МВР: Няма версия външно лице да е убило семейството в София

МВР: Няма версия външно лице да е убило семейството в София
Няма версия външно лице да е извършило убийството на петчленното семейство, намерено мъртво в столичния кв. „Гоце Делчев”. Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от Агенция „Фокус”. По думите му убиецът е сред откритите мъртви в апартамента.
<p><em>Имаме затворен апартамент, заключена врата, една изключително тежка семейна драма. Стараем се да възпроизведем всичко, което се е случило</em>, обясни пред журналисти в парламента вътрешният министър. <em></em></p> <p>Според Цветанов може би е възникнал семеен скандал и драмата се е разиграла вчерашния следобед. Огледът на местопрестъплението е правен до 5 ч. сутринта, когато е изнесен последният труп.<em> </em></p> <p>Семейството по принцип е било затворено, не е било конфликтно, не е имало скандали, обясни още вътрешният министър. Близките казват, че малкият син е по-агресивен, а големият е бил по-затворен. Проверява се дали са били освидетелствани и в други лечебни заведения и дали е провеждано лечение, поясни Цветанов.</p>

Коментари

  • Бенгурион

    11 Яну 2013 23:46ч.

    Този човек с неизживяно юношество пак се прави на голям следовател. Най-обикновена битова драма, ясна и за баба Пенка от съседния вход, а той: няма външно лице. Уф, след 24 часа това ли откриха! Щото ние пък си мислехме, че е нахлул извънземен или онова "лице" от летище Сарафово, дето още го дирят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марга

    12 Яну 2013 22:51ч.

    този завършеке най добре за всички в семейството иначе е мъка до живот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи