Оповестиха трима обвързани с ДС от правителството "Борисов"

Оповестиха трима обвързани с ДС от правителството "Борисов"
Двама агенти и един щатен служител на ДС влизат в правителството на Бойко Борисов, обявиха от комисията по досиетата. Проверени са общо 47 лица, 8 не подлежат на проверка по силата на чл. 26, ал. 4 от закона. Jыимата обявени са министърът на културата Божидар Димитров, зам.-министърът на външните работи Красимир Костов и зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров.
<p><em><strong>Списъкът:<br /></strong></em><br /><strong>Божидар Димитров Стоянов</strong> - ДС, ПГУ; ВГУ-II-IV, секретен сътрудник; агент, псевдоними - Кардам; Тервел; Телериг.<br />Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Божидар Димитров Стоянов към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.<br /><em>Обявен с решение № 69/ 29.06.2009 г. - лица, регистрирани от ЦИК за кандидати за народни представители<br /></em><br /><strong>Красимир Иванов Костов</strong> - ДС, ПГУ, секретен сътрудник, псевдоним - Норис.<br /><br /><strong>Павлин Георгиев Димитров</strong> - щатен служител, СОУ на МВР-ДС.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Л. Пушкаров

    25 Ное 2009 19:15ч.

    Това възпроизводство на комунистически изчадия, нямат ли край? Сега разбирам защо Костов е виновен за отварянето на досиетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гунди

    25 Ное 2009 21:09ч.

    Някой да каже на по- простите имаме ли сега Държавна сигурност? Колко управления и с какво се занимават. Тези , които работят там агенти ли са?????? Или не са??????? Стига с тези агенти бе педераси долни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mickey

    26 Ное 2009 12:16ч.

    Toa под мен(Гундито): &quot;Стига с тези агенти бе педераси долни!&quot; Нема СТИГА &quot;брато&quot;! И не само агентите ами тези дето са ги вербували и захранвали! И не ни излизай с тарикатлъка, че на всяка държава и трябвали агенти! ДА! Така е2 но когато говорим за държава под комунистически ботуш(каквато сме и сега), никакви TEXНИ агенти НЕ СА ПОЛЕЗНИ ЗА НАРОДА! Н И К А К В И ! Те с в полза на комунистическата олигархия! С тях създадоха &quot;партиите&quot;(и &quot;леви&quot; и &quot;десни&quot; и &quot;енически&quot; и &quot;националистически&quot; и &quot;монархически&quot;) С тях създадоха и сегашната ни &quot;икономика&quot; С тях съдадоха и &quot;организираната престъпност&quot; С тях съсдаха и кадртите по цялата вертикала на администрацията! С тях съзадоха , ако щеш и борсите, и складовете на едро, и вносителите и т.н. за да контролират цените на &quot;пазара&quot;! С тях създахоха и журналята и форумни ботове КАТО ТЕБЕ!!!!!!!!!!! Тъй, че- затваряй си мръсната ченгесарска зурла, и не ни обиждай гадино!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи