Назначени са 17 заместник-министри и девет областни управители

Назначени са 17 заместник-министри и девет областни управители
Премиерът Пламен Орешарски назначи 17 заместник-министри, съобщава в сайта си правителствената информационна служба. Ангел Величков и Тодор Чуров стават зам.-министри на външните работи.
<p>Людмила Петкова е назначена за зам.-министър на финансите.</p> <p>Неджми Али е назначен зам.-министър на отбраната.</p> <p>Иван Иванов е назначен за зам.-министър на отбраната.</p> <p>Анна Янева е назначена за зам.-министър на икономиката и енергетиката.</p> <p>Лазар Лазаров е назначен за зам.-министър на труда и социалната политика.</p> <p>Светлана Дянкова е назначена за зам.-министър на труда и социалната политика.</p> <p>Росица Янкова е назначена за зам.-министър на труда и социалната политика.</p> <p>Бюрхан Абазов е назначен за зам.-министър на земеделието и храните.</p> <p>Чавдар Георгиев е назначен за зам.-министър на околната среда и водите.</p> <p>Бойко Пенков е назначен за зам.-министър на здравеопазването.</p> <p>Чавдар Славов е назначен за зам.-министър на здравеопазването.</p> <p>Мукаддес Налбант е назначена за зам.-министър на образованието и науката.</p> <p>Велислава Кръстева е назначена за зам.-министър на културата.</p> <p>Васил Василев е назначен за зам.-министър на културата.</p> <p>Мая Тодорова е назначена за зам.-министър на младежта и спорта.</p> <p>Със свое решение Министерският съвет назначи областни управители на Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Търговище, Велико Търново, Разград, Стара Загора и Ямбол.&nbsp; <br /> Това са:</p> <p>Муса Палев е назначен за областен управител на област Благоевград.</p> <p>Иван Каракашки е назначен за областен управител на област Кюстендил.</p> <p>Иван Йорданов е назначен за областен управител на област Пазарджик.</p> <p>Венцислав Каймаканов е назначен за областен управител на област Пловдив.</p> <p>Емел Расимова е назначена за областен управител на област Търговище.</p> <p>Георги Рачев е назначен за областен управител на област Велико Търново.</p> <p>Стоян Ненчев е назначен за областен управител на област Разград.</p> <p>Живка Аладжова е назначена за областен управител на област Стара Загора.</p> <p>Николай Пенев е назначен за областен управител на област Ямбол.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    14 Юни 2013 18:03ч.

    Тодор Живков е свален от власт на 10 ноември 1989 г. На негово място стъпва в длъжност Л. Гоцев председател (президент) Петър Младенов, заменен по-късно от лицето Жельо Митев Желев. Когато Андрей Карлович Луканов е “избран” за министър- председател на Република България, по негово нареждане са раздадени на 103 българи по 100 000 000 лева. Асен Мичковски е човекът приносител, активист в раздаването на парите. Появяват се “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка; никнат една след друга фирми за охрана: “Ипон”, “ВИС1”, “Скорпио”, “Секюрити”, “Делта”, “Гардения”; създават се популярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари с куфари в чужбина. На улицата цари тотална анархия. Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насила принуждават собственици на фирми да си плащат за охрана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи