"Синята коалиция": БСП лъже за цената на „Белене”

"Синята коалиция": БСП лъже за цената на „Белене”
Правителството на СДС няма нищо общо със затварянето на блокове в АЕЦ „Козлодуй”, заяви съпредседателят на "Синята коалиция" Мартин Димитров в изявление в началото на парламентарния контрол, предаде Агенция „Фокус”. БСП лъже за цената на „Белене”, подчерта Димитров. „Голяма манипулация е, че без „Белене” България няма да е модерна държава. България няма нужда от нова централа. Хората няма да останат без ток, няма да имат никакъв проблем. До 2025 г. няма въобще необходимост от друг производител на ток в България”, каза Димитров.
<p><em>Хората, които искат &bdquo;Белене&rdquo;, искат да харчат много пари за комисиони</em>, заяви Мартин Димитров. Той се обърна към ГЕРБ с думите: <em>Трябваше да спрете проекта още в началото на мандата си</em>.</p> <p><em>Над 20 млрд. лв. са заплаха за финансовата стабилност на България. И заемите са голям проблем. Заемите на диктатора Тодор Живков са една от причините за съсипване на страната. Вижте какво стана в Гърция, която се разсипа от заеми</em>, изтъкна съпредседеталят на "Синята коалиция". Има рискове за българската природа и за сигурността за гражданите, посочи още Мартин Димитров.</p>

Коментари

  • д-р Менгеле

    11 Яну 2013 20:09ч.

    Като гледам тази снимка Алилуята се е взел на сериозно, де*а и сектанта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?/?

    11 Яну 2013 20:17ч.

    А след 2025г.???След нас потоп!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    11 Яну 2013 21:24ч.

    Прав е. Скоро България съвсем няма да има нужда от ток защото нейната промишленост и селското стопанство са съсипани. А и за осветление няма да има нужда тъй както отиваме към газовите фенери и свещите. Т.Ж. бил взел заеми, а защо разрушихте построеното от него. Светът не се състои само от ЕС и САЩ. Наскоро видях на пазара домати внос от Албания. Аз се почувствах много унизен да видя продукция от страна, която ние считаме за най-неразвита и от това всеки може да си направи извод къде сме ние, а вас как не ви е срам не знам. Нямам думи. Как не може да усетите, че обикновените хора имат огромното желание да изчезнете от политическия хоризонт – некадърници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи