Плугчиева отрече да са укривани писма от ЕК

Плугчиева отрече да са укривани писма от ЕК
Бившият министър Меглена Плугчиева, която отговаряше за еврофондовете в правителството на Сергей Станишев, категорично отрече да са укривани писма от Европейската комисия, както твърдят Бойко Борисов и министрите на околната среда и водите и на финансите Нона Караджова и Симеон Дянков.
<p>Пред агенция &bdquo;Фокус&rdquo; Плугчиева заяви, че всичко, което е пристигало от Европейската комисия не само, че е архивирано в Министерски съвет, но е отговаряно незабавно и са предприемани съответните действия.</p> <p><strong>Плугчиева припомни, че на 16 октомври ЕК представи доклад за периода, в който тя е работила и той е бил положителен. </strong></p> <p>В заключение Меглена Плугчиева, чиято кандидатура за вицепрезидент на Европейската банка за възстановяване и развитие се подкрепя от Бойко Борисов, заявява: <strong>&bdquo;Всичко, което е постъпвало при мен, мога с категоричност да заявя, че е получавало незабавна реакция, незабавен отговор и това ЕК може да го потвърди&rdquo;. </strong></p> <p>Ако се окаже, че думите на бившия вицепремиер отговарят на истината означава, че Борисов, Дянков и Караджова са излъгали.</p>

Коментари

  • пепи

    28 Яну 2010 15:48ч.

    Лъжата за мутрата е като носна кърпичка. Изсеква се, хвърля я и е чист. А за да изглежда още по-чист хвърля кал по другите. Жалко за България, че страхливец и комплексар е премиер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи