Протестиращи блокираха магистрала "Тракия"

Протестиращи блокираха магистрала "Тракия"
Стотина пловдивчани блокираха автомагистрала "Тракия" в района на 118 км. и в двете посоки, съобщава "Фокус". Според "Блиц" близо половината от тях са ултраси на местния футболен клуб "Локомотив". Движението се отклонява по предварително обявени маршрути от полицията. На място има два автобуса с протестиращи.
<p>Заради демонстрацията са въведени временни ограничения и отклонения на движението на АМ "Тракия". Пътуващите в посока Пазарджик &ndash; Бургас и обратно преминават по стария Пазарджишки път, през Пловдив и по източно-обходния път или по Карловския път се включват обратно в движението на магистралата. Пътуващите от Стара Загора до София и обратно преминават през Пловдив, стария Пазарджишки път &ndash; село Цалапица и оттам се включват в движението на АМ "Тракия".</p> <p>Междувременно се появи информация, че протестът е незаконно. Протестиращите сизпратили уведомление до ОПУ - Пловдив и до община "Марица", на чиято територия се намира участъкът от магистралата, но не са получили отговор с разрешение за провеждането на блокадата. Въпреки това те заявиха, че ще останат на магистралата до 12 часа - официално обявеният час за край на протеста.</p>

Коментари

  • 007

    30 Юни 2013 19:58ч.

    ЗАДКУЛИСИЕТО, КОЕТО ОРГАНИЗИРА В КРАЙНА СМЕТКА НАСТОЯЩИЯ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ДОСТА СЕ ИЗНЕРВИ. ОЧАКВАХА, ЧЕ ОРЕШАРСКИ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО БОРИСОВ, НО НЕ ПОЗНАХА. ЯВНО ВЕЧЕ ИЗГУБИХА МНОГО ПАРИ ЗА "ПРОТЕСТИРАЩИ" И ИСКАТ ОСТАВКА ВЕДНАГА! НЯМА ДА ИМ СЕ УРЕДИ! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ Е МНОГО ПО-МЪДЪР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тре

    30 Юни 2013 20:06ч.

    Ами не е незаконен, щом има уведомление ,а режима е уведомителен, не се чака разрешение! Иска се отказ, ако няма отказ е законен. Никой не разрешава, а само отказва - няма забрана - законен е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • JOHN

    30 Юни 2013 20:41ч.

    ТАЗИ СНИМКА НА МНОГОБРОЙНИ ПРОТЕСТИРАЩИ...НЕ Е ОТ СЪБИТИЕТО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АРОГАНТ

    30 Юни 2013 20:49ч.

    Ето я "Блокадата" в снимки: http://i.id24.bg//im/g/10603_5.jpg http://picbg.net/u/337/39928/705306.jpg http://picbg.net/u/337/39928/705309.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мино

    30 Юни 2013 21:18ч.

    Ами ако е незаконен протеста,къде са полицията да въведат ред? Какво стрх ли ги е? Ако това беше във Франция или Турция отдавна щяха да ядат бой или бодни струи да ги разпръснат! Не може протестите да се израждат в своеволия и да се печи на останалите хора да си живеят по законите! Органите на реда могат или не могат да разберат,кой помпи тези неразсъздаващи люде с пари и ги тика към безобразия? Дали са от ГЕРБ,НФСБ или Куневица все едно! Трябва най после да се въведе ред в държавата,а не всеки навирил си уя да стачкува? Стачка да, но анархия -не!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • axa

    30 Юни 2013 22:46ч.

    Къде отмарят футболистите на Локо пд - в хотел Империал. Кой е собственик - Иван Тотев. Кои фенове блокираха магистралата - на Локо пд. Вие познайте дали са били ПЛАТЕНИ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • LOKO

    30 Юни 2013 22:47ч.

    Общинският съветник от Герб и директор в Локо Пд-Атанас Узунов е плащал автобусите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мирен протест или тероризъм

    01 Юли 2013 1:16ч.

    Мирните протести започнаха да се израждат в тероризъм. Групи от 20-30 души блокират важни пътища, магистрали, провалят плановете на стотици хора за почивния ден и това било проява на демокрация! Не, това си е чиста проба тероризъм, силово налагане на искането на малцинство над мнозинството от българските граждани, които не подкрепят протестите! \r\n Медиите им пригласят, като от сутрин до вечер показват и говорят в полза на протестите, а в съботния и неделния ден се надпреварват да запълват предаванията си с гостувания с, до болка познатите \"десни\", известни като пещерни антикомунисти, и за капак - дългото интервю с политическия шмекер Яне Янев в предаването на Кеворкян!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи