Проф. Михаил Константинов подаде оставка

Проф. Михаил Константинов подаде оставка
Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов обяви, че подава оставка. "Подавам оставка, защото знам, че в едни избори доверието е най-важно", коментира той. Неговата оставка бе поискана от ДПС, БСП и ДСБ заради изказване, че ще направи всичко възможно да не дойде пак на власт тройната коалиция. Професорът уточни думите си в редица интервюта, в които заяви, че може да повлияе единствено със своя глас по време на изборите и по никакъв начин не може да манипулира изборния резултат чрез фирмата, която оглавява.
<p>Служебният премиер Марин Райков заяви, че изказването на професора е недопустимо, но той действително няма как да повлияе на изборния резултат.</p> <p>Райков посочи, че ще реши съдбата на Константинов след 26 март, но намекна, че от изказването му става ясно каква ще е тя.</p>

Коментари

  • Sin

    22 Март 2013 16:45ч.

    Достоен човек, подава оставка и при най-малкото съмнение. Така и трябва. Сега нищо не пречи отново да бъде назначен, след като е ясно, че все пак трябва да се държи неутрално на един такъв пост. Обаче нашите политици отново показаха ниво 0. Говоря за П.Стоянов, който се изрази, че не разбирал защо Костов искал тази оставка, и въобще вече нищо не разбирал в политиката. Няма и следа от някакви високи идеали като държавник, принципи, традиции, вяра в утрешите генерации и пр. А той беше все пак най-добрият ни Президент от първите трима.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GOGO

    22 Март 2013 16:51ч.

    "Целият в бяла! Много,ама много достоен човек!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба Вангя

    22 Март 2013 17:09ч.

    Чудесна новина. Неповторим наглец и алчен тип. Трябваше отдавна да се оттегли по примера на настоящия си идол ББ. Но ето че продължава да пророкува, да клейми, да слага етикети. Правел добри прогнози. Ще видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Райка

    22 Март 2013 17:11ч.

    Той пак може да манипулира и без да е в ИО. Но стига с този маргинал, прекалено внимание му се отделя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутен

    22 Март 2013 17:14ч.

    Господа коментиращи, не ви ли е ясно, че няма незаменими хора, и учени и достойни хора има достатъчно в България. Трябва на всеки политик и държавен служител да е ясно, че трябва да си мери думите и приценява делата. Търпението на българина се изчерпи, стига вече са ни управлявали тъпанари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДИВНА

    22 Март 2013 20:07ч.

    ГЛЕДАХ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА МУ. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МЕГАЛОМАН!!!! НАПРАВО ОТВРАТИТЕЛЕН!!! ЦЯЛАТА МУ ПРЕТЕНЦИЯ, ЧЕ Е НАЙ-НЕГЛУПАВ И КОМПЕТЕНТЕН СЕ ОПРОВЕРГАВА ОТ БЕЗСПОРНИЯ ФАКТ, ЧЕ Е ФЕН НА ДИКТАТОРА БОРИСОВ! ДА СА СИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ!ПОРЕДНИЯТ САМОВЛЮЯБЕН И АРОГАНТЕН ФАЛШИВЕЦ. ПАРАЗИТИ1

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..

    22 Март 2013 21:33ч.

    М.Константинов беше нахъсан войн на Синята идея. Професионално, както ми е известно той се занимава с тъй наречената в Мат. анализа "теория на малкия параметър", нещо безкрайно отдалечено както от "скромната аритметиката", така и от информационото осигуряване на предстоящите избори. С изказаното си днес по отношение на "малката партия" се вижда, че той е окончателно скъсал със синята идея. Очевидно пред "малкия параметър" той е предпочел партията на голямите пари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симона

    22 Март 2013 22:00ч.

    Колко пъти този "професор" ще си пребоядиса задника за собствена изгода? И кога стана професор,по точно по кое правителство си взе тази титла? Сега като си е извъртял гъза към ГЕРБ да си ходи заедно с тях! Че като ги гледам, така добре ни подредиха,че оправяне няма! Един добър отбор от некадърници и калинки! Алчни за пари хора,баха мамата на Българския народ! Ето днес почина и 6 тия самозапалил се човек в България. Дали това е от "добрия" живот който е живял? Надали! От Боцко и неговото мъдро управление и "успехи"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    22 Март 2013 23:30ч.

    Ужасен съм,като чета коментарите.Моята Родина е обречена, достигайки дъното червената гмеж продъжава да копае.Дивна и Райка -"Если дураком родился то ето на долго"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ....

    23 Март 2013 2:05ч.

    Ужасен съм от "ужасения" и подобните на него! Вижда се, че си руски възпитаник. Години наред след обучението си в СССР бълвахте русизми и се правехте на "братушки". Още не си отвикнал. Сигурно след 89-та си бил син, а сега си Гербер и не те е срам, плачеш за родината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1

    23 Март 2013 2:38ч.

    Махнете тази малоумна проста мутра! Нито се гледа ,нито се търпи. Нищо не може да каже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • айде стига вече

    23 Март 2013 4:35ч.

    В случая един сиктир ще свърши работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сиктир паламудов

    23 Март 2013 12:51ч.

    Тоя сдухан дядка няма ли си баба да му сменя насраните гащи, че ходи като изоглавен по всички телевизии да му бършат гъза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Герберите лъжат

    23 Март 2013 13:58ч.

    Професоре Герберите излъгаха и теб. С тях човек не трябва да бъде лоялен защото много лъжат. Дори комунистите повече държат на хората си. Макар, че им се слагаше пак те излъгаха. Защото са партия без посока.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи