Цветанов шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Партията предлага лихвена амнистия за два месеца

Цветанов шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Партията предлага лихвена амнистия за два месеца
Цветан Цветанов е председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Той, заедно с бившите си колеги министри Делян Добрев, Ивайло Московски, Лиляна Павлова, Томислав Дончев, както и зам. министърът на финансите Владислав Горанов са участвали в писането на програмата на партията. Националният предизборен щаб ще отговаря за логистиката за парламентарните избори. Посланието на кампанията на ГЕРБ ще бъде „Имаме воля”, съобщи Агенция „Фокус”. От ГЕРБ предлагат лихвена амнистия за период от два месеца за задължения за минали периоди, като подкрепа за малките и средните предприятия, стана ясно още на пресконференцията на партията.
<p>Става дума за еднократна лихвена амнистия за задължения към държавата за минал период, формирани до края на 2012 г.</p> <p><em>Акцентът, във връзка с лихвената амнистия, е кризата. Нашето намерение е да го направим еднократно, само заради кризата. Има много хора, които искат да правят нормален бизнес, но натрупаха задължения заради кризата. Даваме възможност на тези, които имат желание, да си внесат данъците, осигурителните вноски, дължими към централното правителство,</em> обясни Владислав Горанов.</p> <p>Цветан Цветанов заяви от своя страна, че в<em> трудностите, в които изпадна ГЕРБ в тежката финансова криза, имахме воля, за да продължим и да работим в интерес на обществото</em>, каза Цветанов. По думите му <em>в основната си част управлението на ГЕРБ няма грешки.</em></p> <p><em>Достатъчно силни сме да си признаем, че не бяхме съвършени и допуснахме грешки</em>, каза&nbsp; Томислав Дончев. По думите му <em>само силният може да признава грешките си. Ръстът на икономиката беше по-нисък, отколкото гражданите искаха. Доходите на мнозина граждани бяха по-ниски. Допуснахме и кадрови грешки. Дали това е дефект на младостта &ndash; е друг въпрос. Доказахме, че можем да носим отговорност. Платихме не само собствената си сметка, но и сметката на другите</em>.</p>

Коментари

  • Жител на Търново

    27 Март 2013 21:45ч.

    Продължават да не допускат до Дарик.нюз- В. Търново неудобни форумци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъньо

    27 Март 2013 22:20ч.

    Цвъчко,вече ви видяхме какво ни предлагате 4 години! Глад,мизерия и нищета! Хайде вземете и се хванете за ръце всичките и с по един камик на врато се хвърлете в морето или в Дунава! Големи тъпигьози сте бе! Осрахте се и пак искате да осирате България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шака Зулу

    28 Март 2013 3:02ч.

    "Гласове", не допусках, че ви липсва естественото човешко чувство ГНУС! Не ви ли е гнус да публикувате снимката на това интелектуално нищожество?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Касандра

    28 Март 2013 4:46ч.

    Дойдоха като тигри, избягаха като овци! Арогантни, прости, неграмотни, подли дезертьори от властта, те дори не осъзнават до каква катастрофа - икономическа, социална, морална доведоха България и имат наглостта да искат пак да управляват. Ако народът им го позволи, значи опростачването му е тотално и спасение за него няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пенчо

    28 Март 2013 14:41ч.

    Мисля като Шака Зулу.Трябва да се държим с тва лице се едно,че е умрял.За тва ''става на въпрос.''

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи