Потрошиха сградата на Футболния съюз

Потрошиха сградата на Футболния съюз
Сериозни материални щети са нанесени на сградата на Българския футболен съюз (БФС) на ул. „Иван Асен” 26 в столицата, съобщава Агенция „Фокус” . Щетите са причинени от група футболни фенове на ЦСКА, които протестират срещу ситуацията в отбора. Изпочупени са стъклата на сградата, щети има дори и по високите етажи. Липсва голяма част от надписа „Българския футболен съюз”. Районът е отцепен от полицията. Феновете са пред езерото „Ариана” в Борисовата градина.
<p>"Червените" привърженици се събраха днес пред "Българска армия", за да протестират срещу случващото се в любимия им клуб и се насочиха към сградата на БФС, която започнаха да замерят с различни предмети, съобщава и БГНЕС. Агенцията уточнява, че е била нападната и тяхната фотографка Гергана Костадинова, която отразява ласъбитието. Протестиращите фенове са започнали да дърпат фотоапарата на Костадинова, не са й позволявали да снима и са я обиждали.</p> <p class="justified">БГНЕС припомня, че преди две седмици от фенове на ЦСКА е пострадал и операторът им Марин Градинаров, след като при представянето на Христо Стоичков на стадион "Българска армия", парчета от хвърлена пиратка попаднали в окото му. Операторът е претърпял операция и все още се възстановява.</p> <p>От МВР излязоха с официално съобщение за инцидента днес, в което се казва, че около 12 часа привърженици на ЦСКА са се събрали пред централата на Българския футболен съюз и са започнали да хвърлят камъни, предмети и пиротехнически изделия. Според МВР служителите на реда са се намесили веднага след подадения сигнал за възникнало напрежение. По този начин било предотвратено нанасянето на по-сериозни щети върху сградата и още нарушения на обществения ред. Полицията няма данни за пострадали при инцидента и работят по установяване и издирване на извършителите.</p>

Коментари

  • "работят по установяване и издирване на извършителите"

    29 Юни 2013 21:36ч.

    "работят по установяване и издирване на извършителите." ММММммммм... дааа.... Ще ги установят и ще ги издирят!!! Това явно е станало по време, когато не е имало изобщо полиция наблизо. Или е имало??? Според МВР служителите на реда са се намесили веднага след подадения сигнал за възникнало напрежение. Тогава, щом са били там, значи са задържали извършителите!?!?!?! Ако са ги задържали, тогава кого ще установяват и издирват?!?!?! А казват, че феновете са протестирали срещу ситуацията в клуба. Тогава защо не непаднат "ситуацията"?!?! Казват, че феновете протестирали срещу "Титан". Като протестират срещу "Титан", защо рушат сградата на БФС?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самуил

    29 Юни 2013 22:18ч.

    Голям Праз! Футболистчетата – разглезени от простоватото ни общество елементарни боклуци с много пари, коли и с много женски друсли около себе си. Но на терена, тези „мъже“ (полувидиотени тъпи добитъци), като срещнат някой посредствен отбор от друга страна (и там футболистчетата са сдухани келеши), нашите (селски момчета, негри и разни индианци) се попикават и падат ЯКО! СДУХАНИ ФУТБОЛИСТЧЕТА И СКАПАНИ СПОРТИСТИ-БАНДИТИ! ДОБРЕ, ЧЕ ИМА НЯКОЛКО МИЛИОНА ПРОСТИ БЪЛГАРИ, КОИТО ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ. И ТЕ КАТО ВАС – СДУХЛЬОВЦИ БЕЗКРАЙНИ – БОЙКОВИСТ-ГЕРБЕРАСТИ И ЦАРИСТИ. МАМКА ВИ МРЪСНА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    29 Юни 2013 22:53ч.

    И един съвет към онези светли умове от “Глобална България”, към просветените банкери, бизнесмени и политолози. Изобретяването на Бойко Борисов беше добър ход от ваша страна. Успяхте да излъжете българите, че пред тях стои чутовен юнак, “дошъл отдолу”, по израза на главния експерт на прехода, за да донесе справедливост. Пълна лъжа, разбира се. ББ беше кандидатът на олигархията и понеже ви помагаше, поне в началото, да увеличавате богатствата си, му прощавахте всичко. Получи се следната мила родна картинка – хора с докторати, с по няколко езика, търпяха и се мазнеха на един откровено некултурен човек. Заради личната си изгода, разбира се. После той ви изигра,предпочете да играе с един друг олигарх и сега вие сте в трескаво търсене на следващата персона. Ето и съветът ми – човекът, на който май сте се спрели, не става. Колкото и неистови усилия да полагат подопечните ви либералстващи медии и подопечните ви НПО-та за изграждането на героичен образ, пак не става. Търсете друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A Reader

    30 Юни 2013 6:18ч.

    Това са те, умните, образованите, красивите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи