Цветан Василев и Костов правели десен проект

Цветан Василев и Костов правели десен проект
Иван Костов прави десен проект с Цветан Василев, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Животът и други неща” по БНТ. „Новият проект дясно се финансира от Цветан Василев”, каза експремиерът. Според него затова им е нужен Николай Бареков, за да може всеки ден да търси някаква конфронтация с Борисов и партията му и "на фона на всичко това да бъдат обиколени хората, да се яхнат протестите в момента".
<p><span>&bdquo;Както на &bdquo;Атака&rdquo; им хванахме печатницата, където печатат плакатите, така знаем и на ДСБ къде печатат плакатите. Тези хора отиват пред нашата централа, застанат за една минута, докато множеството от протеста минава през паркинга и отива към централата на БСП&rdquo;, каза Бойко Борисов.&nbsp;</span>По думите му Иван Костов дирижира &bdquo;своите десни, които си мисли, че със своите 3% ще направи 33%&rdquo;.</p> <p>&bdquo;Той доведе и направи изключително много БСП и ДПС да се върнат на власт и сега с Цветан Василев той прави десен проект&rdquo;, бяха думите на Борисов. Според него връзката между Иван Костов и Цветан Василев е приятелска и е от много години наред.&nbsp;</p> <p class="justified">На въпроса дали Цветелина Бориславова ще прави партия, той отговори: "Това не мога да кажа, защото от 6-7 години не живеем заедно. Това е лош вкус от страна на БСП и ДПС, защото всеки от нас има личен живот, това бе и една от причините да се разделим, защото тя иска да има бизнес, личен живот, а живеейки с мен не можеше. Не знам за нейните намерения, по-склонен съм да мисля, че няма, но не мога да говоря от нейно име", посочи Борисов.</p> <p class="justified">Запитан чий човек е главният прокурор Сотир Цацаров, той каза "на българския народ". Борисов отрече каквото и да е вмешателство в избора на главен прокурор, на конституционни съдии и на членове на ВСС. "Намесвах се само в случая, когато трябваше Венета Марковска да бъде сменена, защото отзвукът от Брюксел беше много тежък", уточни Борисов.</p> <p class="justified">Вот на недоверие е много добра идея, която с колегите ще обсъдим още днес, каза още пред БНТ Бойко Борисов. Ще се борим парламентарно, докато не падне този парламент и не се направят предсрочни избори, добави бившият премиер, който беше свален през февруари от масовите протести срещу бедността и корупцията на неговото управление.</p> <p class="justified">Борисов заяви, че не ходи в парламента, защото там има хора, които пряко застрашават живота и здравето. "Всички наши колеги са свидетели как те искаха да набият Десислава Атанасова, и скочиха всички около реда, около тях. Този човек с наглостта си (Волен Сидеров &ndash; бел. ред.) отишъл под балконите на Валери Симеонов и му подвиква, и отива след това и се оплаква, че е бил нападан. Това е абсурдът", каза още Борисов.</p> <p class="justified">Той добави, че когато Михаил Миков или прокуратурата отнеме имунитета на Волен Сидеров или гарантират реда и спокойствието, ГЕРБ ще се върнат в пленарна зала и ще поискат вот на недоверие.</p>

Коментари

  • ivo

    06 Юли 2013 20:16ч.

    Пък казват, че Волен Сидеров не бил у ред

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ivo

    06 Юли 2013 20:17ч.

    Пък казват, че Волен Сидеров не бил у ред

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крис

    06 Юли 2013 20:22ч.

    Мръсен манипулатор и лъжец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IGNORBOIKO - спаси менталното здрав на нацията

    06 Юли 2013 20:48ч.

    На този ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ до кога ще му дават трибуна?????????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тре

    06 Юли 2013 20:55ч.

    МНого ме е яд, че никой не го разпозна този човек, като правеше ГЕРБ и ставаше кмет. Сега ни е късно, той е втория комунистически дух пуснат от бутилката, първия беше запазването на БСП, а той е същата монета от другата страна. В Студиото бяха и Менда Стоянова и оня сламения човек Томислав Габровчето. И две думи не казаха. Стояха като саксии. Яд ме е че не протестирахме тогава. Но народа има имунизация все още и никога няма да го върне във властта, защото точно тогава ще бъде окончателно разорен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    06 Юли 2013 21:29ч.

    Новият „десен проект” на същите лица от досегашния „преход”, означава начало на „нов преход” като изминалия, който ще доунищожи и това, което е останало от икономиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    06 Юли 2013 21:40ч.

    Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ау

    06 Юли 2013 22:20ч.

    По-добре истинска мутра и диктатор, отколкото червени боклуци, турчоля и психари. За мутрите, разбира се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веселин

    06 Юли 2013 23:08ч.

    а някои си мислят, че само Сидеров е луд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 4i4o ot selo

    07 Юли 2013 0:46ч.

    Тикво , време е да напишеш 3 писма и да си ходиш на село в Банкя . Доказа , че си само мръсен крадец , бивша мутра от СИК , мръсен манипулатор , на който , за радост вярват все по - малко българи . Ходи си харчи откраднатото от всички нас по живо и здраво . Заслужаваш само презрение и тотална забрава . А ти с твоето его си дал фира , когато те забравим , или отидеш в панделата с твоя Цеко .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A Reader

    07 Юли 2013 4:12ч.

    ЛИЛИ МАРИНКОВА. "ВЪН ОТ РАЯ", (Канал 3, 18.04.2013) Д-р Николай Михайлов. Имаше /.&#46;&#46;/ корполентни хора /.&#46;&#46;/ И те бяха спонсори на това управление. Защо? Защото Бойко Борисов не е комунист.И води гвардия срещу комуистите. По-голямо малоумие от това наистина не е имало от прехода.Защото това е много порочно деформирана представа какво е комунист, какво е комунизъм и какво е комунистическа партия . . . Какъв антикомунист е Бойко Борисов и срещу какви комунисти се сражава? Сергей Станишев не е комунист, сравнено с Бойо Борисов, който е чист комунист, сравнено със Станишев. Бойко Борисов никне от подземието – нито от ляво, нито от дясно. Никне от миазматичните нива на това, което наследихме от периода до 1989 . . . После постави два паспорта на двамата си дядовци в двата си джоба – на единия комунист и на другия антикомунист, за да ги вади при нужда. И всичо това заедно с неговия Цветанов се описва като антикомунистическа сила, която предприема решително декомунизация в България и се сражава с българското подземие. Знаете ли какво е това? Това е параноя на едно корумпирано съзнание, интелигентско по характеристика, което мисли само с клишета и не може да мисли извън тях въобще.За да не казвам,че това на дъното е свързано с една семла продажност в определени случаи. В някои случаи това наистина е малоумие и в този смисъл трябва да бъде снисходително гледано, със състрадание. Копринка Червенкова. Нямам никакво състрадание към този човек. Защото той каквото можа съсипа. Единствената ми утеха в случая е, че, както е казал Камю : "Когато всичко съсипеш около себе си, не можеш да не съсипеш и самия себе си". Това ще му се случи на него задължително. Но ние имаме малък ограничен живот. Губим си времето да чакаме Бойко Борисов да се съсипе. И се чудя какво бихме могли да направим, за да спре той да ни занимава със себе си,за да спре той да ни занимава със собствената си вулгарност, защото той е вулгарен тип. При цялата му повратливост и гъвкавост, както казват някои... (Никак не съм убедена в тази гъвкавост, защото клюката говори, че преди да си подаде оставката сутринта, предния ден е минал през американското посолство. Това не е гъвкавост, това е просто минаване на инструктаж.) Това е вулгарността на самонадеян много прост човек. Много прост, който се гордее с простотията си. Това повече не може да се търпи /.&#46;&#46;/ Той подреди себе си и приятелите си от подземието. Премести разни пари от едно място на друго, предимно към се

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктора-психиатър

    07 Юли 2013 5:31ч.

    И Д И О Т !!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рени

    07 Юли 2013 6:28ч.

    До кога продажните журналисти ще дават трибуна на този просташки бандит?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рени

    07 Юли 2013 6:28ч.

    До кога продажните журналисти ще дават трибуна на този просташки бандит?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рени

    07 Юли 2013 6:29ч.

    До кога продажните журналисти ще дават трибуна на този просташки бандит?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хани

    07 Юли 2013 13:33ч.

    Абе Тиквун,те хванаха и вашата печатница,че печата фалшиви бюлетини,че да спечелите изборите с фалшификации,ама няма виновни досега! Така хубаво сте окупирали прокуратурата ,че сигурно нивга няма да бъдете осъдени! Не мога да разбера защо тогава ходиш да плачеш в Е.С. като булка заа уй? Ти си бил голям тъпигьоз бе! Докога ше те виждаме по медиите,вместо в затвора? Има ли главенпрокурор? Аааа...забравихме ,че вие си го избрахте от ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • F1

    08 Юли 2013 1:46ч.

    ШИЗОФРЕНИК...МЕНТЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи