TV 7 спря излъчването си към "Булсатком"

TV 7 спря излъчването си към "Булсатком"
В полунощ TV7 спря излъчването на програмата си и на детския канал Super 7 към сателитния оператора "Булсатком". От телевизията съобщават, че причината за това е липсата на споразумение за 2013 г. въпреки продължилите повече от две седмици преговори, уточнява БНР.
<p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>От началото на годината "Булсатком" не излъчва и седемте канала на bTV Медия груп, също поради липсата на договор. През седмицата пък икономическа полиция нахлу в софийския офис на телевизия TV+, която се свързва с "Булсатком", макар по документи двете фирми да нямат нищо общо по между си. От МВР съобщиха, че причина за полицейската акция бил сигнал за данъчни престъпления.</p>

Коментари

  • GG

    12 Яну 2013 20:02ч.

    Голям праз!Колкото чета сайта на Дудука,толкова му и гледам ибрикчийската му телевизия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • три пъти "не"

    12 Яну 2013 21:48ч.

    Въобще не ги й пускайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зрител в цирка

    12 Яну 2013 22:49ч.

    Само за Любен Дилов ще ми бъде малко тъжно - беше забавен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенева

    13 Яну 2013 0:52ч.

    Чудесно! И аз не гледам TV7 и BTV!Правилно Булсатком предлагат да ги включат в отделни пакети и които иска да се абонира за тях! Аз с удоволствие ще плащам за други канали но не и за тези телевизии, особено пък за Барековата телевизия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бяла Нощница

    13 Яну 2013 18:43ч.

    Има нещо добро в това ,че Дудука прибра всички тв мастии в една телевизия.Така ще знае зрителя кой канал да не гледа.Проблема обаче е в това, че Бойко ще му издърпа ушите по простата причина, че булсат е единственото място откъдето може да се облъчва емигрантския електорат.Колкото и странно да ви се струва емигрантите харесват и гласуват за Бойко.Така, че цялата работа ще завърши с едно фиаско за дудука, който наистина си е повярвал ,че от него зависи нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една Българка

    23 Яну 2013 18:32ч.

    Това го няма никаде по света. Да си предплатиш за 1 гдина Булсата и да ти спрат каналите. Срамота всички сте за съд. Най- хубавите филми бяха по БТВ и : 7ДНИ ТВ. Някой като не ги гледат това нее цяла България да ощетявяте хората, които са си предплатили. Вземете се в ръце и пуснете каналите, щото сте за ЕВРОПЕЙСКИ СЪД!!!!!!!!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи