Моника Йосифова свързана със сделка за 140 декара край Камчия

Моника Йосифова свързана със сделка за 140 декара край Камчия
Според Агенцията по горите Моника Йосифова стои зад сделка със 140 декара земи край Камчия, придобити от две фирми за 17 лева кв./м. Сделката е станала през 2008 година. „През 2009 г. земята е препродадена за 4,5 милиона лева на трета фирма, в чиято управа е г-жа Моника Йосифова”, твърди земеделският министър. В Несебър за 1 милион са купени 29 декара, а в Камчия са купени 140 декара земя, като и двата терена след това са препродадени за 4 милиона. Справка в интернет показва, че в момента този терен се продава за 5 милиона евро. Днес земеделският министър Мирослав Найденов трябва да представи в НС доклад за направените заменки и кой носи отговорността за тях.
<p>.</p>

Коментари

  • nWVDVG

    14 Яну 2013 18:20ч.

    И за кой да гласуваме на изборите? БСП, ГЕРБ, ДПС...всичките скачат по една тояга! Май трябва да се вдигнем на възстание и да отсечем тоягата и да рестартираме системата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ядосан

    14 Яну 2013 22:02ч.

    "Според Агенцията по горите и министър Найденов" Господин министър как ли се досетихте????? Колко ли незаконни заменки и продажби разследвахте и колко сделки развалихте ?!?!? Май николко? Явно за да може и кумецо и Цецо да се облажат. А ние какво ли чакаме, и слушаме лъжите на крадците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щерев

    15 Яну 2013 1:18ч.

    Крадеца вика-дръжте крадеца! Ами, да попитам, какво правихте три години, че не потърсихте отговорност от Моника, ако е извършила нарушение?!! И прави ли това властта и кумеца на Цветанов по-малко виновни! Отново хвърляте кьор фишеци за лековерните! Само че, мсе по-малко хора вече ви вярват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи