Първанов одобрява енергийната политика на Борисов

Първанов одобрява енергийната политика на Борисов
Според Георги Първанов, политиката на правителството за развитието на ядрената енергетика е правилна. Това стана ясно на дискусия организирана от президента, на която присъства и премиерът Бойко Борисов. Първанов си позволи да критикува правителството в това отношение само по въпроса за диверсификацията на енергийните източници, където според него проблемът остава недооценен.
<p>За пореден път Първанов повтори тезата си, че инвестициите в големите енергийни проекти, които практически обслужват руските интереси, <strong>са най-добрият начин за преодоляване на ефектите от кризата. </strong></p> <p>От своя страна Бойко Борисов поздрави президента за организирането на мероприятието и заяви, че <strong>предишните управляващи са оставили държавата на хляб и вода.</strong> Според Борисов времето за привличане на чуждестранни инвестиции е проспано от предишното правителство, а привлечените такива са били реализирани само в София и по черноморието. По този начин се оказа, че едновременно държавата няма пари, но за нея ще бъде добре да инвестира милиарди в АЕЦ "Белене".</p> <p>До момента дискусията организирана от президента не дава надежди, че на нея ще бъдат изказани по-оригинални и нови мнения, като участниците преповтарят заучени фрази и говорят общи приказки.</p>

Коментари

  • Фен

    22 Яну 2010 22:57ч.

    На снимката Борисов сякаш всеки момент ще целуне ръка на Папата, пардон, на президенат...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анастасия

    22 Яну 2010 23:10ч.

    Лека-полека нещата започват да си идват по местата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • М.Кушев

    23 Яну 2010 1:48ч.

    Добро утро!!!!!! На борисолюбците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 112

    23 Яну 2010 9:44ч.

    Умиране има, оттърване няма от тоя пусти АЕЦ Белене, сякаш на вси комуняги пъпът там е фърлен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костовист

    24 Яну 2010 0:37ч.

    Всеки добър французин живее и работи за Франция.Всеки добър грък-за Гърция...всеки еспанец,всеки германец...НО ВСЕКИ ДОБЪР БЪЛГАРИН-трябва да е дупедавец на Руската Империя под благовидния приз-РУСОФИЛ.Русия не започва война с Турция през 1877 година-за да освободи България !!! Напротир-това е завоевателна война-а България трябвало е да стане част от Руската Империя.Стефан Стамболов-се опълчва на идеята да сме &quot;Задунайска Губерния&quot;-да говорим руски език,да имам цар в Москва,да чакаме от Москва да ни управлява-и се опълчил срещу тези планове. Днес сме парадокса на Европа-свободни,имаме еврофондове-но сме дупедавци на Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • оле мале ..вижте кои ни управляват

    25 Яну 2010 19:42ч.

    браво браво...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи