Местан: Пеевски ще намери сили да прилага стриктно Закона за ДАНС

Местан: Пеевски ще намери сили да прилага стриктно Закона за ДАНС
"Ние, като парламентарни групи, поехме своята отговорност с гласа си за предложението на г-н Орешарски. Аз заставам пред вас, с ясното съзнание за поета политическа отговорност, защото знам, че г-н Пеевски ще намери сили да прилага стриктно закона за ДАНС и има ресурса да гарантира националната сигурност на страната”, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.
<p>Той заяви, че гражданският контрол върху работата на ДАНС ще се осъществява по механизмите, които са описани в правилника за организацията и дейността на Народното събрание, съобщава "Фокус".</p> <p><em>Неслучайно се сформира и нарочна парламентарна комисия за взаимодействие с гражданското общество и гражданските организации, създава се нова парламентарна комисия, която ще осъществява парламентарния контрол върху дейността на всички специални служби. Днешното решение е само елемент от една реформа в сектора сигурност</em>, каза Местан.</p>

Коментари

  • Sin

    14 Юни 2013 21:28ч.

    Като слуша човек записите на ББ, Кокинов и Найденов и като гледа Пеевския тулуп за шеф на ДАНС, кристално ясно осъзнава за н-ти път, че те всичките - БСП/ДПС/Атака/Герб са едно и също нещо - криминална комуноидно-мутрагенска сган !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    15 Юни 2013 1:19ч.

    \"Sin\" испуснал си СДС- главните герои на криминалната революция от 90-те години

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи