Норвежкият масов убиец поиска медал за борба против ислямската колонизация на страната

Норвежкият масов убиец поиска медал за борба против ислямската колонизация на страната
Атентаторът от Осло Андерш Брайвик поиска в съда да му бъде връчен медал за борба против исляма в Норвегия.
<p>"Аз се боря против ислямската колонизация на Скандинавия. Заслужавам медал за свършеното от мен. Това, което сторих, бе превантивен удар срещу предателите на държавата. Етническото население на Норвегия трябва да бъде защитено от мултикултурната и ислямска инвазия. Ние, норвежците, не можем да стоим безучастно и просто да гледаме как се превръщаме в малцинство в собствената си страна!", заяви Брайвик пред съда.</p> <p>В съдебната зала Брайвик настоя да бъде освободен незабавно. "Не приемам затвора. Настоявам да бъда незабавно освободен", заяви 32-годишният десен екстремист на заседание на съда в Осло.</p> <p>В редиците на близките на жертвите и оцелелите в съдебната зала се чу смях, след като Брайвик два пъти поиска да бъде незабавно освободен.</p> <p>Нападенията от 22 юли м.г. бяха "превантивна атака срещу предатели на родината, извършена в защита на етническите норвежци", заяви Брайвик, цитиран от БТА.</p> <p>В резултат на двойния атентат през юли 2011 г., извършен от Андерш Брайвик, загинаха 77 души. Единият атентат той осъществи в правителствения квартал в Осло, а другия - на близкия остров Утойя.</p> <p>До този момент психиатрите не стигнали до окончателно заключение - вменяем ли е Брайвик или не.</p>

Коментари

  • 35

    07 Фев 2012 20:21ч.

    И защо пишете, че Брайвик е десен екстремист? Защо десен? Кое му е дясното? Та той си е фашист. А фашистите са леви! Те са социалисти. Националсоциалисти. Стига манипулирахте хората! Та Вие ще изкарате и Сидеров десен. Той е ляв та дрънка. Той е фашист, т.е. социалист - националсоциалист, също като Хитлер. И Брайвик си е ляв. Норвежки фашист, т.е. норвежки националСОЦИАЛИСТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутен

    07 Фев 2012 20:51ч.

    Макар да съм с либерални убеждения, изроди като този събуждат най-лошото в мен. Този гад заслужава да го пуснат в сярна киселина да се свари жив. Мръсник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    08 Фев 2012 4:53ч.

    Да бе,наистина,кое му е "дясното" на тоя малоумник на снимката??"35" е напълно прав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Корана пише смърт за гяурите и огън за неверниците

    08 Фев 2012 16:20ч.

    Абе ей! 500 ГОДИНИ сме сърбали попарата на исляма и акъла не ви увира! Браво на човека ! Фашист бил...дрън-дрън, по - големи фашисти от ислямистите няма ! Европа се събужда от либералното блато ! Залята от пълчища негри и араби с присъщото им насилие и безнаказаност Европа или ще загине или ще ги изгони тези човешки отпадъци !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи