Посланик М. Рийс: Бедността изведе българите на улицата

Посланик М. Рийс: Бедността изведе българите на улицата
"Хората в България излязоха на улиците по икономически причини. Премиерът Бойко Борисов заяви още миналата пролет, че се отказва от строителството на АЕЦ "Белене" по икономически причини", заяви в интервю за БНР американският посланик у нас Марси Рийс. "Темите на протестите са различни, но като цяло налице е усещането, че хората не могат да посрещат своите нужди. Въпреки икономически проблеми обаче българите не трябва да губят вяра във върховенството на закона. Силно се надявам следващото правителство да не изоставя темите, свързани с това, тъй като върховенството на закона и свободата на медиите са в основата на икономическото развитие и прогреса", коментира посланик Рийс.
<p>.</p>

Коментари

  • ///

    07 Март 2013 18:47ч.

    Стига с празнодумствата и менторския тон, оправете си дълговете на USA правителството и оставете народите сами да решават проблемите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • georgieff/vienna

    07 Март 2013 20:55ч.

    fucked american whore! chase yourself!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GG

    07 Март 2013 21:15ч.

    Днес вероятно е празник за държавата на госпожата,след кончината на Чавес,който им издърпа "нефтената черга",която почти век смучеха от кръвта на Венецуела.Видяхте ли ги и Вие българи в Марица изток,как на готово с няколко милиона т.н. инвестиция,която е несравнима сума с тази , което е вложена при строежа с наши пари и колко искат сега за ток?Направете си сами извода,тези гадове защо ги мрази света и обича определена кохорта от местни мошеници?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи