Сидеров предизвика скандал на КСНС, Борисов напусна заседанието

Сидеров предизвика скандал на КСНС, Борисов напусна заседанието
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предизвика още в началото на Консултативния съвет по национална сигурност. Той поиска обяснение от държавния глада "защо крие пари в офшорни фирми". След като президентът Плевнелиев не успя да вземе думата от Волен Сидеров, Бойко Борисов заяви, че "няма да участва в такъв цирк" и напусна заседанието. Президентът помоли Сидеров да се спазва реда точка по точка, но националистът отказа. Това принуди държавния глава да даде 15 минути почивка, след което съветът ще продължи. В тази пауза юристите на държавния глава ще прегледат правилата, за да се разбере дали пръзидентът може да острани член на съвета.
<p>.</p>

Коментари

  • Иван Стоянов

    20 Юни 2013 16:42ч.

    Какъв националист е Волен Сидеров?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • осичка

    20 Юни 2013 17:10ч.

    А Бойко ли е най големия националист?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    20 Юни 2013 17:40ч.

    Българинът плаща на депутатите по 17 000 на калпак, плюс заплата всеки месец!Става дума за пари, за много пари от джоба на родния данъкоплатец, а къде е ГЕРБ? Става дума за много пари, които държавата изсипва на депутат, докато народните представители от ГЕРБ са се скрили на хладно в партийната си централа и оттам критикуват парламентарното мнозинство! Удобно и нагло! На 18 юни Бойко Борисов се изля в някакво така да се каже слово, за да се подиграе на парламентарното мнозинство! Подигра се и на премиера Пламен Орешарски за ситуацията, която предизвикаха депутатите от БСП и ДПС с избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС!\r\n\r\nФормално той е прав, въпреки че именно Пеевски и медиите му работеха близо четири години самоотвержено именно за ГЕРБ и Борисов и Цветан Цветанов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Beгeтapиaнeц

    20 Юни 2013 17:58ч.

    Не знам дали организма на това човече Сидеров ще издържи свръхдозите, с които си поддържа невменяемостта?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 13

    20 Юни 2013 18:05ч.

    Мисля че СИДЕРОВ правилно е вдигнал този скандал на човек който изкуствено беше "назначен" от хора като БОРИСОВ и СИЕ!Въпросната плюнка следва да даде обеснение преди всичко откаде има тия имоти,кой го изпрати КОМСОМОЛСКИЯТ СЕКРЕТАР плевналиев в Германия и как спейки по "паркинзите" си е докарал това имане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghj I

    20 Юни 2013 18:40ч.

    ТОВА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.ТОВА Е НИЩОЖЕСТВО...МЪНКАШЕ НА ВЪПРОСИТЕ НА СИДЕРОВ.ТОЯ Е МНООООООГО ПОТАЕН ЛОШ ЧОВЕК.КОЙ ЗНАЕ В КАКВО Е ЗАМЕСЕН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    20 Юни 2013 19:45ч.

    Това може да е всичко друго, но не и президент и върховен главнокомандващ на Българската армия. Омерзен съм от него, а кредит на доверие никога не съм му давал. Да отива направо на наровете заедна с Борисов и Цветанов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • някой си

    20 Юни 2013 21:09ч.

    Перманентната кадрова "афера" на нашия политичеки и стопански и какъвто щете "елит !?" ми припомни твърдението на истинския разкаял се вече стар мафиозо Бушета /или Бусета/. Според него /цитирам по памет/ мафията е изменила толкова много на основополагащите си принципи, че вече може да рекрутира в редиците си само негодници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kubis

    20 Юни 2013 21:55ч.

    до сега президента го смятах само за кукла на конци, но той бил и много "пестелив", явно е за затвора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Семков

    20 Юни 2013 22:48ч.

    Смешникът Плювналиев,няколко пъти повтаряше ,че Волен нарушавал правилата на Кконсултативния съвет и се переше и искаше юристите да му обяснят правилника!? Смешно човече! Няма ли най после някой да махне тази подлога на ГЕРБ,заедно с много другите? Сега Бойко реве,че махали специалистите на ГЕРБ нарочно! Ами Бойко вие като се качихте на власт не махахте ли наред всички специалисти ( и то истински) за да си сложите на държавната ясла Калинките и некадърниците си? Забрави ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Томи

    21 Юни 2013 1:20ч.

    Сидеров зададе въпросите на Плевнелиев,който всеки от журналистите в залата би трябвало да зададе! Това грях ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи