Румен Петков и Корнелия Нинова - с почетно място в тефтерчето на Красьо от Плевен

Румен Петков и Корнелия Нинова - с почетно място в тефтерчето на Красьо от Плевен
Имената на Румен Петков, Корнелия Нинова и Кирил Добрев фигурират в телефонния указател на плевенския бизнесмен Красимир Георгиев, известен като кадровика на съдебната власт -  Красьо Черничкия от Плевен. Това съобщи в парламента лидерът на „Атака" Волен Сидеров. Припомняме, че неотдавна Петков изрази удивление, че не е уличен в разговори с Черничкия. „Групата на БСП е представена с депутати, близки на Георги Първанов. Това са на първо място Румен Петков, Бойко Радоев, който в момента е съветник на Първанов, Стоян Проданов, бивш депутат от БСП. За него се говори, че в момента формира партията на Първанов. И бивши депутати от БСП като Радослав Илиевски", допълни Сидеров.
<p><strong>В указателя на Георгиев има най-много имена на представители на ДПС.</strong> Телефоните, записани под името на Касим Дал или на хора от неговото обкръжение, са общо 10. След него се нареждат имената на Несрин Узун, Петя Раева, Людмил Георгиев, Корман Исмаилов, Лютви Местан.</p> <p>&bdquo;Следващата по големина партийна група е тази на НДСВ. Лично бившия министър на финансите Милен Велчев е в указателя на Красимир Георгиев, както и брат му Георги Велчев. Също така зам.-министрите по тяхно време - Димитър Ивановски, Красимир Катев, Гати ал Джебури, Любка Качакова. В този списък също присъства и телефона на бившият зам.-председател на НС Камелия Касабова. Мога да спомена и други НДСВ кадри като Калин Рогачев и Теодора Дренска", заяви от трибуната в НС Сидеров.</p> <p>Корнелия Нинова и Корман Исмаилов отрекоха да имат връзка с Красьо Черничкия.</p> <p><em>(по Дарик радио)</em></p> <p><em><br /></em></p>

Коментари

  • Sin

    26 Ное 2009 3:00ч.

    Усмихнат, един от работодателите на Дачков ! Може да се горедее човек с такъв работодател ! Корав пияч и мъжкар-бабаит !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин

    26 Ное 2009 16:43ч.

    А пък Волен го има в списъците на ГРУ и ФСБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    28 Ное 2009 7:11ч.

    Браво на Волен Сидеров! Трябва народа да знае имената на тези паразити-октоподи. Този на снимката с мазната си физиономиа и тъпа усмивка е охранен като булдог. А компаньонката КУрнелиа Нинова може да си размахва още хиляда писма от прокуратурата, за които е платила с нещо. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи