Цветанов се изказа кое е недопустимо

Цветанов се изказа кое е недопустимо
"Недопустимо е народен представител, като Волен Сидеров да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка. Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение". Това каза бившият вътрешен министър и заместник на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите на Цветанов Волен Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата, съобщава Агенция "Фокус".
<p><em>На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им на парламента</em>, коментира Цветанов.</p> <p><em>Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, </em>смята той. Според него трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, като те трябва да се проведат в края на септември.</p> <p>Действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши, каза още Цветанов, който изрази своя респект и уважение към българската полиция и изрази надежди да бъде винаги изключително внимателна и толерантна. <em>За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация, която ще им доведе повече избиратели, които да гласуват за тях,</em> смята Цветанов. <em>Показателен е фактът, че има повишаване на престъпността през последните месеци, което означава, че имаме демотивирани полицейски служители</em>, каза още бившият вътрешен министър.</p>

Коментари

  • скрий се бе, келеш!

    30 Юни 2013 0:11ч.

    С особена форма на главата пък умньо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    30 Юни 2013 0:15ч.

    И един съвет към онези светли умове от “Глобална България”, към просветените банкери, бизнесмени и политолози. Изобретяването на Бойко Борисов беше добър ход от ваша страна. Успяхте да излъжете българите, че пред тях стои чутовен юнак, “дошъл отдолу”, по израза на главния експерт на прехода, за да донесе справедливост. Пълна лъжа, разбира се. ББ беше кандидатът на олигархията и понеже ви помагаше, поне в началото, да увеличавате богатствата си, му прощавахте всичко. Получи се следната мила родна картинка – хора с докторати, с по няколко езика, търпяха и се мазнеха на един откровено некултурен човек. Заради личната си изгода, разбира се. После той ви изигра,предпочете да играе с един друг олигарх и сега вие сте в трескаво търсене на следващата персона. Ето и съветът ми – човекът, на който май сте се спрели, не става. Колкото и неистови усилия да полагат подопечните ви либералстващи медии и подопечните ви НПО-та за изграждането на героичен образ, пак не става. Търсете друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ени Мехмедов

    30 Юни 2013 1:00ч.

    Школата на АОНСУ и интелекта на милиционерите/ завистници и противници на ББ и ЦЦ и следовници на Ал Петроне/ набират сила в Дачковото храчене. Дерзайте, илитерати и нека Волен ви пикае по главите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУНЧО

    30 Юни 2013 1:41ч.

    Кауня е умен, интелигентен и красив. Той е човек с държавническо мислене, здрав морал и достойнство, но не му се сърдете, че му е малко болен мозъка. Ако ви се струва, че нещо с него не е както трябва то е от особената му форма на главата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Komentar

    30 Юни 2013 1:48ч.

    Ako GERB tolkowa se e sagrishil sa namaljawane na naprejenieto, DA SAPOCHWAT DA RABOTJAT W NS, a ne da si pijat kafeto i da poluchawat golemite saplati! GERB sa poreden pat dokaswa, che edinstwennoto nesto ot koeto se interesuwa e wlastta, a ne polojenieto na bulgarskija narod!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жеко Иванов

    30 Юни 2013 2:19ч.

    "Действията,които се предприемат от българската полиция,са изключително адекватни,защото полицаите са винаги най- потърпевши..." Къде си проф.Вучков, да ми обясниш какво"изходира" този светъл ум?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • G

    30 Юни 2013 3:36ч.

    Волен Сидеров си е за усмирителна риза, по това спор няма! Ноточно Цветанов да е морален съдник и да казва кое е допустимо и кое не е,има ли по-голяма наглост?....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Червен боклук

    30 Юни 2013 6:11ч.

    "Действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни" - казва той.Адекватни са ама днес, а през пролетта под твоето командване проляха кръв и затова си отидохте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    30 Юни 2013 15:51ч.

    Защо е важно ГЕРБ никога повече да не се върне на власт.\r\n\r\nСмятам ГЕРБ за партия на организираната престъпност. Много свестни хора вътре ще се обидят, но това не се отнася за тях.\r\n\r\nБорисов е един от рекетьорите на 90-те години, срещу които успяхме да отървем държавата през 1997 г. Той не е просто един от СИК, като този, който беше назначен наскоро за зам.министър. Борисов е от ръководството на СИК. Нека не се лъжем. Групировките на прехода назначиха в легалните си бизнеси много специалисти, които в по-голямата си част вършеха техническа работа, различаваща се от престъпната територия на парите. Тук говорим за тези с бухалките, които пребиваха хората по офиси и магазини и събираха рекета. Говорим за чисто криминални типове, а не за бели якички.\r\nПрез 97-ма махнахме примката от врата на бизнеса. Изчезнаха лепенките за охрана и застраховане, които всъщност маркираха на кой си длъжен да плащаш 30% данък-мутри. Спряхме “бизнеса” на такива като Борисов в тази сфера. Останаха многото други престъпни бизнеси, но обществото беше отървано от метастазите на рекета. Ще кажат, добре, това е минало, няма честно спечелен първи милион, сега е друго време. Точно тук е грешката.\r\n\r\nБорисов начело на държавата не можа да измисли нищо по-добро от рекета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи