Станишев: Найденов лъже за брат ми и Моника

Станишев: Найденов лъже за брат ми и Моника
Лидерът на БСП Сергей Станишев определи като абсолютна лъжа твърдението на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, че името на неговата приятелка Моника Йосифова е замесено в сделка за земя от 140 дка край Камчия, съобщи БНР.
<p><em>Миналата седмица замесиха името на брат ми. Това е от страх. Този път е от страх, защото искат да отклонят вниманието от скандала, който се случи в Несебър и Иракли. Брат ми и Моника нямат и един метър собственост земя край морето,</em> категорично заяви лидерът на БСП.</p>

Коментари

  • ники

    15 Яну 2013 3:00ч.

    АБЕ ЧЕ ШЕ ИМА СКОРО БОУЛИНГ С ТИКВИ ЩЕ ИМА,ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самуил

    15 Яну 2013 3:20ч.

    ХА! Не съм и очаквал друго да каже нагляра мръсен! Ей, нашите политици са за линч! Махайте го този плъхундер бе! Какво иска? Министър-председател ли да ми става! Аз не искам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неки

    15 Яну 2013 3:50ч.

    миро мършата,залял страната с някакво канцерогенно,хиляда годишно ирландско,сигур от динозаври, залежало месо,ОТ КОЕТО МОЖЕБИ ВСИЧКИТЕ СТЕ ПАПАЛИ,ХА ХА..........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Stoyan

    15 Яну 2013 5:05ч.

    Нали за това му плащат на Мирко, да замазва дааверите на герберските юнаци и да залива с помия политическият опонент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Natali

    15 Яну 2013 5:20ч.

    Серж, преди да говориш пред медиите първо провери. За имота на Моника, направи справка в ДВ или питай самата Моника. Тя също е била съсобственичка на фирмата при закупуване на имота, а после е отстъпила мястото си на Мария Дивизиева, вярната другарка на Николай Василев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Nataliiiii

    15 Яну 2013 6:13ч.

    "В Несебър за 1 милион са купени 29 декара, а в Камчия са купени 140 дка земя, като и двата терена след това са препродадени за 4 милиона", коментира министърът. Справка, която е направил в интернет, сочи, че в момента този терен се продава за 5 млн. евро. Сделката, за която земеделският министър е научил преди дни, всъщност е описана в "Капитал" преди две години. "Кирови инвест" и "Кава консулт" купуват парцелите от Държавна агенция по горите (ДАГ) общо за 1.1 млн. лева (7.8 лева на квадратен метър). От Министерството на земеделието и храните поясняват тогава пред "Капитал", че решението за сделката е взето лично от директора на ДАГ по това време - Стефан Юруков. Едноличен собственик на капитала на "Кирови инвест" е адвокат Камен Киров, който държи и 50% в "Кава консулт." По-късно двете фирми продават имоте на акционерното дружество със специална инвестиционна цел (АДСИЦ) "Експат бета". Акционери в него са Моника Йосифова (лично и през фирмата й "Актив груп" тя притежава 10%); рекламната агенция "Оксиген" (11.93%); "Експат груп" (3 %); адвокатът Иван Тодоров (3.33%); майката (0.67%) и съпругата (1.67%) на Николай Василев; главният секретар на МДААР Биляна Дякова (6.07%); "Бенчмарк фонд 2&3" (30%) и др.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Nataliiiii

    15 Яну 2013 6:17ч.

    Опровержение на обвиненията на Мирослав Найденов вчера разпространи и \"Експат Бета\" АДСИЦ. \" Имотът в к.к. Камчия не е бил предмет на замяна и не влиза, в каквито и да било \"списъци на заменки\". Освен това е имот в регулация, който никога не е бил защитена територия. Ето защо считаме направения паралел между него и казуса в Несебър за неоснователен\", се казва в официална позиция на компанията.\r\n\"Експат Бета\" няма и никога не е имало договорни отношения с държавата. Имотът в к.к. Камчия е придобит от Експат Бета АДСИЦ чрез търговска сделка между фонда и друго частно юридическо лице\", се казва още в съобщението. От компанията уточняват, че \"Експат Бета\" АДСИЦ е публично дружество и се търгува на Българска фондова борса – София. Акционери в него са над сто физически и юридически лица. С изричното съгласие на г-жа Моника Йосифова можем да оповестим, че нейният дял от капитала е само 2.9%\". \"Цифрите, които бяха споменати /от Мирослав Найденов - бел.ред./, са неточни. Цената, на която \"Експат Бета\" АДСИЦ закупува имота от предишния собственик, е 4.6 млн. лв. или около 33 лв./м2. За съжаление, на нашите акционери, \"Експат Бета\" АДСИЦ не е продал имота в Камчия за 5 млн. евро. Имотът все още е в портфолиото на фонда,\" се казва още в позицията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SOS

    15 Яну 2013 15:37ч.

    САМУИЛЕ, А ТАКИВА ПОЛУГРАМОТНИ И ПРОСТИ КАТО ТЕБ ЛИ ДА СЛОЖАТ ЗА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ?АМИ ТО СЕГА Е ТОЧНО ТАКЪВ-ТИКВА,КАТО ТЕБ.МНОГО СИ ПРОСТ И ПОНЯКОГА СТАВАШ ДОРИ ПРОТИВЕН С ПРОСТОТИЯТА СИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЩАСТЛИВЕЦА

    15 Яну 2013 16:57ч.

    Щастлив съм,че вече четвърта година са на власт- ГЕРБ.Щастлив съм,защото ГЕРБ показаха, че ИМА И ПО-ЛОШО НЕЩО ОТ КОМУНИЗМА.Показаха че, както казваше дядо ми,че „ЦЪРВУЛЪТ, ТРАНДАФОР НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ.ЦЪРВУЛЪТ СИ Е ЦЪРВУЛ.„\\r\\nP.S. Трандафор-лачена обувка от 30-те години на 20-ти век

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С лъжа дойдоха на власт....

    15 Яну 2013 18:07ч.

    Цитат от основите на геополитиката.."..Независимо от намеренията, с каквито средства вземеш властта с такива и ще управляваш.."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • десен

    15 Яну 2013 18:15ч.

    Да разбираме ли от горните коментари,че всички искаме да дойде БСП да ни управлява?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благо

    15 Яну 2013 18:44ч.

    Да, така разбирайте, уважаеми десен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Grajdanin

    15 Яну 2013 19:01ч.

    Уважаеми \\\"десен\\\" съжалявам за израза но очевидно ти приляга \\\"бесен\\\" за да Ви заявя че БСП е много виновна партия за свойте действия в миналото, но си остана единствената такава днес. Тя е национално отговорна и последните 23 години го доказаха. Какво очакваш да се случи това което стана в Румъния, в Либия в Египет в Грузия ако щеш в Русия за да се успокии твоята душица и ижажда за за мъст и за безогледно крадене(приватизация).\\r\\nЗ а това е много ама много по добре БСП да влезе по смело и отговорно във властта, за да няма повече Калинки, Дюнигейт, да се чува речта на Минстър председателя как отменя акция на митниците1 за да няма ново Кремиковце, затваряне на отмната централа в Козлодуй да се строй Белене, да се дтрой Бургас Александропулис да има работа за Хората от ВМЗ Сопот да се повишат заплатите да се намали безралотицата до нивото на тази от времето на тройната коалиция, да се възстанови здравеопазването да се спре с безумията във образованието да се издигне авторитета на БАН да се увеличат майчинските и добавките за деца, да се спре с повишаването на цената на тока и парното и да може човек да се разведе с парното, да се спре рекета на бизнеса, да се спре с фалшивите полицейски(милиционерски) акции, да се осигури спокойствие на хората от малките населени места, да се създаде работеща схема за заетост на малцинствата и т.н. и т.н.\\r\\nиначе чао по добре в чужбина. По добре в Гърция Испания Италия или където и да е но само тук не още повече с такива като Вас дести/ бесни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • геодез

    16 Яну 2013 23:50ч.

    метър сигурно, обаче в квадратни метри не е ясно колко.........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи