Първанов: Правителството незаслужено плаща грешки на партийни ръководства

Първанов: Правителството незаслужено плаща грешки на партийни ръководства
Правителството и министър-председателят незаслужено плащат цялата цена, цената за политически грешки на партийни ръководства и едно тясно обкръжение около тях. Това казва в интервю за Агенция “Фокус” експрезидентът и бивш лидер на БСП Георги Първанов. Според него ако се отиде към бързи предсрочни избори, нищо от онова, което улицата предлага, не може да получи удовлетворително решение.
<p><em>Няма да имаме нов или силно променен избирателен кодекс, нито пък като цяло правила за развитието на политическия модел. Няма да може да се реализират очакванията на голяма част от хората, които са със социално-икономически характер. Вече възразих срещу това противопоставяне на февруарските на сегашните протести. Едните били социални, другите били морални. Социалното е в не по-малка степен морално. Длъжни сме да удовлетворим очакванията на хората, които бяха на улицата през февруари месец, </em>казва в интервюто Георги Първанов.</p> <p>Той подчертава, че "с титаничните усилия" на министъра на икономиката и енергетика Драгомир Стойнев, както и на парламентарната комисия по енергетика, днес бяха приети законовите поправки, които могат да доведат до намаляване на цените на тока.</p> <p><em>Нали това беше водещата сила на предишния протест? В ход са и други идеи, които е добре да получат разрешение в новия бюджет. Не мога да си представя, че някой може да иска властта, при стария бюджет, при бомбите, заложени от предишното правителство и от &bdquo;любимия на всички ни&rdquo; бивш министър Дянков</em>, казва още Георги Първанов.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    28 Юни 2013 22:30ч.

    Защо полицията върши работата на НСО? Лъжи и страх – страх и лъжи – така наречените медии, които се оплакваха в Брюксел, че нямат свобода на словото, но имаха свободата да им плащат пътните и разноските до белгийската столица разни соросови разклонения – днес го играят твърдо за бившия премиер Бойко Борисов и връщането му на власт!Пречи се на парламента, пречи се на депутатите да влязат да работят – защо? Защото Бойко Борисов не ходел в Народното събрание?! Защото избраните с нашите пари депутати от ГЕРБ не ходят на работа?! А въпреки че не ходят на работа получават субсидиите си и заплатките си?! И каква е логиката на милиционерско-комунистическата олигархия е: щом аз не работя, и вие няма да работите! Къде е президентът, този „смел” държавен глава в тази ситуация? Крие се в президентството със заплата от нашите пари! Така наречените протести върнаха жена му при него, върнаха доверието на някаква си Юлияна Плевнелиева към мъжа й! И за това плащаме! Да е чувал Плевнелиев, че България е парламентарна република, явно не, щом се крие като страхливец в президентството и не реагира! Защо полицията отнася агресията на тълпата – къде е шефът на НСО- този смелчага Тодор Коджейков, заради „професионализма на когото за едната бройка не утрепаха Ахмед Доган?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кире

    28 Юни 2013 22:46ч.

    Добър ден г-н Гоце, как сте със здравето? Успешен ли беше последния ловен излет ? Ако Гоце беше начело на БСП отдавна да е върнал мандада и пак да се изсули през задния вход.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    28 Юни 2013 23:35ч.

    ПЪРВАНОВ И БОРИСОВ ВКУПОМ ДА ОТИДАТ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ МИШО БИРАТА. ЕГА ТИ МЪРШИТЕ!!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 008

    29 Юни 2013 2:24ч.

    "да отидат в затвора"-браво!!...а ние дето ги избираме -ще отидем ли в затвора?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи