Радев: В момента е безсмислен въпросът ще арестуваме ли Путин, ако дойде в България

Радев: В момента е безсмислен въпросът ще арестуваме ли Путин, ако дойде в България

На въпрос, ако Путин дойде в България, ще го арестуваме ли, президентът Радев заяви: "Първо вие знаете, че отношенията в момента между държавите-членки от ЕС и Русия не са такива, че да предполагат посещение на президента на Руската Федерация - така че въпросът ви в момента е безсмислен". Относно доставката на 1 млн. снаряди за Украйна президентът заяви, "че това трябва да става в съответствие със специфичните особености в политиката за сигурност и отбрана на всяка една държава членка. Този текст е записан, защото преди този съвет имаше съвет на министрите на отбраната и външните министри - България не е част от тази инициатива с още 9 държави, така че няма как да има общо заключение. Затова която държава желае индивидуално да се включи, сключва споразумение с Европейската агенция по отбрана".

Приключи един много ползотворен Съвет, на който бяха поставени и беше постигнато съгласие по важни теми за България, каза пред журналисти в Брюксел президентът Румен Радев.

По отношение на селскостопанската политика напълно разбираме необходимостта да предоставяме транспортни коридори за износ на селскостопанска продукция от Украйна към трети страни, но това не трябва да води до изкривяване на българския пазар и до увреждане на интересите на нашите производители, каза той.

Този въпрос вече сме го поставили веднъж. Има целева помощ за 56 млн. евро, от които България получава 16 милиона, но това не е достатъчно. Затова заедно с Румъния, Унгария, Славакия и Полша ние сме настояли за много по-голяма помощ, която да съответства на щетите, които търпят нашите земеделски производители. Това ще бъде обект на сериозно разглеждане в ЕК, уточни президентът.

По отношение на енергетиката сме получили висока оценка за всички инициативи, които генерираме и подкрепата, която даваме на нашите партньори. Радев обаче е поставил много важен въпрос за нагнетения скъп газ миналото лято в хранилището в Чирен. Това е проблем, който имат и други държави. Газ, който е три пъти по-скъп и неговото вадене означава ние наистина да вдигнем значително цената на газа, който продаваме в момента, каза президентът. Темата трябва да бъде обект на анализи и евентуално решение от страна на ЕК, така че да окаже помощ на държавите, засегнати най-много в тази област.

България е получила пълна подкрепа и висока оценка за охраната на външните граници на ЕС. Уточняването на техническите параметри за европейската помощ за охрана на границата ни приключват с бързи темпове, която е изрично оказана като приоритет и от председателя на ЕК и от всички държави членки. "Очаквам от април да започне изпълнението на тази помощ", каза президентът.

По отношение на изпращането от ЕС на 1 млн. снарядите за Украйна Радев поясни, че темата е заложена на две места - във вчерашните заключения на Съвета и в Европейската агенция по отбрана.

"И нека има ясна разлика - България е част и подкрепя европейския механизъм за укрепване на мира. Благодарение на този механизъм ние ще модернизираме нашата отбранителна индустрия, така че да отговаряме на съвременните изисквания, да имаме по-голям капацитет. Но касаещо доставката на 1 млн. снаряди за Украйна - във вчерашните заключения изрично е записано, че това трябва да става в съответствие със специфичните особености в политиката за сигурност и отбрана на всяка една държава членка. Този текст е записан, защото преди този съвет имаше съвет на министрите на отбраната и външните министри - България не е част от тази инициатива с още 9 държави, така че няма как да има общо заключение. Затова която държава желае индивидуално да се включи, сключва споразумение с Европейската агенция по отбрана", уточни Радев. 

На въпрос, ако Путин дойде в България, ще го арестуваме ли, президентът Радев заяви: "Първо вие знаете, че отношенията в момента между държавите-членки от ЕС и Русия не са такива, че да предполагат посещение на президента на Руската Федерация - така че въпросът ви в момента е безсмислен".

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Румен Радев за пореден път е предал България

    24 Март 2023 14:59ч.

    Единствения важен за нас въпрос, който може да занимава така наречения съвет на така наречената европа е излизането на България от тази организация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Радев - Президент,

    24 Март 2023 16:15ч.

    Апотеоз на здравия разум. Ave!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    24 Март 2023 18:55ч.

    А как звучи въпроса : колко са загиналите евреи в Украинския конфликт !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    24 Март 2023 19:11ч.

    Кое сте вие?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    24 Март 2023 19:20ч.

    Много значим въпрос, предвид това, че именно на територията на Украйна от един век натискат силните на деня да отоврят възможност за еврейска автономия. Тъй силно се мълчи по темата, че не остава съмнение колко значима е тя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    24 Март 2023 15:01ч.

    Много интересно какво важно дискутират освен така нар. помощ за войната в Украйна. България е без бюджет, инфлацията галопира, доходите не стигат за нищо ... Какви по-важни от тези теми?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делото на давещите се...

    24 Март 2023 15:14ч.

    е в ръцете на самите давещи се! Ония "отгоре" знаят само да ръкопляскат или да шамаросват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдбата на давещите се...

    24 Март 2023 15:15ч.

    е в ръцете на самите давещи се! Ония "отгоре" знаят само да ръкопляскат или да шамаросват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    24 Март 2023 15:13ч.

    Польские фермеры закидали яйцами главу Минсельхоза Хенрика Ковальчика. Аграриям надоело, что Варшава поддерживает Украину, а их бросила на произвол судьбы. https://t.me/VA_Nikonov/9678

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kaто стана въпрос за яйца

    24 Март 2023 15:49ч.

    Ей сега по радиото казаха, че били внесли яйца от Украйна - скромните 2 милиона броя, и след това се сетили да ги изследват, щото някои нездрави елементи повдигнали въпроси относно безопасността им, освен, че били и без маркировка. Та, да не сме се страхували, безопасни били, нищо, че подбивали цената на родните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдааа

    24 Март 2023 18:01ч.

    Всичко от украйна е отровно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдбата на давещите се...

    24 Март 2023 15:16ч.

    е в ръцете на самите давещи се! Ония "отгоре" знаят само да ръкопляскат или да шамаросват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Планктон

    24 Март 2023 15:30ч.

    Ако Путин изпраща друг човек с гумена маска в Крим, дали ще посети лично страна от ЕС, че да бъде арестуван? За един умно красив преател питам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На въпрос, ако Путин дойде в България, ще го арестуваме ли, президентът Радев заяви...

    24 Март 2023 15:34ч.

    Самият факт че се задава този дълбоко идиотски въпрос, и всеки овластен ръководител подтичква да докладва верноподанство на САЩ, показва че ги натискат централно. Нещо като отрядния ръководител който крещи на пионерчетата - "За делото на Комунизам, бъдете готови !" - и пионерчетата в хор отговарят - "Винаги готови !!!" с вдигнати ръце за поздрав... Льотчик, пионерче си бил, и комсомолец ... и партиец ! И винаги ще си останеш "готов" да козируваш...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дали България ще арестува Путин, ако

    24 Март 2023 15:40ч.

    той стъпи у нас, не зависи от президента. Решението зависи от МС, като по веригата на изпълнение са двама министри - на вътрешните работи и на правосъдието, които са шефове съответно на полицията и на съдебната охрана. Ако адвокатите на Путин се обърнат към съда с искане да спре екстрадицията, ще зависи и от конкретните съдии, най-вероятно от административните съдилища. Ако ВВП обаче успее да се добере до сградата на руското посолство или някое от консулствата на Русия, преди да бъде задържан от българските власти, ще се заформи наистина интересен казус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Следващото посещение на Путин в България...

    24 Март 2023 18:34ч.

    Ще бъде вероятно след колони от Т 90 и Т 14 "Армата" , а той лично ще кацне с ескорти от СУ 57 , та Радев малко трудно ще го арестува...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е достойно да се крием зад ЕС,

    24 Март 2023 15:42ч.

    особено като се има предвид марионетната му спрямо САЩ роля. Орбан имаше смелостта и достойнството да даде еднозначен отговор на въпроса за заповедта за арест. А "европейският механизъм за укрепване на мира" се използва за финансиране и поддържане на война - та това ли е, което подкрепяме? Няма ли най-после някой да се съобрази наистина с тово, което мисли по въпроса огромното мнозинство българи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратена

    24 Март 2023 15:47ч.

    Подкрепям! Пак Радеф замазва с витиевати фрази. Да каже "Не"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    24 Март 2023 16:08ч.

    Страхливец жалък... ? Кажи си истината "ще пипна Путин, ама ще ме убият с камъни българите" !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    24 Март 2023 16:10ч.

    Как се чувстваш като мижитурка бе човек?!? Имаше такова уважение от хората, а сега от плюнки не можеш си показа носа бе, как те превърнаха в плужек като БОКО???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев

    24 Март 2023 18:36ч.

    Не е вярно ! Мен ме плюят само 6 милиона. Колегата Макрон го плюят 66 милиона !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    24 Март 2023 16:20ч.

    ? В центре Варшавы похоронили Урсулу фон дер Ляйен: https://t.me/OstashkoNews/61698

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя си показа истинското лице на реднешка подлога

    24 Март 2023 17:20ч.

    още когато се захвана с Триморието на шляхтата. Гербавите го беха смели под черджето, но Синергитикът го изрови и се писА инициативен. Плюнка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кой убива България

    24 Март 2023 18:07ч.

    Предателството е тотално . Не си струва да се коментира. На този господин това му е последния мандат. Но вероятно ще успее да колабира територията за дълго докато мъчението му свърши. Говори си разни празни приказки ,но истината е съвсем друга и правителството му прави съвсем други неща. Те са просто обикновени натовци.Това е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    24 Март 2023 18:10ч.

    Сто процента Радев и натовските му подчинени ще арестуват руския президент. В това няма никакво съмнение,капка съмнение няма. И не само Радев, всички които са на власт ще го направят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истината

    25 Март 2023 9:45ч.

    Следващото посещение на Путин в България.Ще бъде посрещнато с цветя и сладка погача.Ето какво пише британския Дейли Експрес: Конспиратори твърдят, че Баба Ванга е казала, че "Владимир" ще е "Господар на света". Сляпата екстрасенска, за която се твърди, че е предсказала 11 септември, веднъж направила предсказание, което предполага, че руснак на име Владимир може да стане „Господар на света“, смятат конспиратори. Баба Ванга умира в средата на 90-те, но през живота си дава много пророчества, някои от които са съпоставени със събития от реалния живот. Сега, когато руският президент продължава инвазията си в Украйна и заплашва с ядрена война, прозренията на мистика излязоха наяве отново. Според BirminghamLive по време на среща с писателя Валентин Сидоров Баба Ванга казала: „Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. „Твърде много ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. „Всичко ще бъде отстранено от неговия път и не само не ще бъде задържан, но и ще стане господар на света. Според Daily Post Баба Ванга е предрекла славно бъдеще на Русия по различен повод през живота си. Българската ясновидка прогнозира, че Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя направила и смразяващо пророчество за използването на ядрени оръжия и Третата световна война. Експерти в руските държавни медии вече предупредиха за „универсална“ ядрена война, която може да излезе от конфликта в Украйна. В сряда заместник-посланикът на Русия в ООН Дмитрий Полянски отправи тревожна заплаха към западните държави.Това истината 86 % п ознаваемост така че се замислете ?!? Копирано от standartnews.com

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    24 Март 2023 18:28ч.

    Без съмнение това е един "Епохален" въпрос... "Животрептящ", както обичаха да пишат в "Народна Младеж" тогавашни те журняля... Не прави чест на Радев, че не ще да отговаря на "ЕПОХАЛНИ" въпроси...които вълнуват ескимосите в иглутата до хотентотите в краалите/Това пак съм го запомнил от "Народна Младеж"/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПРЕПОРЪЧВАМ: http://zelka.org/

    24 Март 2023 19:09ч.

    Какво.стои.зад.биолабораториите на САЩ Автори : Диляна Гайтанджиева,Велизар Енчев,Мартин Петрушев ## Държава : България ## Резюме : Торента съдържа две интервюта с разследващата журналистка Диляна Гайтанджиева както и нейни два филма снимани директно от войната в Сирия. Защо Пентагона изгражда и финансира лаборатории в съседни държави близо до границите на Русия?Каква е тази програма за която Пентагона ще подпише договор с България?Защо Сащ са изградили биолаборатории в 25 държави в които никой не знае какво се прави в тях и никаква международна комисия не може да ги проверява?Защо Сащ пускат обява за преводач на български който да има готовност да участва във военни действия в България или съседна държава,това означава ли,че подготвят участието на България във война?Фактчекърите - кой им плаща,кои са тези хора,кой казва истината и кой лъже?Изключително интересни предавания и филми които дават отговорите на тези и други въпроси от които зависи нашия живот и бъдещето на България. "Много се страхувах,изпитах ужас и много голям срам,в момента,в който една ракета “Град“ падна на фронтовата линия в Източно Алепо и тя се оказа българска!“ ## Съдържание : 1.Какво стои зад биолабораториите в Украйна 2022 (01:07:11) 2.Биолабораториите в Украйна.Фактчекърите кой и колко им плаща? (00:24:52) 3.Червена граница филм (00:45:01)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    24 Март 2023 19:11ч.

    Мунчо, Мунчо, май след края на мандата ще се изсулиш при своите в Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    24 Март 2023 19:29ч.

    "май след края на мандата" Много "май" има дотогава.. Май и в Одеса може да иде, ако не ще в Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    24 Март 2023 19:20ч.

    БРАВО г-н президент! вие останахте единствения българин!.....какъвто беше Н.В. цар борис трети, цар на българите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • о.з. ефрейтор доц. Карачибук

    24 Март 2023 19:28ч.

    Клети бай Радев, язък ти за генералските пагони! Като уплашена ученичка мънкаш и срамиш българския офицер: " Ами то такова, видите ли безсмислен бил въпросът ще арестуваме ли Путин, ако дойде в България. То такованка, ние с Русия така сме се смразили, че бай Путин няма да ще да ни дойде на гости". Точно по този начин в мойта младост видените с цигара гимназистки се оправдамаха - "Ама аз, друтарко, само я държах в ръка. Един лош човек ми я даде и ме накара да я държа!". Клето генералче, изокай се като мъж, вместо да мъцкаш като педалч. Ни Путин, ни Байдън може да арестуваш! Задържиш ли някой от тях, къде ще съхраняваш ядреното му чемоданче. Ами ако някой твой любопитен пезевенк почне да го човърка, току-виж го повредил и ракетите полетели. Ами ти така, немирнико, ще затриеш целия свят! Всъщност това може да се окаже най-полезното дело което си сторил с политическите си напъни! Пъзльо си ти и фантазия ти липсва! Сега е моментът да поканиш и Путин, и Байдън в твойто славно тракийско село Славяново. Да ти дойдат на гости и двамата. Да ти помогнат за посадищ доматето, да прекопаете двора, да нахраните свинкята. После да седнете на тиферич, да свалите галстуците и така по мъжки, по потници да пийнете 50 градусова пукница, да попеете "Here Comes The Sun", "Подмосковние вечера", "Излел е Делю хайдутин", макар че за него се говори, че се вече категорично отказа да излиза по какъвто и да е повод. Айде, остани си със здраве и поздрави на котарака Чарли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    24 Март 2023 19:46ч.

    Чета Уважаемия доц. Карачибук , па го пуснах да го прочете и един изкуственен интелект... Той каза , че текстътът е писан от златен шаран, в езерце на Хцин Пин пагода, находяща се в село Цхин Чин, Вътрешна Монголия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    24 Март 2023 19:31ч.

    Янус няма мъжество да отговори на въпроса за евенуален арест на Путин, защото е обратното на смел ;). Ние пак ще подпомагаме 404, но с финанси и ч/з посредници с оръжие. Гласувал е всичко на Съвета, така, че не е невинен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Март 2023 22:50ч.

    Защо пък Триморецът да не го арестува? Цялата му биография сочи че е готов за това. И неговите Кирчовци ще му ръкопляскат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    24 Март 2023 23:31ч.

    Бих искал да знам кой ще го арестува?! Путьовци - точно от такива се очаква да свършат мръсната работа и след това да операт пешкира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Роза

    24 Март 2023 23:37ч.

    Тези идиотски решения на идиотския съд в идиотския град хага са тест. Тест за интелигентност на нормалните хора. Никоя нормална страна не признава този така наречен съд и решенията му. За това светът в момента се преформатира на сфери на влияние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-н Президент,

    25 Март 2023 6:32ч.

    Кажете ни, на нас простосмъртните, какво Ви каза госпожа Кристин Лагард, и тя е там, на срещата, странно мълчание витае на тази тема: за еврото, цифровото евро, контингент в рамките на НАТО, боеприпасите кой ще ги плаща за Украйна, каква е годишната вноска за ЕС и НАТО, както общо за самолетчета и "помощи"? Какъв е текущият баланс? Докога гумени краставици, домати и ягоди, и пресни картофи ще вървят по 6 евро, а качествен хляб 300 грама над евро. Да знаем време ли е да бягаме от България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смисълът

    25 Март 2023 9:04ч.

    е да ти лъсне отанското дупе, гусин дженерал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    25 Март 2023 10:04ч.

    Боже, събери се вересиите! Това вече не се търпи! Всичко в България оправено, живеем в мед и масло, тръгнали да оправят световните проблеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Крим е руски!" каза пРезидентът и с това потвърди не само своето невежество, но стана съучастник на Путьо чрез Кримската военна база да рекетира Европа, Африка и близкия Изток

    25 Март 2023 12:41ч.

    Османската империя е владяла Крим три века, Русия 134 години, от които СССР, чийто наследник е днешна Русия само 34 години (от 1920 до 1954 г), а Украйна – 60 години (от 1954 до 2014 г.) Откъс от статия на руския историк Андрей Зубов, публикувана в руския вестник „Ведомости“ през 2014 г .: " … В древността и през Средновековието много различни държави са управлявали полуостров Крим, много народи са се редували на територията му. Русия все още не е съществувала, а руснаците и славяните се появяват в Крим в много малки количества. През 11 век в Таман (Кубан) съществува княжество Тмутаракан, което е управлявано от Рюрикиди. То вероятно е притежавало някаква част от източен Крим и е било в своеобразна васална зависимост от Константинопол. Тъй като по това време Москва не е съществувала, а Киев е бил „майката на всички руски градове“, точно там е бил тронът на Рюриковичи. След това Византия, монголите и Златната орда управляват Крим. Константинопол дава южното крайбрежие на Крим на Генуа през втората половина на 13 век, а генуезците също основават Княжеството на Теодоро. През лятото на 1475 г. Османската империя завладява Крим. В степния район на полуострова и в Приазовие османците запазват Кримското ханство като васална държава и завладяват директно южното крайбрежие. По онова време населението на Крим е много пъстро: все още има много гърци, италианци, арменци, евреи и славяни. Степното население е било предимно от монголски произход, планинското и езерното - европейци. Кримският татарски постепенно се превръща в общ език на международното общуване. На полуострова са живели мюсюлмани, християни от различни деноминации и евреи рамо до рамо. Но този прекрасен свят определено не е бил руски до април 1783 г. В 1783 г. Крим се анексира от Руската империя. Гарнизонът на Кримското ханство беше кръвожаден. Коренното население на Крим се свива до една пета в края на 18 век, защото емигрира в монотеистична Турция - бяга от зверствата на новите руски имперски власти. Княз Потьомкин насилствено преселва кримските християни в северното Причерноморие (степи на север от Черно море). Така той разбира правото на Русия да защитава кримските монотеисти след Кючук-Кайнарджийския договор от 1774 г. Много от тях приемат исляма, за да избегнат депортиране... Руското правителство в Крим не беше благодат за коренното население. Мюсюлманските общности губят своите водни и земни имоти, които преминават към руската аристокрация или държавата. От земевладелци коренното население се превръща в наематели. За 100 години руско управление, от Екатерина II до Александър II, приблизително 900 000 мюсюлмани напускат Крим. На тяхно място идват християни от Османската империя: гърци, българи, арменци. От Германия и Австрия идват немски колонисти. Земевладелците заселват в изоставените територии украински земеделци и великоруски селяни... В Крим татарското население е 87,6% през 1795 г., 35,6% през 1897 г., 25% през 1925 г., а през 1939 г. – 19,4%. Освен това винаги трябва да се има предвид, че Руската империя от 18-19 век Век и днешна Русия не са една и съща държава. В края на краищата империята включваше не само територията на днешна Русия, но и голяма част от Украйна, Беларус, Казахстан, Кавказ, балтийските държави, дори част от Полша и Финландия. И всички народи на Крим напоиха земята с потта и кръвта си. Не е ли имало украинци, беларуси, грузинци, балтийски немци, поляци в руската армия по време на Кримската война от 1853-1856 г.? Руската империя е била страна на много народи и днешна Русия няма как да претендира за територията на Крим, само защото някога са били част от империята на Романови. След 1920 г. болшевиките захвърлиха наследството на Руската империя и обявиха, че изграждат нова държава на работниците и селяните, разделяйки завладяното от тях пространство на няколко формално независими държави, които образуваха уж доброволен съюз... Границите, каквито бяха временните в СССР, бяха потвърдени след разпадането на СССР с международни договори, както и самото провъзгласяване на независимостта на Русия. През 1997 г. границите бяха определени и легитимирани, включително и от Русия, като Крим влезна в границите на Украйна. По отношение на официалните години на собственост, Руската империя е различен свят от Османската империя. И дори в онзи свят Османската империя е владяла Крим три века, а Русия 134 години. Руската съветска република, чийто наследник се обяви днешна Русия, държеше Крим от 1920 до 1954 г., т.е. 34 години. А Украинската съветска република и днешна Украйна – за 60 години (от 1954 до 2014 г.)." Цялата статия --> https://informnapalm.org/de/andrej-subow-die-krim-ist-unser/ При безспорните исторически факти рашисткият лозунг "Крим е наш!" издава само истеричното безпокойство и страх, че рашисткия план за превръщането на Крим в буферна военна зона, от която Рашата ще плаши, рекетира и тероризира централна и източна Европа, Северна Африка и Близкия изток няма да се осъществи. То, затова Путьо започна и войната срещу Украйна, като първа стъпка беше да анексира Крим, а след това анексира и четирите области в Източна Украйна със същата цел - да ги превърне в буферна милитизирана област за рекет. ---> https://informnapalm.org/de/wie-die-krim-putin-dabei-helfen-wird-ganz-europa-nordafrika-und-den-nahen-osten-angst-zu-halten-map/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи