Сашо Диков смята да съди шефа на ГДБОП

Сашо Диков смята да съди шефа на ГДБОП
Шефът на Канал 3 Сашо Диков има намерение да съди шефа на ГДБОП Станимир Флоров, съобщи "Дарик". Причина за това са изявленията на Флоров, че журналистът е знаел предварително за готвения атентат над автомобила му, взривен през октомври 2011 г., както и че не е искал да се подложи на детектор на лъжата. Диков обясни пред "Дарик", че има желание да потърси наказателна отговорност на Флоров, но първо ще се консултира с адвокат и ръководството на Канал 3. Сашо Диков определи думите на шефа на ГДБОП като „тъпи, чудовищни лъжи”.
<p>Целта на полиграфа е била да се провери дали Диков е бил замесен взрива на автомобила му. За тази версия шефът на ГДБОП се е мотивирал с това, че екипът от журналисти се появил много бързо на мястото, след като бомбата гръмнала, а автомобилът на журналиста не бил паркиран на обичайното си място. <br /><br />Освен това в интервю за в.&bdquo;Телеграф&rdquo; Флоров каза, че Сашо Диков сам не е пожелал да отхвърли подозренията върху него, вероятно защото нещо го безпокои. Освен това &bdquo;самият потърпевш е отказал съдействие и е спрял да се интересува от хода на разследването&rdquo;, твърди шефът на ГДБОП.</p>

Коментари

  • Щерева

    15 Яну 2013 1:20ч.

    Да се готвят Солаков и Енчев! След Диков идва техния ред!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вендуза

    15 Яну 2013 1:28ч.

    Дръжте се г-н Диков! Хората не са слепи, нито глупави. Наясно сме с качествата на управляващите ни и какво целят с тенденциозните си "дебели намеци". Но нищо няма да ги спаси, ей Богу, още малко остана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенева

    15 Яну 2013 1:30ч.

    След като 6 пъти ме ограбваха и МВР нищо не направи и аз спрях да се интересувам от\\\"хода\\\" на следствието защото разбрах, че нищо не се прави и няма да се направи! След като тогава Цв. се изцепи , че знаел кой е поставил бомбата под колата,какво да прави повече Диков, освен да чака да го уведомят кой му унишожи колата? Пък и ако започне много да се интересува знае ли се какво може още да му се случи? Отново полицейски постановки!Аман!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • uyu

    15 Яну 2013 2:11ч.

    Вижте го Сашо Диков на снимката. Хванали са го точно, когато е подпалвал фитиля. Гузно се е оглеждал да не го спипа собственикът. Абе защо още не са го арестували? Да поседи в следствения арест поне 45 дни, като Максим Савов, пък ще видим какво може да излезе от това. Как така ще отказва "детектор на лъжата"? Къде се намира?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • krur

    15 Яну 2013 2:22ч.

    ТОЯ Е ЕДИНСТВЕННИЯТ ЖУРНАЛИСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА,ДРУГОТО СА ТИКВЕНИ ШАВРАНТИИ И СРЕБРОЛЮБЦИ,ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ,АМА ТЕ СА ТОЛКОВА МАЛКИ, ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ДА ГИ ОТБЕЛЯЗВАШ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чуй, чуй, чуй...чуй...чуй

    15 Яну 2013 2:40ч.

    Малеее...Сега вече няма да посмея да си спра колата на друго място, различно от обичайното на което я паркирам, щото ако току виж някой ми я гръмне и хоп - аз съм основният заподозрян!Ако някой е спрял на \"моето място\", ще седя и ще чакам в колата да се махне...Ба си тъпотията!!Относно бързината на екипа на Канал 3 - Ей г-н Флоров, когато някъде стане ПТП и частните камиончета за пътна помощ пристигат първи, преди полиция и бърза помощ - хич не си и помисляй, че имат например радиостанции на полицейските честоти и подслушват. Не бе, хич не подслушват даже! Освен това, факта, че полицията винаги я чакай след девет дена не е от значение - полицията никога не закъснява /ама хич даже/, просто телевизионерите действат престъпно бързо...Всички са бандюги бре Флоров! Виж за детектора...Абсолютно си прав - тоз детектор /полиграф/ е абсолютно доказателствено средство и няма съд който да не го признава като доказателство...Я не ме разсмивай бре! И аз щях да ви тегля една майна за полиграфа. Ако бяхте независима и безпристрастна полиция, да ви се довери човек, а като ви зная...А Сашо определено много, ама мноооого го долюбвате. Ама толкова много, че да не ви пада в ръчичките - обявявате, че има сестра, пък той после да ходи да доказва, че няма. Че той требе да е луд да ви върже бре!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • той

    15 Яну 2013 2:51ч.

    Чета и не вярвам на ушите си. :) Всички пострадали от престъпления освен че сто пъти ни разкарват да ни разпитват и пр. ами отделно и трябва ежедневно да висим пред РПУ-тата и да доказваме че сме заинтересовани защото като не могат да хванат престъпниците от полис-департамента ще ни грабнат нас. Ооолееле Божеее! :) Хвала на Флоров!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ АД

    15 Яну 2013 2:52ч.

    Браво Сашо още веднъж доказа це си много тъп и ограничен!Сега го повтори поне 25 пъти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fenka

    15 Яну 2013 3:07ч.

    Сашо определи се най-после фен ли си на ББ или не. Я го мини тоя въпрос на полиграфа за да сме наясно. Ти му се кълнеш във вечна обич, а той те "шиба през гащите", което си e любов откъдето и да го погледнеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самуил

    15 Яну 2013 3:23ч.

    До Вендуза: Малко остана до началот на втория мандат....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фич

    15 Яну 2013 3:31ч.

    Флоров знае кой е взривил колата на Сашо, но не казва. Всички знаели, само децата не знаели. И аз зная кой е най-големият бандит в тази държава, но няма да кажа, защото този и децата го знаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    15 Яну 2013 6:39ч.

    г-н самуил, всеки път с появите си правите впечатление на завършен дебил. ако имам една мечта, тя е, бате ви бойко да го спечели втория мандат. с добри и весели чувства, винаги ваш от далечна германия. относно г-н диков:или си с простия простак,или си на другия бряг, за да не те отнесе пороя

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1

    15 Яну 2013 6:43ч.

    Сашо, ти не си обвиняем, не си пострадал,не си свидетел ,не си заподозрян . Като собственик на автомобила може да търсиш обезщетение или от застрахователя или от извършителя ако бъде разкрит. Към настоящия момент няма законно основание да бъдеш разпитван на полифизиограф. В случай,че станеш обвиняем да, но ти не си. Разпита ти е абсолютно не нужен и унизителен.Той е оскърбление и репресия с оглед обществената ти известност като журналост. Полицията има руги способи за събиране и проверка на доказателства,полифизиографа - резултатите от него не са доказателства. Разпита пред полифизиограф не е доказателство, но е някакво средство за проверка на оперативна версия,което обаче си е проблем на полицията ,а не на следствието. Интересно дали има указание на прокурор ,за явяването ти пред полифизиограф или това е полицейска инициатива. По скоро последното. Независимо от всичко, това е основание за осъждане на България в Страсбург. Питасе на кое просесуално основание и в качествотона какъв ти ще трябвада се подлагаш на подобно изследване.? В това е правния въпрос ? Отказа ти ,няма никакви последици по отношение към теб,абсолютно никакви ,това е твое право.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Самуилчо

    15 Яну 2013 17:30ч.

    Този път ББ няма да ме излъже. Има достатъчно идиоти в страната - те да гласуват за ГЕРБ. Поздрави, доцент к.т.н. П.Добрев

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    15 Яну 2013 19:51ч.

    Всички сме наясно колко е читаво управлението на мутрата Бойко, само някои идиоти (или платени агенти) продължават да го подкрепят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марин

    15 Яну 2013 19:55ч.

    Браво, Сашо! Възхищавам се от смелостта и непримиримостта ти към неправдите!!Смятам те за най-достойният журналист в телевизиите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калин

    17 Яну 2013 2:48ч.

    Смешна работа, във времето, когатo е станал взрива, от Канал3 до дома на Диков се стига за не повече от 10 минути, отделно че Диков винаги спира на едно и същото място пред дома си. Отделно преди няколко вечери, Диков сам разказа в предаването си "5 за 4" обстоятелствата около подлагането на теста с полиграф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи