Цветлин Йовчев ще бъде вицепремиер

Цветлин Йовчев ще бъде вицепремиер
Въпреки обещанието на БСП силовите министри да не са вицепремиери, премиерът Пламен Орешарски ще предложи промяна в структурата на Министерски съвет и вицепремиерски функции на вътрешния министър Цветлин Йовчев. При обявяването на кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС, Орешарски заяви, че гледа на днешното предложение като на стъпка от цялостното реформиране на службите.
<p>Възнамерявам да предложа промяна в структурата и възлагане на координиращи, респективно вицепремиерски функции на министъра на вътрешните работи, коментира премиерът Пламен Орешарски.</p> <p>При съставянето на правителството от БСП обявиха, че вицепремиерите няма да бъдат силови.</p> <p>Все още се очаква и другият вицепремиер, който ще контролира икономическите сектори.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    14 Юни 2013 18:08ч.

    Тодор Живков е свален от власт на 10 ноември 1989 г. На негово място стъпва в длъжност Л. Гоцев председател (президент) Петър Младенов, заменен по-късно от лицето Жельо Митев Желев. Когато Андрей Карлович Луканов е “избран” за министър- председател на Република България, по негово нареждане са раздадени на 103 българи по 100 000 000 лева. Асен Мичковски е човекът приносител, активист в раздаването на парите. Появяват се “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка; никнат една след друга фирми за охрана: “Ипон”, “ВИС1”, “Скорпио”, “Секюрити”, “Делта”, “Гардения”; създават се популярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари с куфари в чужбина. На улицата цари тотална анархия. Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насила принуждават собственици на фирми да си плащат за охрана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУТРИЛАНДИЯ

    14 Юни 2013 20:22ч.

    ГЕРБ изгуби изборите. Погромът е реален, победата – фиктивна. Драматичната мисъл за погрома успя да си пробие път дори до скудните умове на Борисов и Цветанов. Фиктивните “победители” тъй и не посмяха да си покажат спихнатите физиономии в нощта на изборите. В английската забавачка учехме една песничка, в която се разказваше за лошия дебел плъх (“bad fat rat”), който излочил млякото и се сврял в дупката. Поради страх от одюдюкване, липса на олигархични акламации и обичайната агресия на внезапно революционизирания медиен слугинаж. Довчерашни медийни питбули на ГЕРБ се прекамбичнаха вихрено в синхрон със своите магнати, изживяват се като флагмани на свободното слово, разбирано като свободно въртяща се палачинка. Боко и Цоко си мислят, че изгубиха изборите на 12 май. Нищо подобно! ГЕРБ не изгуби изборите на 12 май. Нито на 11 май, заради Костинбродската афера. ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Izmat

    21 Юни 2013 10:08ч.

    A piece of erudition ulnkie any other!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи