне че те действат чрез един общ център ,който ги използва като инструмент на своите интереси и периодично "ги хвърля на кучетата",за да лансира следващите си инструменти,чрез процедурата на изборите ....Този център вече има име в общественото престранство-"Задкулисие"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • който има уши-да слуша!

    01 Юли 2013 20:12ч.

    раговор на В.Танов с журналист от 2011г.:"Корумпирани ли са вашите служители?".."Да".."Знаете ли кои са?".."Да"..."Защо не ги уволните?".."Защото новите след три месеца ще бъдат също толкова корумпирани!!"......."Какво да се прави тогава?".........."Да се махне Акциза?....докато има високи акцизи-ще има Естествени Стимули за корупция и контрабанда!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ния

    02 Юли 2013 0:23ч.

    54 грешиш! Танов не е от Русенските села. Той е от Северозападната България! В Русе идва да учи във Висшия институт. Тук 6-то управление на ДС го вербува и използва за доносник сред студентите! По късно се е присадил на Русенска слива и остава в Русе.След завършването веднага започва работа в МВР,като достига до областен началник. По него време зам началник му е бил великия ГЕРБаджия на Русе физкултурника Пламен Нунев (като Цветанов)когото Танов уволнява за далавери! Танов беше сложен на тази служба (Митниците) лично от Борисов,като същевременно е недолюбван и мразен от Цветанов,който в началото на управлението на ГЕРБ му въртеше курвенски номера! По принцип е честен и принципен човек,но грешката му е,че е в кохортата на ГЕРБ. Той им служеше за прикриване далаверите на митницата в полза на лапачите на ГЕРБ! Време е да си ходи,защото управлението им свърши,а пък на времето ГЕРБ изгони от държавните структури всички свестни хора за да сложат техните лекета,Калинки и некадърници,но за сметка на това далавераджии и послушковци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    02 Юли 2013 0:37ч.

    По улиците на София бродят духовете на антикомунизма, призраците на прехода, скелетите на десницата и тези, за които България свършва след околовръстното. Феодализацията на България завърши. Реално. София се отдели най-накрая от страната, сърцето на държавата се понесе надясно, а тялото се люшна наляво. Вече две седмици, откакто България фактически е разделена на софийски народ и някакъв друг народ, на който не му се признава правото да се нарича български. Процесът беше дълъг, много по-дълъг от годините, изминали от 1989 г., но вече приключи. Символичният му край беше сложен, откакто тези дни разбрахме, че протестиращите в София вече били от някакъв нов антропологичен вид.\\r\\n\\r\\nОще няма научно име този вид, но да го наречем условно Serdicus ubavii super desen homo sapiens. То това е толкова на латински, колкото има и нов антропологичен вид, ама нейсе. Изпускаме нарочно определението recens (разумен), защото науката още не се е произнесла има ли разум в това, което новите софийски убави десни сапиенси вършат в момента. \\r\\n\\r\\nМного приказки се изговориха за профила на протестиращите в момента. Дадоха се определения, кое от кое по-високомерно – “умни, красиви, знаещи, можещи, плащащи данъците си, интелигентни”. Авторите на тези определения, до един свързани с българското дясно, каквото и да означава това, сами се издадоха чрез подобни описания на протестиращия софиянец, че презират тези, които не участват в текущото “пиянство на един народ”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до бандит Б.

    02 Юли 2013 3:17ч.

    бандите -да разбираме, че ти си Комунист??...като всички бандити.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митничарче

    02 Юли 2013 4:36ч.

    Това корумпе веднага на съд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи