Цветлин Йовчев: Подслушванията ще намалеят драстично

Цветлин Йовчев: Подслушванията ще намалеят драстично
"Загражденията, които поставихме около сградата на парламента, са заради редицата опити за насилие срещу депутати и хвърлянето на тежки предмети по време на гражданските протести, което е абсолютно недопустимо. Поради тази причина разширихме зоната за сигурност, за да не пострада никой", заяви в интервю за БНТ вътрешният министър Цветлин Йовчев. Той благодари на полицаите, които "перфектно изпълняват задълженията си по време на протестите, въпреки, че са подложени на свръхнатоварване.
<p>"Волен Сидеров ми поиска няколко пъти оставката. Неговото мнение е, че МВР не се справя. Всеки народен представител има право да критикува, но аз смятам, че колегите в министерството перфектно си вършат работата", заяви министърът.</p> <p>"Трябва да се преструктурира Министерството на вътрешните работи и да се намали съставът му", коментира Йовчев.</p> <p>"Над 90 млн. лв. не достигат на МВР. Пари срещу реформи - това трябва да е мотото за отпуснатите ни пари. Вече преструктурирахме разходите на министерството и ще направим повече от 10 милиона лв. икономии. След като извършим структурни промени, след като наложим по-добра програма за усвояване на средствата, тези икономии ще нараснат", подчерта Йовчев.</p> <p>Йовчев обеща и драстично понижаване на нивото на подслушванията и обяви, че вярва на прокуратурата.</p>

Коментари

  • Да,бе,

    07 Юли 2013 1:25ч.

    как пък не съм ти повярвал.Щели да намалеят подслушванията...Така яко се слухари в момента,че предпочитам да спра с форумните си участия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи